Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6397946 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

hocam kimseye bilet ayarlamayacağım derken neyi kastediyor. yani normalde bilet mi ayarlıyormuş bazı kesime ya da maça gelenler olunca bilet mi ayarlayacakmış ? biraz yanlış bi cümle olarak goruyorum...
Her baskan yonetici mactan once 5-10 bilet alip davet etmek istedigi ya da maca gelmek isteyen insanlara sunar bunu... Normal yani...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Akif Çakıcı

Bilet ayarlamayan kulüp başkanı ve yöneticisi yok dünyada :) .eşi dostu maça gelmek istedi mi gelir bu böyledir ilginç birşey yok yani :)
Bence eşi dostu için bu cümleyi kurmaz abi  :)
İyi Bir Gelecek İçin KONGRE ÜYESİ OL

Çevrimdışı Deniz

Buyuk olasilikla Altay olacak.. @Deniz ama bende Adana Demirspor olsun isterim
Abi altayla olmaz bu iş daha vizyonlu takımlarla çalışmamız lazım ADS şu an 10 süper lig takımından daha fazla seyirci ortalamasına sahip ,köklü ve başarı potansiyeli yüksek bir takım.oyuncularımız gelişirse böyle takımlarda gelişir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Her şey iyi güzel de bir de şu Bjk tv ye bi çare bulsa da bizde izleyebilsek  :akuma:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

Her şey iyi güzel de bir de şu Bjk tv ye bi çare bulsa da bizde izleyebilsek  :akuma:
Orayı karıştırma :) statla birlikte süpriz olarak kinderden çıkabilirler uyduya geçerler :)

Çevrimdışı Tolga

Orayı karıştırma :) statla birlikte süpriz olarak kinderden çıkabilirler uyduya geçerler :)
Uyduya geçme işi çok zahmetli diye biliyorum hemen olmaz bence o biraz daha zamanı var gibi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

hocam kimseye bilet ayarlamayacağım derken neyi kastediyor. yani normalde bilet mi ayarlıyormuş bazı kesime ya da maça gelenler olunca bilet mi ayarlayacakmış ? biraz yanlış bi cümle olarak goruyorum...
şimdi açılış maçı var satılacak bilet 42000 talep 300000 ne olur birileri araya hatırlı kişi sokarak bilet bulmaya çalışır işte burda bilet verirsin belli kişilere kontenjandan parasıylada olsa sonuçta ayarlamış olursun demek istediği bizden gelip bilet istemeyin kimseye vermeyeceğiz olimpiyatta takımı yanlız bıraktınız burdada hak etmiyorsunuz

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 22:40:30
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
üşüttuk çocugu üzüldüm   :bandit:  beşiktaş icin üşüyoruz donuyoruz  :icool:
Problem yok abi BesiktAska can kurban @Efe

Çevrimiçi Necmi

Uyduya geçme işi çok zahmetli diye biliyorum hemen olmaz bence o biraz daha zamanı var gibi :)
yakın zamanda geçilecek bu kesin bilgi @Tolgaozkhrmn

Çevrimdışı ALI RIZA

zor olan birsye yok para ver izinler al geç  :bandit: :bandit: stat birlikte güzel günler bizi bekliyor  :super:

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

Baskan cok guzel lafi soyledi vodafone arena bitince bilet isteyenlere, olimpiyatta nerdeydiniz diye soracagim
kimseye bilet ayarlamayacagim dedi. bana ben sikintidayken yanimdaki adam gerekli dedi

valla biz yanındayız her zaman başkanın çok doğru söylemiş kombine almayanlar çok üzülecek bu sene özellikle açılış maçında :)
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

şimdi açılış maçı var satılacak bilet 42000 talep 300000 ne olur birileri araya hatırlı kişi sokarak bilet bulmaya çalışır işte burda bilet verirsin belli kişilere kontenjandan parasıylada olsa sonuçta ayarlamış olursun demek istediği bizden gelip bilet istemeyin kimseye vermeyeceğiz olimpiyatta takımı yanlız bıraktınız burdada hak etmiyorsunuz
42000 bilet değil abi; 13 000 kombine var. Onları düşelim. Açılış maçına bilet alın demez sanırım.

Çevrimdışı Oktay

@Necmi abi başkan üstü kapalı seni methetmiş :eyes :eyes olipiyatta bu sene maç kaçırmadın gibi yani kötü gün dostu tamda senin için söylenmiş :D

Necbi abi açılış macında kombinelere öncelik tanırlar herhalde demi:))

Çevrimdışı Oktay

42000 bilet değil abi; 13 000 kombine var. Onları düşelim. Açılış maçına bilet alın demez sanırım.
bende senin gibi dedimde , sen öyle san dediler :alala: :alala:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Açılış maçında kombinelilere öncelik tanınsın, bedava olsun beklentim yok. 40sa 40 70se 70 verip girelim. Sonuçta sokağa atılmayacak o para, kulube katkı.

Ama kimseye öncelik yok alabilen alsın modu olursa, yanlış olur.

Çevrimdışı Efe

aynen öyle  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

der belki öncelik olur sadece :evillol: kulübün paraya ihtiyacı var satsın bilet yeterki öncelik tanısın

Çevrimiçi Necmi

Öyleyse çok iyi bir haber bu :halay:
biliyorsunuz dernekler ulusal kanal açamıyorlar fener bunu aziz yıldırım üzerinden çözdü yayın yapma izni aldı bizde Fikret Orman üzerinden yayın hakkını alacağız

Çevrimdışı ALI RIZA

der belki öncelik olur sadece :evillol: kulübün paraya ihtiyacı var satsın bilet yeterki öncelik tanısın
Ne demek öncelik olur ? Kombinelisin Sen den fazla para veren olacak senin yerini başkasına mı verecekler  :alala: @Necmi abi

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yeni açığın arkasındaki bölümde su birikintisi var. MErak ediyorum buradaki tablaya betonu eğimli mi attılar ? yoksa üstüne bununla ilgili çalışma olacak mı? Bu tip yerlerde hep su birikir yoksa.

Çevrimdışı Fatih

@Yunus abi, gs stad acilisi yaparken bilet satmamisti... Kombine sahipleri, kongre uyeleri, devlet protokolu, eski sporcular ve kulubun davet ettigi insanlar girebilmisti acilisa... O gun 40.000 kisi filan vardi..

Bizim yonetimde aynisini yapar mi bilmiyorum...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...