Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6397453 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türken

Feyenoord maçında 53.000 , Arsenal Maçında +60.000 oldugumuzu hatırlatırım @yavvuzz abi :iscrewy: He Diyeceksinki O zamanlar Hava güzeldi , Bende Diyorumki Rakip Liverpool diyorum İntikam diyorum :money: :steamed: :steamed: En Az 65.000-70.000 Garanti diyorum :bandit:
Bende aynı şekilde düşünüyorum. Uefanın bir kısıtlaması olmazsa 60.000 üstü olur kesin.

Çevrimdışı Türkay

Benimde bu sene ilk maçım olacak hemde yaklaşık 15 kişi geliyoruz  :kop:

Şimdi liverpool düşünsün 81 ilden taraftar geliyor resmen müthiş olacak o gün  :halay: :halay:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

Obitas sutunlarda calismamaya yemin etti sanki oylece duruyor sol taraf vincte calsmiyor :s20:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bugün tatil değil miydi?  :alala: Çalışma var  :ishock:
artik tatil yok bitene kadar hava izin verdigi oranda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Cicekler 3.tablanin son bolumu icin ondeki ufak kolonu kaliplamaya basladi aksama kadar sutunlarda kaliplanacaktir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

Arkadaşların ağzından bal damlıyor , Liverpool maçına full çekelim feda olsun biletler kartalıma  :claps:

Çevrimdışı ahmet türken

Obitas sutunlarda calismamaya yemin etti sanki oylece duruyor sol taraf vincte calsmiyor :s20:
Tatil dönüşleri hep böyle oluyor. Eski randımanına kavuşması 1 haftayı buluyor. Bazı işçiler tatili p.tesiye bağlamıştır. Kİmi bugüne yetişememiştir falan. Bu sebepten tatil olduğunua üzülmüyorum tatilin ertesi olacağına üzülüyorum :s20:

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydınlar Hayırlı cumalar Hayırlı Kandiller Arena Kartalları...

Çevrimdışı ahmet türken

günaydınlar Hayırlı cumalar Hayırlı Kandiller Arena Kartalları...
sanada hayırlı kandiller

Çevrimdışı Karabay

Liverpool maçına bizde geliyoruz samsundan. O maç çok farklı olacak çoooook

Çevrimdışı Eyüp Emir

2015 yılı çok hayırlı başlıyor hem cuma hem kandil inşallah bu vesile ile hayırlı sağlıklı stadımıza kavuşur şampiyonlukları doyasıya kutlarız tüm arkadaşların cuması ve kandilini kutlarım

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bende aynı şekilde düşünüyorum. Uefanın bir kısıtlaması olmazsa 60.000 üstü olur kesin.
Geçen Sezon , Trabzon , Tromso , Gs , Bursa ve Antalya maçlarına gittim :) Bu Sezonsa Passolig :akuma: :akuma: Yüzünden Sadece Feyenoord ve Arsenal maçlarına gidebildim , 2 Maçta Da Atmosfer Çok iyiydi, Liverpool Maçında daha iyi olacağını düşünüyorum!! Olimpiyatta her ne kadar Baskı olmadığı Soylensede , Arsenal Kalacisi Şezny nin Taraftar inanılmaz baskılıydı bence Beşiktaş Taraftarı Fb Taraftarından Daha Baskılıydı demesi Bu Tezide Çürütmüştür :ok: Her ne olursa olsun O stadda Beşiktaş taraftarı var , Beşiktaş Taraftatının olduğu her yerde Rakibe Cehennemdir :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Tatil dönüşleri hep böyle oluyor. Eski randımanına kavuşması 1 haftayı buluyor. Bazı işçiler tatili p.tesiye bağlamıştır. Kİmi bugüne yetişememiştir falan. Bu sebepten tatil olduğunua üzülmüyorum tatilin ertesi olacağına üzülüyorum :s20:
abi ciceklerde oyle bisey yok her yerde calisiyorlar bence obitas arakayi bitirmek icin sutunlardan vaz gecti orayi yukseltmeye calisiyor buda tribunleri geciktirecek  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türken

