Olimpiyata gidip takıma destek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi gönderiyorum,iyi ki varsınız.

Bu takım ve Biliç zamanla olgunlaşıyor ve olgunlaşacak,Samet Aybabayla başlayan ve Biliçle devam eden süreçte bu takım defans yapamayan,skoru koruyamayan ve pas yapamayan bir takımdı,derbilerde de yanlış hatırlamıyorsam İnönü stadı ambiyansıyla kazandığımız bir tek Fener maçı vardı.Şu an gelinen noktada az önce bahsettiğim meselelerde ciddi yol almış ve Avrupada gruptan lider,ligde ilk yarıyı liderden 1 puan geride çıkmış bir takımımız var.Bu sonuçlar ve kırmızı kartlar bu aşamada takım için daha iyi neticeler vercek çünkü ders alınacaktır.Biliç artık derbilerde daha çok basan bir takım ortaya koyacak,kişilikli oynatacak.Oyuncularda saçma sapan kırmızı kart görmeyecek ve derbilere daha ciddi hazırlanacaklar.Yönetime gelince Olimpiyat stadında geç de olsa uyandılar ve resmi stadımız değil artık ayrıca derbilerdeki sonuçlar orta sahaya,sağ beke ve defansa takviye yapmalarını sağlayacak.Ben olaya bu gözle bakıyorum ve bazen yenilgi galibiyetlerin başlangıcı diyorum,ikinci yarı deplasman derbilerini alan bir Beşiktaş izleyeceğiz ah bir de Lasse Schöne gibi bir oyuncumuz olaydı diyorum en temel problemimiz onun oynadığı bölge olmamasına rağmen.

Bu arada ROK gibi derin devlet maşalarını kaale almayınız,güya psikolojik olarak Beşiktaş camiasını sindireceğini zannediyor,avcunu yalarsın güzelim.

Bu mağlubiyetle beraber Beşiktaş yıılı ve yılları başlamıştır,kıskananlar çatlayacak bizler takımımızla onur duyacağız vesselam.