Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6403263 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

benimde ilk o aklıma geldi görecez bakalım :biggrinking:
Skorbord yine görünür esasen de zarar verebilir deplasman taraftarı ondan değiştirilirse iyi olur

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Deplasman Tribünü Konusunda bencede Çok,iyi Niyetlisiniz ..
Biz Kendi Alın terimizle 120 Milyon $ Harcayarak Stad yapıyoruz , Dolaysıyla üzerine Titriyoruz , Bir zarar Gelmesin İstiyoruz .. Bakn Stadımızda En kaliteli malzemeler Kullnılıyor . Vitra Taşlar , Mozaik Doşeme Vs Vs .. Şimdi Biz Deplasman Tribününe de bu malzemeleri Kullnacagız , sonra onlar gelip Kırıp dökecekler, Bunu Nasıl içinize sindiriyordunuz :alala: :alala: Bence Deplasman Tribününe Koltuğundan , Tuvalet Taşına , Yer döşemesine kadar En kalitesiz malzemeler kullanılmalı ... Ayrca Deplasman Tribününün Yeni açıkta olması Avantaj .. Stadın En yüksek kapasiteli tribününde ne Sesleri Duyulacak nede Kamera açısana girecekler :ok:
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2014, 15:26:35 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ZEKI

Yasaklı Link[/member] cok guzel fotograflar ama neden watermark koymadin  :alala: bir suru emek hırsızı kendi fotograflariymis gibi kullanacaklar

Çevrimdışı Akif Çakıcı

Deplasman Tribünü Konusunda bencede Çok,iyi Niyetlisiniz ..
Biz Kendi Alın terimizle 120 Milyon $ Harcayarak Stad yapıyoruz , Dolaysıyla üzerine Titriyoruz , Bir zarar Gelmesin İstiyoruz .. Bakn Stadımızda En kaliteli malzemeler Kullnılıyor . Vitra Taşlar , Mozaik Doşeme Vs Vs .. Şimdi Biz Deplasman Tribününe de bu malzemeleri Kullnacagız , sonra onlar gelip Kırıp dökecekler, Bunu Nasıl içinize sindiriyordunuz :alala: :alala: Bence Deplasman Tribününe Koltuğundan , Tuvalet Taşına , Yer döşemesine kadar En kalitesiz malzemeler kullanılmalı ... Ayrca Deplasman Tribününün Yeni açıkta olması Avantaj .. Stadın En yüksek kapasiteli tribününde ne Sesleri Duyulacak nede Kamera açısana girecekler :ok:

Kesinlikle katılıyorum eski açıkta olması çok kötü olurdu. Kamera için en ters yerde ve Yeni Açık hemen bastırabilir çıkan sesi diye düşünüyorum.
İyi Bir Gelecek İçin KONGRE ÜYESİ OL

Çevrimdışı Türkay

Zaten deplasman taraftarı maça gelmeye korkar Vodafone Arena da  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Şunu fark ettim; ben stadı bizim evin salonundan daha çok görüyorum   :lol:

Çevrimdışı ozan062

Şunu fark ettim; ben stadı bizim evin salonundan daha çok görüyorum   :lol:

işte aylardan agustos oldugunda ilk mac oynandıktan sonra inan buralar hayli huzunlu insanlarla dolacak ama tabiki sevincli ve uzuntulu:)) bircogumuz vaktimizin cogunu burada harcıyoruz ve bittiğinde o vakiti dolduracak birseyler bulmamız gerekecek işte o asama sıkıntılı olacak  :bawling:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

Herkese merhaba :icool:

Misafir tribünü ile ilgili yazilanlari görünce üye olup bir bir öneri sunmak istedim  :D
Misafir tribünü iki üc bölmeli olsun, talebe göre bölmeler rakip taraftara tahsis edilsin. (tabi yüzde 5e kadar.)
Örnegin rakip taraftar 500 den az bilet almissa, 500 kislik bölüm rakibe verilsin, gerisi Besiktas taraftarina. Eger bir bölme dolarsa diger bölmeye gecilsin.
20 kisilik Basaksehir taraftarina 2000 kisilik yermek pek mantikli degil :tabe:

Acaba bunu stadla ilgilenen ulastiracaginiz kimseler var mi bilmiyorum ancak olsa güzel olurdu.
:hosgeldin rakip takım taraftarına ayırman gereken yer var %5 ve bunu ayırmak zorundasın gelsin gelmesin tamamen boş olsa bile oraya kendi taraftarını alamazsın ancak rakip kulüp gençler birliği maçında olduğu gibi tamamen feragat ederse federasyondan izinle alabilirsin onun dışında 2200 kişilik yer ayırmak zorundayız zaten öyle bir imkan olsa bile adam belki biletini maça girerken alacak nerden bileceksin kaç kişi geleceğini son ana kadar satışta biletler

Çevrimiçi Necmi

işte aylardan agustos oldugunda ilk mac oynandıktan sonra inan buralar hayli huzunlu insanlarla dolacak ama tabiki sevincli ve uzuntulu:)) bircogumuz vaktimizin cogunu burada harcıyoruz ve bittiğinde o vakiti dolduracak birseyler bulmamız gerekecek işte o asama sıkıntılı olacak  :bawling:
sizleri maç transfer ve sohbet bölümlerine alırız :D stad bitince Beşiktaş bitmiyor ya şimdi stada odaklandığımız için o bölümler pasifte duruyor ama aktifleşecek  :bandit: @ozan062

ysariusta

• Ziyaretçi

Burada çok uzun sosyolojik ve moral değerlerle ilgili bir şeyler yazmak istemiyorum, ancak deplasman tribününde kalitesiz malzeme kullanalım vb fikirler en hafifinden kabalık. Öncelikle kırıp döküleceğine katılmıyorum. İşe öyle bakarsanız cenaze törenine gelen Beşiktaşlıların neler yaptığına bir bakın. Yeni bir bina yaparsanız insanlar oraya zarar vermekten kaçınır. Kırık dökük bir yapıya zarar vermekte sakınca görmezler. 2. si bu statta içtiğiniz sigaranın markasını görecek kameralar var. bir iki kişi böyle davransa bile anında tespit edilip cezalandırılabilir. Siz sanırım İnönünün aynısı bir stat bekliyorsunuz hala. İnanın içerideki davranışları bile değiştirecek bir stat yapılıyor. Örneğin stada daha gelirken uzaktan yüz tanıma sistemiyle yasaklı taraftarları tespit edip içeriye almayacaklar. Tribünde aşırılık yapanlar anında tespit edilip uzaklaştırılacak. Bunlarda Passo zoruyla falan değil. Akıllı stat yapılıyor. Passo olmasaydı kart1903 le girecektik. Belki Passo (umarım) kaldırılacak tekrar aynı kartlar gerekecek. Numara yok tezahüratları bir anlam ifade etmeyecek. Beşiktaş'ım bu konuda da öncü olacak. İnsanlara iyi davranırsanız onlarda kötülük yapacak cesareti bulamaz. Biraz daha hoş görülü olmanızı, misafirperver olmanızı tavsiye ediyorum.

ysariusta

• Ziyaretçi

Dutluk yaparız buraları

Çevrimdışı Dogan

chelsea nin stadinda pilot kamera yeri en alt katta ve bence macı izlerken cok güzel bi görüntü olusuyo bizdede oyle yapilsa cok ii olurdu

Çevrimdışı TØLGA

chelsea nin stadinda pilot kamera yeri en alt katta ve bence macı izlerken cok güzel bi görüntü olusuyo bizdede oyle yapilsa cok ii olurdu
yayıncı kuruluş ile alakalı bir durum o malesef  :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Kim bilir sırada daha basketbol salonu var belki de   :lol:

Çevrimdışı Dogan

yayıncı kuruluş ile alakalı bir durum o malesef  :by2:
@Tolga yaniliyosun bence cunku pilot kamera yeri simdiden belli ikinci katin ilk basamagi onu isteseler 1. kata alabilirler

Çevrimdışı smtcglr

yeni açık çok güzel olucak bitince arka taraftan kolonlar çok muhteşem gözüküyor . :super:

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga yaniliyosun bence cunku pilot kamera yeri simdiden belli ikinci katin ilk basamagi onu isteseler 1. kata alabilirler
isteyemiyorlar işte  :icool:
mecbur kalmadıkça yapmazlar bir stadyumda alt katta diğerinde üst katta görüş açıları farklı
olursa bir tane açı olur  balıkesir stadyumu haricinde tüm stadyumlarda görüş açısı aynı kameraların
balıkesirdeki'de stadyumun tek katlı ve alçak olmasından dolayı  :tabe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Dogan

ben hayatimda ligtv kadar dandik bi yayinci kurulus görmedim tam kaleci vurusu kullanilirken kamerayi ortaya alip reklam veriyo allah askina hangi ligte bu var resmen bizi enayi yerine koyuyolar zevkimizin icine ediyolar

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türker