Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6398018 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

@Efe ve @Necmi abi soğukta donuyordum az kalsın , arabadakiler bana bakıyordu napıyor bu çocuk diye  :D
ben şaka yapmistim  :D gitmeseydin keske  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Tribün koltuk dizilimiyle ilgili birşey soracağım. Bilindiği gibi Numaralı altta orta 3 blok VIP tribün. Ve VIP tribün koltukları siyah. Alt kat beyaz üst kat siyah olursa eğer çok kötü bir görüntü oluşturmaz mı bu :alala:
olusturmaz   :icool: net bi cevap  :money:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

:D aynen öyle söyledi :evillol: Efe abinin dolduruşuyla gelmek zorunda kaldım dedi @Efe
üşüttuk çocugu üzüldüm   :bandit:  beşiktaş icin üşüyoruz donuyoruz  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı FARUK

kamera çekim renderı alırsan oraya futbolcuda koyabilirmisin dehşet olur.  :ebebe:

fotoshop yapan arkadaşların el atması lazım ona :)

Çevrimdışı Türkay

Statta çalışma yokken buralar çöl gibi mübarek   :steamed:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ZEKI

BJK tv de Baskan 2014 yilini degerlendiriyor.
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2015, 21:26:54 ZEKI ]

Çevrimdışı ALI RIZA

BJK tv de Baskan 2014 yilini degerlendiriyor.
Klasik söylemler çıkacak kesin :) stat son durumu vs inşallah bilgi verir
http://bjk-tv.com/
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2015, 21:40:18 ALI RIZA ]

Çevrimdışı ZEKI

Klasik söylemler çıkacak kesin :) stat son durumu vs inşallah bilgi verir
http://bjk-tv.com/
bir elin parmagi kadar loca kaldi dedi. Rakipleirmiz bitmis localairni satamazken klubume guvenen sirketler loca aliyorlar dedi. Simdilik stad ile ilgili bunlari soyledi.

Çevrimdışı ZEKI

vodafone arena zaman yolculugu yayinlaniyor

Çevrimdışı ozan062

hoaydaaaaaa

yanlıs duymadıysam kulaklarım beni yanıltmadıysa
baskan dediki elektrik,reklam alanlarını ve skorboard sistemlerini arcelikve bekoyla yapıyoruz dedi

skorboard işi bi tuhaf geldi sanırım oraya LG yi ekleyebiliriz ama bu 3 firma işin içinde bunu kesin olarak soyleyebilirim

benim acımdan bu konu hayli dusundurucu oldu bu(beko,arcelik) firmalarda bulunmus birisi olarak canım sıkılmadı değil ama yapacak birsey yok :ok:
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2015, 22:15:53 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ZEKI

Ümraniye sentetik saha yapiyoruz 10 bin kisilik cok amacli spor salaonu yapacagiz. Besiktas Universitesini kuracagiz.
Baskandan aciklamalar simdide transferleri anlatiyor

Çevrimdışı Doğukan E.

Nevzat Demir Tesislerinede Vodafone Arena çiminin aynısından yapılcağını söyledi başkan büyük ihtimal HİBRİTT  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Tolga

Nevzat Demir Tesislerinede Vodafone Arena çiminin aynısından yapılcağını söyledi başkan büyük ihtimal HİBRİTT  :sevinc :sevinc
O söylenmişti daha önceden :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Bir şehir takımına yatırım yapacaz diyor.İnşallah Adana Demirspora yatırım yaparlar .Muhammedi antep bb ye yolladılar yok oldu gitti ADS ye yollasalar şimdi çok farklı yerdeydi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Bir şehir takımına yatırım yapacaz diyor.İnşallah Adana Demirspora yatırım yaparlar .Muhammedi antep bb ye yolladılar yok oldu gitti ADS ye yollasalar şimdi çok farklı yerdeydi..
Bu Söze 10000000000000000000 katılırım Nerden buluyorlarsa enteresan takımları ADS versene premier 2. lige koşsun pas atsın takım oyununu öğrensin

Çevrimdışı ZEKI

Baskan cok guzel lafi soyledi vodafone arena bitince bilet isteyenlere, olimpiyatta nerdeydiniz diye soracagim
kimseye bilet ayarlamayacagim dedi. bana ben sikintidayken yanimdaki adam gerekli dedi

Çevrimdışı ZEKI

Buyuk olasilikla Altay olacak.. @Deniz ama bende Adana Demirspor olsun isterim

Çevrimdışı ALI RIZA

Bune Be klibe bak :) Başkana asşkını ilan ediyor  :kop: :kop:

Çevrimdışı megiddo

hoaydaaaaaa

yanlıs duymadıysam kulaklarım beni yanıltmadıysa
baskan dediki elektrik,reklam alanlarını ve skorboard sistemlerini arcelikve bekoyla yapıyoruz dedi

skorboard işi bi tuhaf geldi sanırım oraya LG yi ekleyebiliriz ama bu 3 firma işin içinde bunu kesin olarak soyleyebilirim

benim acımdan bu konu hayli dusundurucu oldu bu(beko,arcelik) firmalarda bulunmus birisi olarak canım sıkılmadı değil ama yapacak birsey yok :ok:
LG lafı çıktı mı ağzından gerçekten, yeni açtım tv yi.

Çevrimdışı Akif Çakıcı

Baskan cok guzel lafi soyledi vodafone arena bitince bilet isteyenlere, olimpiyatta nerdeydiniz diye soracagim
kimseye bilet ayarlamayacagim dedi. bana ben sikintidayken yanimdaki adam gerekli dedi
hocam kimseye bilet ayarlamayacağım derken neyi kastediyor. yani normalde bilet mi ayarlıyormuş bazı kesime ya da maça gelenler olunca bilet mi ayarlayacakmış ? biraz yanlış bi cümle olarak goruyorum...
İyi Bir Gelecek İçin KONGRE ÜYESİ OL

Çevrimdışı Serjo

Başkan ne güzel konuştu bu gece
Güzel günler göreceğiz inşallah hep beraber  :claps:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı ZEKI

hocam kimseye bilet ayarlamayacağım derken neyi kastediyor. yani normalde bilet mi ayarlıyormuş bazı kesime ya da maça gelenler olunca bilet mi ayarlayacakmış ? biraz yanlış bi cümle olarak goruyorum...
Sponsor bileti olabilir veya locasina yer ayarlayabilir.

ysariusta

• Ziyaretçi

tekrar var mı yahu sonuna denk gelebildim.

Çevrimdışı Deniz

Bilet ayarlamayan kulüp başkanı ve yöneticisi yok dünyada :) .eşi dostu maça gelmek istedi mi gelir bu böyledir ilginç birşey yok yani :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba