Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6401166 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

numaralıda yarına tablanın yarısını yetiştirseler bare betonlansa sonraki 2 gün tatil var en azından tatil dönüşü 3.tabla ve testere kiriş yapımına başlarlar :)
sen habire numaralı biter diyosunda eski açık nolcak toplamda 11 kolon nolcak onu hiç söylemiyosun... 

Çevrimiçi Necmi

sen habire numaralı biter diyosunda eski açık nolcak toplamda 11 kolon nolcak onu hiç söylemiyosun... 
benim iddiam eski açık değildiki ben salakmıyım eski açığa iddiaya gireyim orda rampa ve kuleler dururken ne dedik numaralı yeni açıktan önce bitecek :D @Oktay

Çevrimiçi Necmi

eski açıktada 5 testere kiriş kaldı :D

Çevrimdışı Oktay

benim iddiam eski açık değildiki ben salakmıyım eski açığa iddiaya gireyim orda rampa ve kuleler dururken ne dedik numaralı yeni açıktan önce bitecek :D @Oktay
benim iddamda numaralı değil ben salakmıyım yeni açık numaralıdan önce biticek dicek kadar @Necmi abi  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Anıl

birazdana çiçekler vs obitaş klan savaşları başlar   :kar:
arkanıza yaslanın ve izleyin  :evillol: :evillol:
Tartışacak birşey yok ki artık, http://www.vodafonearena.com.tr/live.html burada herşey apaçık ortada :eyes

Çevrimiçi Necmi

benim iddamda numaralı değil ben salakmıyım yeni açık numaralıdan önce biticek dicek kadar @Necmi abi  :evillol: :evillol:
dedin ama  :D burda 700000 in üzerinde şahit var daha fazlası var ama obitaş fanlarını ayırdım :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Liverpool macona ingiltereye gidiyor muyuz @Necmi abi  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

acaba bu ziyaretcilerin hepsi renklidemi üye olmuyor :alala: yoksa utangaç kartallarmı :D

utangaç kartallar bence :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni açıktan önce biter hepsi  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Karabay

ben olaya sonradan giren bir adamım ama eski açığın önce bitmesi zaten mümkün değil çünkü orada rampa var ve tüm inşaat bitmeden oraya dokunulmayacak gibi duruyor. yoksa eski açık çoktaan bitmiş olurdu. numaralı eski açıktan bile sonra başlayıp bitiyorsa eski açık rampa olmasa kalırmıydı.

Çevrimdışı Anıl

ben olaya sonradan giren bir adamım ama eski açığın önce bitmesi zaten mümkün değil çünkü orada rampa var ve tüm inşaat bitmeden oraya dokunulmayacak gibi duruyor. yoksa eski açık çoktaan bitmiş olurdu. numaralı eski açıktan bile sonra başlayıp bitiyorsa eski açık rampa olmasa kalırmıydı.
Sadece tribün kısmına bakarsak Eski açıkta Yeni açıktan önce bitecek gibi abi :tabe:

Çevrimdışı Oktay

dedin ama  :D burda 700000 in üzerinde şahit var daha fazlası var ama obitaş fanlarını ayırdım :evillol:
ben finale bakarım statdan ilk kim çıkacak yok eski açık rampaymış yok yeni açık otoparkmış beni iligilendirmez , tası tarağı ilk kim toplar ben ona bakarım @Necmi abi :icool: :icool:

Çevrimdışı Oktay

Sadece tribün kısmına bakarsak Eski açıkta Yeni açıktan önce bitecek gibi abi :tabe:
hep beraber kelime oyunu yapmayın statdan ilk kim çıkar onu söyle :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Efe

ben finale bakarım statdan ilk kim çıkacak yok eski açık rampaymış yok yeni açık otoparkmış beni iligilendirmez , tası tarağı ilk kim toplar ben ona bakarım @Necmi abi :icool: :icool:

31 ocakta çiçekler tası tarağı toplarda obitaş hala saçını tarıyor olur :kop: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

hep beraber kelime oyunu yapmayın statdan ilk kim çıkar onu söyle :bandit: :bandit:
sen farkında değilsin ama çiçeklerin yüzde sekseni staddan çıktı zaten :evillol: :evillol: artcıları bıraktılar finali yapsın diye

Çevrimdışı Efe

sen farkında değilsin ama çiçeklerin yüzde sekseni staddan çıktı zaten :evillol: :evillol: artcıları bıraktılar finali yapsın diye

hepsi kalsaydı obitaşa yardıma gideceklerdi şu sütunları dikmek için ama adamların işi gücü var diğer projelere gittiler :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Tabii ki Çiçekler, he derseniz ki Ocak sonu rampayı kapatsınlar Çiçeklerde rampayı yapsın bitirsin o zaman Obitaş çıkar en son. Çiçekler bu inşaattan en son çıkacak firma olmak zorunda başka çareleri yok. O yüzden buradan vurmak anlamsız @Oktay abi

Çevrimdışı Factatum

utangaç kartallar bence :evillol:

Siteye her girdiğimizde tarayıcı otomatik login olmuyor. Benim gibi bazı tembel tenekeler de bazen login olmadan, paylaşımları okuyor sadece.

Bir tıktan üşenenin çocuğu olmaz derlermiş. :ebebe:

Çevrimdışı Anıl

Çok net :evillol:

Çevrimdışı Oktay

hee nesrin topkapının hocalığını senmi yapıyordun :bandit:
yok abi zerrin egeli lerin yapıyorum nesrin yağlı kapı buldu başkası onun hocalığını yapıyor :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Siteye her girdiğimizde tarayıcı otomatik login olmuyor. Benim gibi bazı tembel tenekeler de bazen login olmadan, paylaşımları okuyor sadece.

Bir tıktan üşenenin çocuğu olmaz derlermiş. :ebebe:

çıkış yap sonra girişte 9999 u 0 yap tik koy bidaha hiç girmene gerek yok hep aktif olursun :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

şaka bi yana obitaş aralık 20 ye kadar çok iyi gidiyordu sonra tribün kısmından çıkıp arkaya yöneldiler ve sütun testere kiriş işleri yavaşladı bu yüzden ocak sonu bile zor artık bitirmeleri için yanlış yaptılar bence tribünü biran önce bitirip arkaya daha sonra ağırlık vermelilerdi onlar top yekün bakıyor biz çatı açısından bakıyoruz onlar tüm işi bitirmek istiyor sadece tribünü bitirselerde onlar için bişey değişmeyecek yinede sütun işlerinde daha hızlı olabilirlerdi  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

yanlız necmi abi  bu çiçekler eski açık-numaralı köşede takıldı kaldı bı sıkıntıları yok demi:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Konu dışı ama bizde üyelik dışında forumun ziyaret edilmesini engelleyemez miyiz :iscrewy: Ts forumu bugün böyle bir değişikliğe gitmiş bence mantıklı.Bizim yorumlarımızı da başka takımın taraftarları okumamalı diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi