Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6401265 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

numaralıda beton bitmiş 8 testere kiriş betonuyla beraber hazır 9.testereninde demir iskeleti hemen hemen hazır son 5 kiriş artık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Antifreeze betonla normal betonun fiyatı aynı mıdır acaba ne dersiniz?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

yanlız @ALI RIZA dan şüpheleniyorum o kadar mesaj atmadığı halde bu kadar nasıl ilerledi :alala:
@Necmi abi hepsi emek sanırım ilk zamanları hatırlamıyorum katlamalı olma ihtimali var ama biz her yerdeyiz Forza Obitaş gibi forum diğer alanlarında da mesken tutyor muhabbet ediyoruz  :evillol: 7/24 olayını geçtik 140/24 oldu  :evillol: yeni yılda site özel bir resim hazırlıgı var @Altuğdan süpriz olacak sizlere  :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

şu eski açık 1.loca katında perdeli kolonlar var 2 adet bi türlü betonlamadılar onlar betonlansa eski açıktada 1.loca katı bitti demektir 2.loca katı için iskele kalıp kurulumuda başladı numaralıdan sonra 3 tane ufak tabla kalacak eski açıkta :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

paso muhabbet cafe ve takım başlığında laf yetiştiriyor o yüzden stadla ilgilenmiyor bile :biggrinking:
çatal bıcak mevzusu dedik fırça yedik  :kop: @Efe onun için fazla stat yazmıyorum takipteyim  :busted_cop:

Çevrimdışı TØLGA

[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2014, 15:58:48 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 30 Aralık 2014, 01:05:59
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
şu eski açık 1.loca katında perdeli kolonlar var 2 adet bi türlü betonlamadılar onlar betonlansa eski açıktada 1.loca katı bitti demektir 2.loca katı için iskele kalıp kurulumuda başladı numaralıdan sonra 3 tane ufak tabla kalacak eski açıkta :)
aynen abi yaa neden gitmior anlamıyorum 

, not inş. yarında bir aksilik olmazsa foto atıcam inş. :D   iki inş. demba ba effect  :) :icool:
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2014, 01:09:09 Mehmet ]

Çevrimdışı Deniz

Yarın sizlere Estadio Nacionalin çatıdan nasıl elektrik ürettiğinin projesini paylaşabilirim hem de herkesin anlayacağı şekilde çizilmiş şekilde takipte kalın ELEKTRİK CANDIR GERİSİ HEYECAN  :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Antifreeze betonla normal betonun fiyatı aynı mıdır acaba ne dersiniz?

Çok cüzi bir fiyatı var @Deniz antifiriz katkısının. Bazen aynı fiyata da getirilebiliyor santralle anlaşmaya bağlı.

Çevrimdışı Caner

Valla bu aralar çok söyleniyorum ama ben hala işin prekast kısmındayım, yavaş gidiyor bence, özellikte eski açık üstte. Daha numaralısı var, yeni açığı var. İşin kötü kısmı üst kısımlar da daha 1-1.5 ay bitecek gibi durmuyor, onlar bitecek de bi de prekastı konacak. Acaba bir vinç daha getirirler mi var mı olur mu öyle bir muhabbet?

Çevrimdışı Deniz

Çok cüzi bir fiyatı var @Deniz antifiriz katkısının. Bazen aynı fiyata da getirilebiliyor santralle anlaşmaya bağlı.
@Sezgin Cengiz abi imdada yetiştin yine  :D

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

Valla bu aralar çok söyleniyorum ama ben hala işin prekast kısmındayım, yavaş gidiyor bence, özellikte eski açık üstte. Daha numaralısı var, yeni açığı var. İşin kötü kısmı üst kısımlar da daha 1-1.5 ay bitecek gibi durmuyor, onlar bitecek de bi de prekastı konacak. Acaba bir vinç daha getirirler mi var mı olur mu öyle bir muhabbet?
@Caner sen prekastçılara fena taktın kardeşim  :D

Çevrimdışı TØLGA

Kartal Heykeli örnekleri nasıl sizce?
modern bişey olsun deniz yeniliklere açık olalım bugün paylaştığımız gibi farklı bişeyler  :super:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Caner

@Caner sen prekastçılara fena taktın kardeşim  :D

Ya sorma ya. En son hafriyata bu kadar taktıydım ondan sonra bi de bu çıktı.

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

@Sezgin Cengiz abi imdada yetiştin yine  :D

Foruma girer girmez bir baktım senin soru. Fazla merakta kal istemedim. :D

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

Foruma girer girmez bir baktım senin soru. Fazla merakta kal istemedim. :D
Saol abi  :) madem seni bulduk soralım şu an firmaların hızını nasıl görüyorsun ?

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

işte buuuuuuuuuuuuuuu  :biggrinking:
Valla benim de hoşuma gitti resmi yedekle twitterdan bununla bir operasyon yapalım yönetimden sözünü alalım  :D

Çevrimdışı TØLGA

Valla benim de hoşuma gitti resmi yedekle twitterdan bununla bir operasyon yapalım yönetimden sözünü alalım  :D
yönetim değil beşiktaş belediyesine murat hazinedara ittiricez inşallah  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

yönetim değil beşiktaş belediyesine murat hazinedara ittiricez inşallah  :biggrinking:
Yeni açıktaki dolaşım alanına  :icool:

Çevrimdışı TØLGA

Yeni açıktaki dolaşım alanına  :icool:
valla o kadarına karışmam nereye koyuyolarsa koysunlar yapsınlarda  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2014, 01:26:13 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Şu heykeli forum olarak biz yaptırsak??
ne kadara yapıyorlar işte ucuz bişey değildir sanat sonuçta  :bandit:
başlamadan biter o sevda malesef  :by2:
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2014, 01:41:54 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK