Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6401386 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Konu dışı ama bizde üyelik dışında forumun ziyaret edilmesini engelleyemez miyiz :iscrewy: Ts forumu bugün böyle bir değişikliğe gitmiş bence mantıklı.Bizim yorumlarımızı da başka takımın taraftarları okumamalı diye düşünüyorum.
üye oldum ben sırf takalıkları okumak için trollük yapmak için fırsat vermezler inş. :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

üye oldum ben sırf takalıkları okumak için trollük yapmak için fırsat vermezler inş. :D
:D :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Konu dışı ama bizde üyelik dışında forumun ziyaret edilmesini engelleyemez miyiz :iscrewy: Ts forumu bugün böyle bir değişikliğe gitmiş bence mantıklı.Bizim yorumlarımızı da başka takımın taraftarları okumamalı diye düşünüyorum.
engelleyebiliriz ama bizim çekincelerimiz yokki isteyen okuyabilir :D en fazla taraftar nasıl olunur onu öğrenirler :evillol: biz tinercilerin ne olduğumuzu görürler :busted_cop:

Çevrimdışı Karabay

kendinizi polonyaya hazırlayın finale Beşiktaşarena etkinliği yaparız bakalım eşlerinden izin alabilecek kaç evli katılacak :evillol: :evillol:
ben vizeyi şimdilik 26 şubata aldım  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Tolga

engelleyebiliriz ama bizim çekincelerimiz yokki isteyen okuyabilir :D en fazla taraftar nasıl olunur onu öğrenirler :evillol: biz tinercilerin ne olduğumuzu görürler :busted_cop:
Orası öyle de ne bileyim işte  :)

Çevrimdışı Efe

kesinlikle engel olmamalı herkes görsün neler olduğunu asıl beşiktaşlıların kimler olduğunu  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

yanlız necmi abi  bu çiçekler eski açık-numaralı köşede takıldı kaldı bı sıkıntıları yok demi:evillol: :evillol:
elbet bir yerde sonlanacaklardı hadi 15 gün daha gazlayın sonrasında iki ay ortalıkta görünmezsiniz

Çevrimiçi Necmi

bu arada @Efe benim haber portalında uğraşmamı fırsat bilip dış kulvardan beni geçmişsin :D

Çevrimdışı Tolga

Numaralı da toplamda 8 kiriş betonlanmış çok iyi :ok: :ok:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ALI RIZA

Finale kalalim gerisini hallederiz :upto:
:friendship: :friendship: :friendship: :friendship: :friendship: :yerlerde: :yerlerde:
yeni birkaç smileyler yakında geliyor  :evillol: :evillol: @Necmi abiye özel smiley @bjk_mabet e özel smileyler mevcut  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

:friendship: :friendship: :friendship: :friendship: :friendship: :yerlerde: :yerlerde:
yeni birkaç smileyler yakında geliyor  :evillol: :evillol: @Necmi abiye özel smiley @bjk_mabet e özel smileyler mevcut  :evillol:
@bjk_mabet e göre olan yoksa çayla ilgili mi :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet e göre olan yoksa çayla ilgili mi :kop: :kop:
hayır solda necmi abi sağda mabet :) kazanan mabet  :evillol: :evillol: :evillol: mabete özel oyun havası  :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

bu arada @Efe benim haber portalında uğraşmamı fırsat bilip dış kulvardan beni geçmişsin :D

ooo abi sen daha yeni mi gördün  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

ooo abi sen daha yeni mi gördün  :evillol:
yok zaten uzun zamandır sinsi sinsi yaklaştığını biliyordumsen yaklaşıyordun ben atak yapıyordum :evillol:

Çevrimdışı Efe

Numaralı da toplamda 8 kiriş betonlanmış çok iyi :ok: :ok:

bence harika iş çıkardılar hava izin verseydi aralık ayı içinde en az 2 kiriş daha bitirmişlerde numaralıda olsun buda çok iyi 15-20 gün aralığında numaralı bitecek diğer tribünlerde ona yetişirler umarım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

ne güzel staddan bahsediyorduk @Oktay ortalığı hep sen karıştırıyorsun :bandit:
ben diyorum @Oktay okeyde masa etrafı gibi geliyor muhabbeti açıyor lider de kalıyor oyun  :kop: :kop: @Necmi abi gece oktayın piyangosu sana çıktı  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

yok zaten uzun zamandır sinsi sinsi yaklaştığını biliyordumsen yaklaşıyordun ben atak yapıyordum :evillol:
:kop: :kop:

yok be abi gördüğümü yazıyorum işte sen asıl bizim arkamızdakilere bak her geçen gün yaklaşıyorılar :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

olurmu yaşanmaz sen yerini bilememişssin :evillol: rus mahallesi var direk tası tarağı sırtlayıp oraya taşıncan :evillol: :evillol:
:naughty: :naughty: :tyson: :bigstar:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Efe

efe sen namuslu adamsın direk olaya halterle başlamışssın :D :D
:icool: direk kas çalışalım ama ben oraya gidersem çok farklı olmam beni rus sanarlar zaten  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

:kop: :kop:

yok be abi gördüğümü yazıyorum işte sen asıl bizim arkamızdakilere bak her geçen gün yaklaşıyorılar :biggrinking:
yanlız @ALI RIZA dan şüpheleniyorum o kadar mesaj atmadığı halde bu kadar nasıl ilerledi :alala:

Çevrimdışı Oktay

Abi o rus mahalleleri çok riskli kafana silah dayıyor herifler rus mafyası kol geziyor orda aman diyim uzak dur NYPD bile girmiyor onların mahallesine  :evillol:
sanki istanbulda isviçre zürih :evillol: :evillol: burdada damdan adam atıyolar geçen nişantaşında seyretmedimmi adama kalaşnikofla 2 şarjör boşalttılar

Çevrimdışı Efe

yanlız @ALI RIZA dan şüpheleniyorum o kadar mesaj atmadığı halde bu kadar nasıl ilerledi :alala:

paso muhabbet cafe ve takım başlığında laf yetiştiriyor o yüzden stadla ilgilenmiyor bile :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK