Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6402037 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Hoşbulduk abilerim kardeşlerim. Sizleri seviyorum  :)

Çevrimdışı FARUK

birde yeni açıkta , diğer tribünlerde 2.loca katı olan kısım var
taraftar dolaşım alanı değil ve yaklaşık 3.600m2
cafe kulüp binası gibi şeyler burada olabilir bence

Çevrimdışı Anıl

Hoşbulduk abilerim kardeşlerim. Sizleri seviyorum  :)
Sen gittin gideli Obitaş üst testerelerde durdu @aktar_ismail abi bir el at yarın şu işe :D

Çevrimdışı TØLGA

Acaba Numaralı tarafında arkadaki 6 m genişlikteki yoldan Yeni Açığa geçiş olacak mı ? İnönü'de yoktu, Kabataş tarafından gelen tüm stadı turluyordu Yeni açığa girmek için :D
var galiba anıl  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı FARUK

@anilt  fiziken mümkün şuan ama vip, basın felan deyip kapatırlarmı bilmiyorum

Çevrimdışı Anıl

birde yeni açıkta , diğer tribünlerde 2.loca katı olan kısım var
taraftar dolaşım alanı değil ve yaklaşık 3.600m2
cafe kulüp binası gibi şeyler burada olabilir bence

Orası sanırım 1903 tribünü için vip lounge olarak yapıldı @FARUK abi, kulüp binası için farklı bir yer düşünülmüştür belki :)

Çevrimdışı Anıl

@anilt  fiziken mümkün şuan ama vip, basın felan deyip kapatırlarmı bilmiyorum
İnönü'de de fiziki olarak mümkündü ama kapalıydı o geçiş, umarım şimdi öyle olmaz :)

Çevrimdışı Mehmet92

Acaba Numaralı tarafında arkadaki 6 m genişlikteki yoldan Yeni Açığa geçiş olacak mı ? İnönü'de yoktu, Kabataş tarafından gelen tüm stadı turluyordu Yeni açığa girmek için :D

kardeşim okuduğumdan beri gözümün önünde canlanmadı eski statta nası kabataş tarafından gelen bütün statı turluyodu?,bu şeref tribünü grişinin yanından aşşağı inen yokuş yeni açığa değil miydi yoksa ben tamamen yanlış mı biliyorum

Çevrimdışı Sedat_BJK

Obitaş ne yaparsa en mükemmelini yapar, bu sayede 250milyon dolarlık stat inşaatları alır :eyes
boyle bir giriste ancak senden beklenirdi zaten  :evillol: turn of the king :biggrinking: hosgeldin..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı FARUK

Orası sanırım 1903 tribünü için vip lounge olarak yapıldı @FARUK abi, kulüp binası için farklı bir yer düşünülmüştür belki :)

kapalıda 1903 lounge var zaten
benim dediğim yeni açık :)

Çevrimdışı Mehmet92

İnönü'de de fiziki olarak mümkündü ama kapalıydı o geçiş, umarım şimdi öyle olmaz :)

Eskiden açıkmış,demek ki sonradan kapatılmış

Çevrimdışı Anıl

Eskiden açıkmış,demek ki sonradan kapatılmış
Sonradan kapandı abi orası giriş yapılamıyordu oradan :)

Çevrimdışı Anıl

kapalıda 1903 lounge var zaten
benim dediğim yeni açık :)
O zaman localar içindir :D Ya localar ya da vip sahipleri için yapıldı orası. Yeni açıktan giriş olmayacak diye biliyorum o kata :)

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ddc1979

Kapalı tribünün dışardan görünüşü gerçekten etkileyici...
Kafama bir soru takıldı. Tribün basamaklarının altları stadın dışından gözüküyor..
Estetik gözükmeleri için küfeki rengi yada benzeri boyanır mı acaba?
Beton renginin dışardan gözükmesi hoş gözükmeyebilir bence.
Bilgisi olan vArmı acaba?
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı poedr

Obitaş ne yaparsa en mükemmelini yapar, bu sayede 250milyon dolarlık stat inşaatları alır :eyes

Vay efsane geri dönmüş ...
sınanmadığın günahın masumu değilsin

Sen gittin gideli Obitaş üst testerelerde durdu @aktar_ismail abi bir el at yarın şu işe :D

Siz önce 11 ay önce başladığınız eski açığı bitirin daha sonra bu konuyla ilgileneceğim  :evillol:

@aktar_ismail  hoşgeldin demicem çünkü sen zaten buraliydin :)
@Oktay 私は最近、あなたに述べたように、あなたが開いた新旧のオープンルーフと観賞用の列を言ったの?

Çevrimdışı Anıl

Siz önce 11 ay önce başladığınız eski açığı bitirin daha sonra bu konuyla ilgileneceğim  :evillol:

Şimdi düne dönmeyelim İsmail abi aman :D @aktar_ismail

Şimdi düne dönmeyelim İsmail abi aman :D @aktar_ismail

Yeni açık testere kirişleri aslında daha hızlı yapılır ama yeni açıktaki çatı ve süs kolon sayısı çok fazla, onlarda extra iş demek, eski açıktakinin 3-4 katı var.
Sen eski açıkla kıyaslamışsındır ondan yavaş gelmiştir.

Eski açık

Yeni açık

Çevrimdışı Deniz

Cicekler orayi yatakhane olarak yapacakmis abi malum 11 aydir yatiyorlar  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

Kufeki taşına gözleri korkmasın diye kolay yerden başlatmışlar sıra yeni açığa gelince vay onların haline diyorum  :icool:

Çevrimdışı Burak Akay

Numaralı Hala Kapalı gibi görünmüyor gözüme o ihtişamına henüz kavuşamadı :D
İyi Günde Kötü Günde