Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6403521 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Beşiktaş duruşu olmayan birisine Beşiktaş duruşunu öğretemezsin. Öyle bir niyetim yok. Sen kendini enayi olarak görüyorsan öyle görmeye devam et.
He sizde var Beşiktaş duruşu aferin size
Kimin enayi olduğunu zaman gösterir

Çevrimdışı Caner

Bu arada ne zaman bir olaya dahil olsam küçük tartışmalar çıkarıyorum peşime. @Deniz beni atacak mısınız napacaksınız forumdan artık olmuyor böyle :)

Çevrimdışı serti67

bu negatıf havayı bırtek resım dagıtırr :) bırı guzellık yapsada forum ınsaata kılıtlensee
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimiçi murat

Arkadaşlar sakin olalım.herkes fikrini yazsın ama birbirini kırmadan.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Deniz

Bu arada ne zaman bir olaya dahil olsam küçük tartışmalar çıkarıyorum peşime. @Deniz beni atacak mısınız napacaksınız forumdan artık olmuyor böyle :)
Olur mu bu forum hepimizin hakaret veya kufur olmadigi surece birini atmak gibi birsey kesinlikle olmaz :).tartışmalar iyidir farkli goruslerin ortaya cikmasini sağlar yeterbl ki saygi cercevesinde tartisilsin kalpler kirilmasin :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Sakin ol dostum, kimse sana öyle bir imada bulunmadı zaten, bir konu var tartışıyoruz sadece. Sen öyle bir fikir attın, başkası farklı atıyor o kadar. Bunu kişiselleştirmene gerek yok. Benim bu görüşünde katılmadığım tek nokta var, onlar gibi yapınca gelen başarıdan ben mutlu olmam, bu da benim fikrim. Sen olabilirsin o da senin fikrin. Haksız penaltı kazanınca sinirlenen insanlarız, aynı şekilde zorlamayla gelecek başarıyı, zorlamalara rağmen gelecek başarıyla yan yana tutmam. Neyse konu dışında çıkmayalım çok.
Mevcut kurallarla mevcut sistem şartlarında onlara kısasta bulunmak zorundasın
Yoksa yaşama şansın kalmaz
Biz bu stadı niye yapıyoruz?
Günümüz şartlarına ayak uydurmak için yine
Rekabet edebilmek için
Karşı taraf rekabette belden aşağı çalışıyorsa sen ne kadar dürüst olursan ol hayatta kalamazsın
Kendini korumak zorundasın
Deplasman tribününü böyle düzenlemede sorun varsa yetkili merci müdahale etsin herkese o zaman
Ama bakıyorsun o da ne,onlar zaten satılmış

Çevrimdışı FARUK

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg129613#msg129613 date=1419770240]
144 Pictures Loading...  :busted_cop:
[/quote]

tam zamanında eline sağlık  :)

Çevrimdışı Akif Çakıcı

Bir sorum olacak Yeni Açık ve Numaralı köşesinde deplasman taraftarı bağırınca sesleri tv ye  çok net gider mi acaba tam bilmiyorum bu konuları ama numaralının tam yanı ve üst kat ?
İyi Bir Gelecek İçin KONGRE ÜYESİ OL

Çevrimdışı ilhan mansız

bu tarz olayları karşılıklılık esaslı değerlendirmek bence doğru olur. Eğer fener stadındaki uygulama daha  küçük koltuklarlar yapıldıysa bizde de yapılmasında bir sakınca yok bence. ben fener stadına deplasmana gittiğimde çok zorlanmıştım. hatta bilenler bilir işi daha da ileri götürüp maç bittikten sonra da 45 dk yüksek sesle müzik çalıyorlardı. Açıkçası herşeyi duruş vs. gibi görece muğlak yani belirsiz kavramlara dayandırmaktansa karşılıklılık ilkesine gör hareke etmenin doğru olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Caner

@yigitcan1903 Dostum bu konuyu uzatmayalım, dilersen muhabbet yerinden veya özel mesajdan konuşmayı isterim, stat başlığında uçmayalım.

Hazır mustafa'da resim atmış zaten. Bu arada ellerine sağlık, geçmiş doğum günün de kutlu olsun mustafa.

