Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6403440 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kufeki taşına gözleri korkmasın diye kolay yerden başlatmışlar sıra yeni açığa gelince vay onların haline diyorum  :icool:
Yeni açığa başlayamadıkları için Eski açıktan başlamış olabilirler mi? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

Yeni açığa başlayamadıkları için Eski açıktan başlamış olabilirler mi? :)
olabilir tabi :icool: eski açıkta bi antrenman yapsınlar yeni açığa gelince zaten iflahları kesilecek  :evillol:

Çevrimdışı ozan062

Köprülerin arkası boş olacak Ozan abi büyük ihtimalle orada toplanılır maçtan önce hatta bilet satış gişeleri falan da şuan perde betonu yapılan duvarlarda olur muhtemelen orada epey bir alan olacak :)

aynn))

yerlere bizimkiler graffiti falan yaparlar veya sumdiki perdelere :))

onun için duzenli bir gorunum için birseyler dusunulmeli mesela burada dewe vs bircok insanla konusarak en azından bu sefer işin içine bizleri katarak farklı bir anlam katabiliriz 
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

9. testere bitecekte sonra biraz yavaşlıyacaklar yan taraftaki tabla arkadaki perdelere bağlancak betondan sonrada basın trübünü var .
yoo neden yavaslasinlar en fazla 1 haftaya numaralida tabla falan kalmaz hava izin verirse onemli olan eski aciktaki 2.kat loca tablasinin yarisininda bitmesi ordanda devam edebilirler testerelere :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Hoşbulduk abilerim kardeşlerim. Sizleri seviyorum  :)

Oo komutan aktar abi gelmis nerdesin be abi  :akuma: @aktar_ismail
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Numaralı Hala Kapalı gibi görünmüyor gözüme o ihtişamına henüz kavuşamadı :D
ocak 15 i bekle :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yeni inonu fotosunda net gorunuyor cicekler eski acikta 3 testere kirislik alan yine numaralida 3 testere kirislik alani bitirip 6 testerede calismaya devam etmwk istiyor ay basina orta bolumdeki tablalar 10 gun sonra bitsin sıkıntı yok kirisler yapilirken akillica
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Efe

Mac bittigine gore stada devam edebiliriz numarali testereler isiklandirilmis beton olabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kadir Akdağ

Vodafone Arena ‏@VodafoneArena  25 dk.25 dakika önce
Galibiyet Selfie'si! :)
Dikkat ediyorumda bu vodafone arena hep 1-2 gün eski resimleri atıyor..neyse  :)

Eski açıkta kufeki için baya iskele kurulmuş.. Yılbaşı sonrası başlanacak bakalım kaç kişi aynı anda çalışacak..  Bir ara örnek resim atılmıştı kufeki örnekleri elinini altında olan varmı nasıl duruyor bakalım :)

Çevrimdışı okansosa

Passolig de şifre alabilmek için kartın gelmesi gerekiyormuş nasıl alacağım bileti internetten ? yoksa maç günü oradan mı alıyoruz para verip tek geçişlik pass ı ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı TØLGA

Passolig de şifre alabilmek için kartın gelmesi gerekiyormuş nasıl alacağım bileti internetten ? yoksa maç günü oradan mı alıyoruz para verip tek geçişlik pass ı ?
yok öyle bisey gelmeden sifreyi alabiliyorsun yada git bir passolig noktasina para yatirdiysan karta tc ile al biletini
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı umutdogan62

@bjk_mabet Ankraj plakaların hangi amaçla atıldığını bizimle paylaşabilirmisiniz?
1
9
0
3JK

yok öyle bisey gelmeden sifreyi alabiliyorsun yada git bir passolig noktasina para yatirdiysan karta tc ile al biletini

Aynen passolig onaylandıysa git tc ile para yatır sonra satış noktalarından yada passo.com.tr üye olarak biletini alabilirsin.  Maç gününe kadar kartın gelmez ise tek kullanlık bileti staddan alırsın ama bu hafta ici kartın gelir ...

Çevrimdışı sağduyu

9 ay önce Mayıs sonu stad bitmeli olur diye bir tahminde bulunmuştum ki o zamanlar Ağustos 2014 hedefi vardı, şimdi bunu revize edip, "Ağustos ayı maç oynananır" diye revize ediyorum. Burada sorun, zemin tesisi için en elverişli ay olan Nisan ın kaçırılacak olması ve Temmuz Ağustos sıcaklarında çim işi çok sıkıntılı olacak olması.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı omerow

9 ay önce Mayıs sonu stad bitmeli olur diye bir tahminde bulunmuştum ki o zamanlar Ağustos 2014 hedefi vardı, şimdi bunu revize edip, "Ağustos ayı maç oynananır" diye revize ediyorum. Burada sorun, zemin tesisi için en elverişli ay olan Nisan ın kaçırılacak olması ve Temmuz Ağustos sıcaklarında çim işi çok sıkıntılı olacak olması.

