Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6397446 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı dropoon

Konya stadıda ülkeye fazla bir stad bu arada. Az önce stadlara bakıyordum da, cidden şaşılacak bir iş yapmış konya belediyesi.

konya,bursa,başakşehir,kasımpaşa stadlarına  boşuna yatırım yapılmış bence. başakşehir ile kasımpaşanın taraftarı yok denecek kadar az kime yapılıyo ozaman. zemine yatırım yapılsa bari gereksiz kapasite için para ödeniyor milli servet sonuçta. 10 maçta gitti başakşehirin zemin. konyanınki bakalım nekadar dayanacak.keza bursanın çatısı 70 mtl dendi galiba belgeselinde, timsah kafası kaplaması falan bence gereksiz ödemeler.öbür yanda izmir stadsızlıktan ağlıyor.
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2015, 00:06:05 dropoon ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Oktay

Pazar günü geliyomusun Olimpiyat a :)
inşallah diyelim elimiz mahkum gelicez  :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

inşallah diyelim elimiz mahkum gelicez  :evillol:

Battanıye falan getirmek gerekiyor abi :)

Çevrimdışı Oktay

konya,bursa,başakşehir,kasımpaşa stadlarına  boşuna yatırım yapılmış bence. başakşehir ile kasımpaşanın taraftarı yok denecek kadar az kime yapılıyo ozaman. zemine yatırım yapılsa bari gereksiz kapasite için para ödeniyor milli servet sonuçta. 10 maçta gitti başakşehirin zemin. konyanınki bakalım nekadar dayanacak.keza bursanın çatısı 70 mtl dendi galiba belgeselinde. keza timsah kafası kaplaması falan bence gereksiz ödemeler.öbür yanda izmir stadsızlıktan ağlıyor.
zemin olayına bikere federasyon standart getirecek icabında bütcesinden kendi yapacak bakamayan yada bozanıda iki katı parayla cezalandıracak..
külüplere kalırsa hep patates tarlasında maç oynanır

Çevrimdışı Efe

açılış özel bir durum bunun kombineyle bir alakası yok kombinen maçlar için geçerli ben bilet için öncelik tanımalarına bile razıyım ama açılış resmi maça denk gelirse o zaman mecbur kombinelileri alacaklar :D

resmi maça denk gelir bence yada getirilir başka çare yok :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Bugun Eskisehir'in sahasina ne yapmislar oyle ya...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı dropoon

bu mantıga göre türkiyenin hiç bir yerine stat yapmamak gerekiyor , eskişehir , bursa , kocaeli , sakarya dısında pek bi anadolu takımı yok taraftarı olan.
illaki yapılsın ama bukadar uçmanın  ne gereği var para devletten geliyo diye. mlli takım belki 5 senede bi maç yapar diye 40 binlik stad dikilirmi içanadoluya

Çevrimdışı TØLGA

Twitterda rtlediğim twiti buraya link atarmısınız teldeyim FIFA 15 te vodafone arenayı yapmışlar farukun eline su dökemezler gerçi :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

Battanıye falan getirmek gerekiyor abi :)
battaniye getir tabi hatta ben 3-4 tane plastik tuluma sıcak su koyup vucuduma sarmayı düşünüyorum :lol: :lol:

Çevrimdışı Efe

Açılış maçında dokunmasın da sonraki maçlarda ne isterse kabulüm @Efe abi :D

bencede sonraki maçlarda öyle çok pahalı olmaz kale arkası olsa olsa 50 tl olur fazlasına kimse gelmez yine :D tabi takımada bağlı bu iş takım şampiyon olup şampiyonlar liginde oynarsa işler değişebilir bizde kombineleri öpüp başımıza koyarız :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bugun Eskisehir'in sahasina ne yapmislar oyle ya...

