Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6397343 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

bence değil gs maçı ve en önemli maçta yine yarısı boş stadın olimpiyattaki son lig maçı olacak bu bana göre daha kapısının önünden geçmez kimse liverpool maçı kalıyor bi tek  :)
Liverpoolda 60 bin kişi oluruz ben yine gelecem kısmetse  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Liverpool macında 1 tane boş koltuk kalırsa ayıp bize.

Çevrimdışı Deniz

Liverpool macında 1 tane boş koltuk kalırsa ayıp bize.
İzin alamayıp gelemezsen fena yaparım bak  :naughty:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

bencede oluruz havada güzelse 65 bin limit zaten yeterde artar bile bende geliyorum tabiki bi sıkıntı olmazsa :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ALI RIZA

Liverpool maçına mı?Bir sıkıntı çıkmazsa gidecem  :)
hayırlısı inşallah umarım sanırım gibi olabilir  :kop:

Çevrimdışı Fatih

L'pool maci 45-50.000 en fazla... 50.001 olursa bikini giyicem... ahmet cakar styla... :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ALI RIZA

L'pool maci 45-50.000 en fazla... 50.001 olursa bikini giyicem... ahmet cakar styla... :lol: :lol:
@Deniz yaz bunu :) kaydet screen al  :photo:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İzin alamayıp gelemezsen fena yaparım bak  :naughty:

Sen rahat ol ben o izni simdiden ayarladım: ):): :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Deniz

Uvvv çok riskli hareketler bunlar  attım fava bekliyorum :evillol:

Çevrimdışı Serjo

bence L'pool maçı en az 60 000
taraftar fena gaza geldi
çArşı horografi hazırlıyor
ben dersim olmasına rağmen 1 hafta izin alıp gelecem inşallah  :icool:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Fatih kardeş yapma etme: )

Çevrimdışı Deniz

Olimpiyat Şubat ayında çok soğuk olur abi üşütme böbrekleri ? :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

çıkış kapıları süper boş buldukları yere koymuşlar resmen  :biggrinking:
samsun staadyumu
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

Bikini olayi saka tabiki ciddiye almalik bisey yok, yarin obur gun g.t oluruz cikarmayin abi karsima  :lol: Ama 50.000'i bile goremeyiz bence...

Çevrimdışı Fatih

samsun staadyumu
Cikis kapilarinin uzerine stad insaa etmisler heralde  :alala:

Çevrimdışı Deniz

Bikini olayi saka tabiki ciddiye almalik bisey yok, yarin obur gun g.t oluruz cikarmayin abi karsima  :lol: Ama 50.000'i bile goremeyiz bence...
Yok öyle laf ağızdan bir kere çıkar SS aldım ben  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

ilk günde söylemiştin bunu çok yanlış sularda yüzüyosun abi yaaa  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

samsun staadyumu
adamlar köşeleri inmiyor düzgün yapıyorlar her taraf aynı biz yapınca olmuyor  :alala: Neyse olan oldu artık  :s20:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

adamlar köşeleri inmiyor düzgün yapıyorlar her taraf aynı biz yapınca olmuyor  :alala: Neyse olan oldu artık  :s20:

Bizimki daha klas AliRiza

Çevrimdışı Fatih

Viski miski olaydi da iceydik..Kafam cok dagildi bea... Bu kadinlar niye boyle arkadassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Çevrimdışı ERKANN

Cümleten hayırlı geceler...Yarın çalışma var mı acaba stadda ?

Çevrimdışı ALI RIZA

Viski miski olaydi da iceydik..Kafam cok dagildi bea... Bu kadinlar niye boyle arkadassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
@Fatih hayırdır özele gel  :money:
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2015, 01:57:35 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bu hibrit çimi hangi firma yapıyorsa yahut firmalar varsa ihale usulü, anlaşır TFF, Ligdeki 18 kulubun de 1.kalite hibrit yada yakın kalite herhangi bir sistem ile çimi değişir.. Hatta ptt 1.ligde de en iyi firma ile anlaşırlar, ve yaparlar. Federasyonun bütçesi dehşet. Biraz da Devlet katkısı alırlarsa, 2 sezon da tüm stadlar 1.kalite çime kavuşur. Buda Futbolun gelişimi için iyidir.

Çok absürd birşey değil bu, iyi futbol için güzel stad yapmakla olmuyor, patates tarlasında oynayınca anlamı kalmıyor. Bakın mersine, bizim maçtan sonra yeni stadlarına ayak basamadı adamlar.