Onu sen ekim yap hocam. Ama normal. boyle sehrin ortasinda, cok zor kosullarda stad yapmak kolay degil. ama ne zaman biterse bitsin, Fikret baskan ovguyu anasinin ak sutu gibi hak ediyor.

Çevrimdışı omerow

Tek hatasi Agustos 14 tarihini verip beklentileri anlamsiz ve gercekci olmayan sekilde yukseltmesi oldu.

Çevrimdışı sağduyu

Y
Onu sen ekim yap hocam. Ama normal. boyle sehrin ortasinda, cok zor kosullarda stad yapmak kolay degil. ama ne zaman biterse bitsin, Fikret baskan ovguyu anasinin ak sutu gibi hak ediyor.

Yok, Ağustos sonu maç oynanabilmesi çok muhtemel ve makul bir hedef. Bunu bir inşaatçı olarak söylüyorum. Yani otopark tı, bilmem falan lloungun ince işydi filan, yetişmese bile maç oynanacak asgari şartlar hazırlanacaktır. Çekilen sıkıntılar ve şu anda ödenmemde olan bedeller bunu zaruri kılmaktadır zaten.
.

Çevrimdışı sağduyu

Y
Yok, Ağustos sonu maç oynanabilmesi çok muhtemel ve makul bir hedef. Bunu bir inşaatçı olarak söylüyorum. Yani otopark tı, bilmem falan lloungun ince işydi filan, yetişmese bile maç oynanacak asgari şartlar hazırlanacaktır. Çekilen sıkıntılar ve şu anda ödenmemde olan bedeller bunu zaruri kılmaktadır zaten.

Bu süreçte, iş programı bakımından normal şartlarda bir imkansızlık falan görünmüyor. Yeterli başka ve öngörülmeyin bir risk faktörü olmasın. Mesela çatı malzemelerinin temini veya bilmediğimiz finansal bir sıkıntı... Yoksa iş olarak yetişmeyecek bir durum gözükmüyor.
.

Çevrimdışı omerow

Y

Insallah sen hakli cikarsin ama zaten bir kac mac kacirmak cok da buyuk mesele degil. 2 yildir hep deplasmanda oynuyoruz 2 mac daha oynanir.

Çevrimdışı ZEKI

Tek hatasi Agustos 14 tarihini verip beklentileri anlamsiz ve gercekci olmayan sekilde yukseltmesi oldu.
Oncelikle @ahmet türker abimize resimler icin tesekkur ediyorum. Maci dostlarla izleyip eve gelince guzel bir supriz oldu

Baskan bu tarihi vermeseydi, localari bu kadar hızlı bir sekilde satip klube gelir kazandiramazdi. En azindan insanlari inandirdi. Agustos 2015 deseydi insanlar loca alirmiydi? @omerow Ama sonrasinda yok sunlar olacak sunlar bitecek biraz fazla gereksiz oldu. Bende agustosta ozellikle 30 Agustos tarihinde acilacagina cok fazla inaniyorum. Ama su MArt a kadarki hava cok belirleyici olacaktir. Cunku esas simdi istanbul'un kışı başliyor.

Çevrimdışı Burak

Zaten stadın iki üç maç gecikme durumu olursa o evsahibi olarak oynayacağımız maçları deplasman oynar, ikinci yarı o maçları ev sahibi oynarız federasyona başvurup.

Çevrimdışı omerow

Oncelikle @ahmet türker abimize resimler icin tesekkur ediyorum. Maci dostlarla izleyip eve gelince guzel bir supriz oldu

Baskan bu tarihi vermeseydi, localari bu kadar hızlı bir sekilde satip klube gelir kazandiramazdi. En azindan insanlari inandirdi. Agustos 2015 deseydi insanlar loca alirmiydi? @omerow Ama sonrasinda yok sunlar olacak sunlar bitecek biraz fazla gereksiz oldu. Bende agustosta ozellikle 30 Agustos tarihinde acilacagina cok fazla inaniyorum. Ama su MArt a kadarki hava cok belirleyici olacaktir. Cunku esas simdi istanbul'un kışı başliyor.

Hakli olabilirsin @ZEKI hocam. ben o acidan dusunmemistim. Baskan Besiktas tarihinin en buyuk islerinden birini yaparken, sanki ortada bir basarisizlik varmis, bir stadi bitiremiyorlar algisi olusturdu bu Agustos '14. O acidan bence biraz kendi ayagina sıktı, kendini zor bir duruma soktu.