Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6400803 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Saol abi  :) madem seni bulduk soralım şu an firmaların hızını nasıl görüyorsun ?

Hızlar ideal. Yazın bu performans olsaydı kaba bitmişti bu ay. Eksiğiyle gediğiyle 1.5-2 ay içinde tamamlanmış olur kaba.

Çevrimdışı Sezai

Yarın sizlere Estadio Nacionalin çatıdan nasıl elektrik ürettiğinin projesini paylaşabilirim hem de herkesin anlayacağı şekilde çizilmiş şekilde takipte kalın ELEKTRİK CANDIR GERİSİ HEYECAN  :bandit: :bandit:
Bekliyoruz abi merakla  :tabe:

Çevrimdışı Yalçın

ne kadara yapıyorlar işte ucuz bişey değildir sanat sonuçta  :bandit:
başlamadan biter o sevda malesef  :by2:

İsteyenin bir yüzü istemeyenin iki yüzü..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Geovani

ağalar bizi pazar günü soğuktan sadece @aktar_ismail in karışımı kurtarır :icool: :icool: değilmi @Geovani  :evillol:

onun şekerinden yiyen şortla maç seyreder demedi demeyin :evillol: :evillol:

@Oktay aktarımın tarçınlılar kesmez bu soğukta ama kurtarırsa aktarım kurtarır şu an çalışma içerisindedir o  :D :D
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Geovani

Konu dışı: @ZEKI abi @Oktay @AdemG abi bu maçta kuzeye gelin, kurban olayım beraber izlediğimiz hiç bi maçta beraberlik dahi görmedik daha....
 :super: :ok: :super: :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Konu dışı: @ZEKI abi @Oktay @AdemG abi bu maçta kuzeye gelin, kurban olayım beraber izlediğimiz hiç bi maçta beraberlik dahi görmedik daha....
siyah uzun kollu ile galibiyet serisi yakaladım darısı hafta sonuna  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Geovani

valla  @ALI RIZA bu seneki forma iyi gelmedi hiç giymediğim geçen seneki siyah formayla beraberlik görmedim yıkatmıyorum bile  :D :D :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydınlar.....
Ben Vodafone Arena Logosundaki gibi , Yeni açıkta Çatının üzerine Kanatlarını açmış Sahaya bakan Kartal isterdim açıkçası , Hatta Bi ara Logodaki Kartalın yapılacağına dair İddaalar vardı ama yalan oldu heralde :evillol: :evillol: @Deniz  @Tolga @ALI RIZA
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı tayfunyasar

Herkese günaydın.

Bir hurriyet okuyucu yorumunda gördüm, daha önce paylaşıldıysa affola.

"Beşiktaş bu sene namabet şampiyon!"

Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Akif Çakıcı

Herkese günaydın. İşçilerimize Allah kolaylık versin bu havada.

İyi Bir Gelecek İçin KONGRE ÜYESİ OL

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydınlar.....
Ben Vodafone Arena Logosundaki gibi , Yeni açıkta Çatının üzerine Kanatlarını açmış Sahaya bakan Kartal isterdim açıkçası , Hatta Bi ara Logodaki Kartalın yapılacağına dair İddaalar vardı ama yalan oldu heralde :evillol: :evillol: @Deniz  @Tolga @ALI RIZA
günaydın.
bende iki kule üstüne kartal heykeli yapılacağını duymuştum duydum ama :D

Çevrimdışı ahmetemre

Herkese günaydın.

Bir hurriyet okuyucu yorumunda gördüm, daha önce paylaşıldıysa affola.

"Beşiktaş bu sene namabet şampiyon."
her maç deplasman.
statsız şampiyon olup inşaallah tarihe geçiceğiz.
hakemler ve derin futbol engellemezse tabiiii...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı kaanzor

Günaydın karmı yağıyo benmi yanlış gördüm  :alala: :alala:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ZEKI

gunaydin, herkese @Geovani bizi bu karda kısta kuzeye cagiriyorsun, sizler gelsenize batiya en azindan uzerimizde bir dam var, yagmur yagmıyor soguk ayni soguk ama  :kop:

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı SDemirsoy

gunaydin, herkese @Geovani bizi bu karda kısta kuzeye cagiriyorsun, sizler gelsenize batiya en azindan uzerimizde bir dam var, yagmur yagmıyor soguk ayni soguk ama  :kop:
Abi batı da bir oda vardı yerden ısıtmalı oraya giriyorduk geçen sene doğu tadilatta iken.. kuzey de yok bütün rüzgarı soğuğu  biz yiyoruz :D @ZEKI

Çevrimdışı ZEKI

Abi batı da bir oda vardı yerden ısıtmalı oraya giriyorduk geçen sene doğu tadilatta iken.. kuzey de yok bütün rüzgarı soğuğu  biz yiyoruz :D @ZEKI
O odaya bir operasyon duzenleyelim sen yerini tarif et. @rubi_tobin 'in giremeyecegi oda yok.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

günaydın.
bende iki kule üstüne kartal heykeli yapılacağını duymuştum duydum ama :D
Evet , Bunu Dun @Necmi abide Söyledi @SDemirsoy :ok: Planda Kuleler üzerine kartal var dedi , Ama Ben Logodaki nin aynısından isterdim Tam Çatının uzerinde :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay

@Geovani gelmek için kartı boşaltmak gerekiyor kombineyi birine devredip kuzeyden bilet almamız lazım :D :D ben bu karda kışta numaralıyı bırakır açığa gelirim ama @ZEKI ile @AdemG onların için söz veremem  :evillol: :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ZEKI

@Geovani gelmek için kartı boşaltmak gerekiyor kombineyi birine devredip kuzeyden bilet almamız lazım :D :D ben bu karda kışta numaralıyı bırakır açığa gelirim ama @ZEKI ile @AdemG onların için söz veremem  :evillol: :evillol:
sen nasil bir adamsin @Oktay sana ozel bir unvan talep ediyorum satıcı diye. Pazar gunu gorusuruz sogukta karda kısta isim ne diye partizan macina kime gelmedi.  :kop: :kop:

Çevrimdışı SDemirsoy

O odaya bir operasyon duzenleyelim sen yerini tarif et. @rubi_tobin 'in giremeyecegi oda yok.
batı üst güney kenar da abi millet yerlere yatıyordu orada :D  @ZEKI