Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6397439 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

asterasda titreyerek maç seyreden adama sorduğun soruya bak olimpiyatta doğu otoparkında teftiş alacağım gelmeyeni yakarım :bandit: birlikte donacağız çözülmenin bir yolunu buluruz artık :D
slm söyleyin noel babaya  :santa2: :santa2: :santa2: :santa2: :santa2:

Çevrimdışı Necmi

ben asteras tripolis  maçında sıtma nöbeti geçirdim orda ayakta kaldımya sınavıda geçtim bana olipiyat miami beach gibi gelir :icool: :icool:
:evillol: onu bırakta 1500 km araba sür bizdeki şansa düştüğümüz stada bak stad diyorumda alternatif bir kelime olmadığı için mecburen :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

:evillol: onu bırakta 1500 km araba sür bizdeki şansa düştüğümüz stada bak stad diyorumda alternatif bir kelime olmadığı için mecburen :bandit:

bizim memlektteki tokat /  Erbaaspor stadı bile ondan iyidir heralde necmi abi :)

Çevrimdışı Oktay

@Altuğ sağolsul statdan 84 km uzakta otel :D maç günü sağnak yağmur, sıtma nöbeti, grev yüzünden ucaklar iptal. gümrükcü tipimizi beğenmedi diye ipsalada 2 saate yakın xray bekle vs vs okadar aksilik bizi yıldırmadı ya @Necmi abi bu saaten sonra olipiyat stadıda neymiş :evillol:

Çevrimdışı ALBATROS

loca arasına bannerrun denilen bu panolar koyulursa müthiş olacak umarım olur. bugünkü programda kastedilen reklam tabelaları arasında umarım bunlarda vardır

Çevrimdışı Altuğ

@Altuğ sağolsul statdan 84 km uzakta otel :D maç günü sağnak yağmur, sıtma nöbeti, grev yüzünden ucaklar iptal. gümrükcü tipimizi beğenmedi diye ipsalada 2 saate yakın xray bekle vs vs okadar aksilik bizi yıldırmadı ya @Necmi abi bu saaten sonra olipiyat stadıda neymiş :evillol:

Fena mı oldu Kalamata'yı gördünüz :D

Çevrimdışı dropoon

loca arasına bannerrun denilen bu panolar koyulursa müthiş olacak umarım olur. bugünkü programda kastedilen reklam tabelaları arasında umarım bunlarda vardır

avrupa maçlarında nası olcak merak ediyorum şayet oraya turnuvanın logosu gelmesi gerekiyor

Çevrimdışı Oktay

Fena mı oldu Kalamata'yı gördünüz :D
  çok şükür dünya gözüyle gördük :evillol: :evillol: @Necmi  abi çok güzel bahceden mandalina aşırdı :evillol:

Çevrimdışı FARUK

Yeni açık efsane olacak...

Görüş ve önerileriniz için 3D modelleme konumuza bu linkten ulaşabilirsiniz ----> http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

Çevrimdışı Tolga

avrupa maçlarında nası olcak merak ediyorum şayet oraya turnuvanın logosu gelmesi gerekiyor
Sadece Uefa Avrupa Ligi ya da Ş.Ligi logosu yayınlanır diye düşünüyorum.Umarım Ş.Ligi olur bu tabi :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

çok şükür dünya gözüyle gördük :evillol: :evillol: @Necmi  abi çok güzel bahceden mandalina aşırdı :evillol:
hehehe güzel maceraydı birde kazanaydık iyi olacaktı :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Görüş ve önerileriniz için 3D modelleme konumuza bu linkten ulaşabilirsiniz ----> http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/t1020/

3 blok deplasmana gitmese gerçekten efsane olacak
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı edursan07

konu dışı...
derbiye ne kadar bilet satılmış bilen var mı ???
:alala:

Çevrimdışı Fatih

konu dışı...
En son 13.000'di...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ALI RIZA

konu dışı...
@Volkan sormak lazım işin erbabı odur  :bandit:

Çevrimdışı Fatih

Suan kalp krizi gecirmek uzereyim... Parliament 12.5TL olmus  :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı edursan07

konu dışı...
30,000 dedi trt haberlerde de ne yalan söyliyim inanasım gelmedi. bilen bi arkadas varsa söylese iyi olur

Çevrimdışı Deniz

Suan kalp krizi gecirmek uzereyim... Parliament 12.5TL olmus  :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
İçersen de geçirecen zaten en iyisi içmeden geçir  :kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

BENCEDE :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

30,000 dedi trt haberlerde de ne yalan söyliyim inanasım gelmedi. bilen bi arkadas varsa söylese iyi olur

Kombine dahil doğrudur toplam sayıdır en fazla 40 bin olur kombine dahil 15 bin kombine 25 binde bilet işte :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Kombine dahil doğrudur toplam sayıdır en fazla 40 bin olur kombine dahil 15 bin kombine 25 binde bilet işte :)
bence o bile güzel sayı

Çevrimdışı Tolga

O kadar bile olursa bence iyidir :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bence o bile güzel sayı
bence o bile güzel sayı

maç için kayak yapmaya gider gibi elbiseler bakıyorum netten :)

Çevrimdışı Deniz

maç için kayak yapmaya gider gibi elbiseler bakıyorum netten :)
Maçtan önce yakıt alırsınız üşümezsiniz  :evillol:

Çevrimdışı Efe

bence o bile güzel sayı
bence değil gs maçı ve en önemli maçta yine yarısı boş stadın olimpiyattaki son lig maçı olacak bu bana göre daha kapısının önünden geçmez kimse liverpool maçı kalıyor bi tek  :)
Şampiyon Beşiktaş JK