Çevrimdışı serti67

mustafanın facebook hucum resımlerı atmıs saolsunn:) ımdada yetıstı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ozan062

ne geldi aklıma arkadaslar

bu konya stadıın koltuk tasarımı begenilmiyor değilmi
bizim oynadıgımız macta renk uyumsuzlugunu ben baya kafamda sorun yapmıstım fakat noldu kimse yesilleri macta gormedi:))

yani bizim stadın ustunun siyah altının beyaz olması cok muhim olmadıgını dusunuyorum ama yazılar logolar olmalı bu konuda sizlere katılıyorum

birde bazılarınız macta bosluklar varken olusacak kotu goruntudende bahsediyorsunuz buda dogru o acıdanda bakıldıgında haklısınız

birde kalite onemli onuda hallettiler

size sunu soyleyim damalı olmasında diğer herturlu ben kabulum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan mansız

Mevcut kurallarla mevcut sistem şartlarında onlara kısasta bulunmak zorundasın
Yoksa yaşama şansın kalmaz
Biz bu stadı niye yapıyoruz?
Günümüz şartlarına ayak uydurmak için yine
Rekabet edebilmek için
Karşı taraf rekabette belden aşağı çalışıyorsa sen ne kadar dürüst olursan ol hayatta kalamazsın
Kendini korumak zorundasın
Deplasman tribününü böyle düzenlemede sorun varsa yetkili merci müdahale etsin herkese o zaman
Ama bakıyorsun o da ne,onlar zaten satılmış
mevzuat ve uygulamalar izin veriyorsa %100 katılıyorum. yapılabilir bence

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Deniz

Ben de deplasman tribunune takilacak kotluklarin dipdibe takilip 2 bloga dusurulmesinden yanayim.misafir tribunun konforundan bize ne onlar rahat edecek diye 1 blogu feda mi edelim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Balasagun

ben olsam yeni acikta alt ve ust kattan birer blok veririm deplasman tribunune...

Tartışmanın arasında kaynamış bence de mantıklı olur böylesi. Hem bütünlük sağlayamazlar hem de az yer işgal edilmiş olur. Ama bu sefer de köşe bayraklarından birinin hakimiyetini kaybetmiş oluruz. Off iki uçlu değnek.

Çevrimdışı TØLGA

selamın aleyküm der ve ilk sorumu sorarım  :naughty:
şimdi deplasman tribünü yeni açık köşede eyvallah
bunun önüne file flen gelicek onada eyvallah
mağlum 2 köşede scoreboard olucak biri yeni açık deplasman tribünü köşede
diğeri kapalı eski açık köşede fotoda olduğu gibi fileler flen scoreboard'u engellemezmi  :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

Eskiden de nerdeyse yarisi rakipteydi.simdi sadece ustun yarisini verecektik ama yeni acikta efsane tribun olacakti :)

işte bunun sebebi nedir yani bu rakibin bu kadar yer kaplamasının?? tek acıklaması kapasite malesef bu yuksek olsa bu sıkıntıları yasamayız
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı yigitcan1903

selamın aleyküm der ve ilk sorumu sorarım  :naughty:
şimdi deplasman tribünü yeni açık köşede eyvallah
bunun önüne file flen gelicek onada eyvallah
mağlum 2 köşede scoreboard olucak biri yeni açık deplasman tribünü köşede
diğeri kapalı eski açık köşede fotoda olduğu gibi fileler flen scoreboard'u engellemezmi  :alala:
Ters iki köşeye koyarlar belki bu durumda
Malum biz de son dakikaya kadar eski açık-numaralı zannediyorduk deplasman tribününü
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2014, 15:16:13 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı ZEKI

Yasaklı Link[/member] Eline sağlık tam zamaninda geldi valla.. tesekkurler :claps: :claps:

Çevrimdışı TØLGA

Ters iki köşeye koyarlar belki bu durumda
Malum biz de son dakikaya kadar eski açık-numaralı zannediyorduk deplasman tribününü
benimde ilk o aklıma geldi görecez bakalım :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg129613#msg129613 date=1419770240]
144 Pictures Loading...  :busted_cop:
[/quote]Ellerine sağlık :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...