Ekin tarlasına Cevirmişler başkan :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

battaniye getir tabi hatta ben 3-4 tane plastik tuluma sıcak su koyup vucuduma sarmayı düşünüyorum :lol: :lol:

kar yağdıgı gün durakta 30 dk otobus bekledim  10 dk daha gelmese donup kalacaktım vallaha oktay abi olimpiyat ı düşünemiyorum.. :)

Çevrimdışı Efe

Konya stadıda ülkeye fazla bir stad bu arada. Az önce stadlara bakıyordum da, cidden şaşılacak bir iş yapmış konya belediyesi.

bide timsah arenayı gör her geçen gün dahada fena hale geliyor çatı bittikçe dünya çapında bi yapı oluyor bizim stadla beraber 2015 e damga vuracak 2 yapı kazanıyor Türkiye  :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2015, 00:18:01 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı dropoon

zemin olayına bikere federasyon standart getirecek icabında bütcesinden kendi yapacak bakamayan yada bozanıda iki katı parayla cezalandıracak..
külüplere kalırsa hep patates tarlasında maç oynanır

zeminleri tff yaparsa o kasadaki para uçar. şu şirket yapcak dese bu seferde serbest piyasaya ters. o yüzden elleyemiyorlar.ceza kesse nolcak hangi klüp vergisini ödeyebiliorki. bugun tottehnam chelsea maçını ızledım. tottehnam da zemin korner bayraklarının orda resmen toprak olmuş sanki.orda bile böyle oluyosa..

Çevrimdışı Necmi

seneye seni numaralı tribünden kombine almaya davet ediyorum .. :evillol: malüm 700 m borç var :evillol: :evillol:
ben o numaralı kombine parasını bu sene çoktan kartal yuvasına bırakmışımdır. Benim eski açıktan kombine almamın nedeni başka :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Bursanın maketini zamanında bursa da görmüştüm süper dir AVM de sergileniyordu bizimkisi ile birlikte son dem olacaklar  :ok:

Çevrimdışı Oktay

kar yağdıgı gün durakta 30 dk otobus bekledim  10 dk daha gelmese donup kalacaktım vallaha oktay abi olimpiyat ı düşünemiyorum.. :)
ben asteras tripolis  maçında sıtma nöbeti geçirdim orda ayakta kaldımya sınavıda geçtim bana olipiyat miami beach gibi gelir :icool: :icool:

Çevrimdışı Tolga

bide timsah arenayı gör her geçen gün dahada fena hale geliyor çatı bittikçe dünya çapında bi yapı oluyor bizim stadla beraber 2015 e damga vuracak 2 yapı kazanıyor Türkiye  :super:
Geçen gün gene önünden geçtim de çok ihtişamlı bir stat oluyor bizim stattan sonra bana göre en görkemli stat onlarınki olacaktır :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

Pazar günü geliyomusun Olimpiyat a :)
asterasda titreyerek maç seyreden adama sorduğun soruya bak olimpiyatta doğu otoparkında teftiş alacağım gelmeyeni yakarım :bandit: birlikte donacağız çözülmenin bir yolunu buluruz artık :D

Çevrimdışı Fatih

https://www.facebook.com/video.php?v=429467300539310

Loca kat aralarinda ki digital panolar gercekten de olacak mi? Yapilirsa yeni acik'a da yapilsa daha guzel olur bence...

Çevrimdışı Tolga

https://www.facebook.com/video.php?v=429467300539310

Loca kat aralarinda ki digital panolar gercekten de olacak mi? Yapilirsa yeni acik'a da yapilsa daha guzel olur bence...
Yapılacağı söylenmişti :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih

asterasda titreyerek maç seyreden adama sorduğun soruya bak olimpiyatta doğu otoparkında teftiş alacağım gelmeyeni yakarım :bandit: birlikte donacağız çözülmenin bir yolunu buluruz artık :D
Taraftar senden Gazilerdeki bulusma saatini bekliyor abi...  :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

necmi abi bu maça gelmek için 2 hafta izin kullanmadım :) orda olacaz Allah ın izniyle .