Geçen Sezon , Trabzon , Tromso , Gs , Bursa ve Antalya maçlarına gittim :) Bu Sezonsa Passolig :akuma: :akuma: Yüzünden Sadece Feyenoord ve Arsenal maçlarına gidebildim , 2 Maçta Da Atmosfer Çok iyiydi, Liverpool Maçında daha iyi olacağını düşünüyorum.. Olimpiyatta her ne kadar Baskı olmadığı Soylensede , Arsenal Kalacisi Şezny nin Taraftar inanılmaz baskılıydı bence Beşiktaş Taraftarı Fb Taraftarından Daha Baskılıydı demesi Bu Tezide Çürütmüştür :ok: Her ne olursa olsun O stadda Beşiktaş taraftarı var , Beşiktaş Taraftatının olduğu her yerde Rakibe Cehennemdir :money:
O halde aynı baskıyı neden cincon maçında yapmayalım. Bütün taraftar el ele bütün taraftar elele hep beraber tribüne hep beraber tribüne. Destek zamanı

abi ciceklerde oyle bisey yok her yerde calisiyorlar bence obitas arakayi bitirmek icin sutunlardan vaz gecti orayi yukseltmeye calisiyor buda tribunleri geciktirecek  :bandit:
Obitaş Sütunları En Geç Ocak Sonuna Kadar bitirecek Bence @Efe abi :bandit: Kirişlerde En Geç Şubat 15 te bitecektir
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2015, 10:38:24 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Geçen Sezon , Trabzon , Tromso , Gs , Bursa ve Antalya maçlarına gittim :) Bu Sezonsa Passolig :akuma: :akuma: Yüzünden Sadece Feyenoord ve Arsenal maçlarına gidebildim , 2 Maçta Da Atmosfer Çok iyiydi, Liverpool Maçında daha iyi olacağını düşünüyorum.. Olimpiyatta her ne kadar Baskı olmadığı Soylensede , Arsenal Kalacisi Şezny nin Taraftar inanılmaz baskılıydı bence Beşiktaş Taraftarı Fb Taraftarından Daha Baskılıydı demesi Bu Tezide Çürütmüştür :ok: Her ne olursa olsun O stadda Beşiktaş taraftarı var , Beşiktaş Taraftatının olduğu her yerde Rakibe Cehennemdir :money:
ya Yunus ne passoligi yapmayın gözünüzü seveyim bilmem kaç maç geçti yapacak bir şey yok bırakın passoyu destek zamanı alsan ne olacak ki hadi gelin pazar günü al kartını gel böyle düşünürsek nasıl dolduracaz stadı @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı ahmet türken

neden obitaş vazgeçti sütunlardad @Efe bilgin varmı? Acaba kule vinçlerin işini bitirip bir an önce söküp kira ödemekten krtulmak için yapaıyor olabilirmi?

ya Yunus ne passoligi yapmayın gözünüzü seveyim bilmem kaç maç geçti yapacak bir şey yok bırakın passoyu destek zamanı alsan ne olacak ki hadi gelin pazar günü al kartını gel böyle düşünürsek nasıl dolduracaz stadı @Yunus Emre Dökmeci
Bu Maçlıkda Affedin :by2: Sezon Sonunu bekleyeceğim, Passo :akuma: nün kalkma ihtimali var yada yanına Kağıt bilet gelme ihtimali var :bandit: Eğer yine olmazsa mecbur alacağız , Seneye Maç kaçırmam :ok: @SDemirsoy

Çevrimdışı levent

Liverpool maçına bizde geliyoruz samsundan. O maç çok farklı olacak çoooook
bileyler satışa çıktımı ben de geleceğim uçak bileti tamam  maç bileti alınacak

Çevrimdışı levent

herkes günaydın,hayırlı cumalar ve kandiliniz mübarek olsun

Gs macı için kuzey aktarabilirim tc sını gönderene

Çevrimdışı Efe

neden obitaş vazgeçti sütunlardad @Efe bilgin varmı? Acaba kule vinçlerin işini bitirip bir an önce söküp kira ödemekten krtulmak için yapaıyor olabilirmi?
bana sorarsaniz tum insaati bitirmek istiyorlar o yuzden arka tarafa gectiler onlar tum kabayi bitirmek istiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

bana sorarsaniz tum insaati bitirmek istiyorlar o yuzden arka tarafa gectiler onlar tum kabayi bitirmek istiyor
Ön tarafta Sınırlı Emekçi çalıştırma Zorunlukugumuzdan Dolayı olmasın @Efe abi , Çiçeklerde Obitaşta en Fazla 20 İşçi çalıştırıyor Üst testerlerde , Resimlerde ve Canlı yayından Görebiliyoruz bunu

Çevrimdışı Melekcik

bence takım onları bunalttı birtane atsadık gerisi gelirdi ah ah
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!