Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6405236 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sedat krty

yeni acık projede wc olarak gözüküyor oralar. :ok:

Çevrimdışı bjk_mabet

Peki proje cizimlerindeki gibi 29 sira mi olacak ? Yani 2 basamak daha cikmasi gerekiyor.
evet proje aynen uygulanıyor bi değişiklik yok en iyisi yarin oranın projesinden bu kuble paylasayim:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

Peki proje cizimlerindeki gibi 29 sira mi olacak ? Yani 2 basamak daha cikmasi gerekiyor.

olması gereken o şekilde ama şuan yapılan normal basamak sayısı 27 2 basamak daha eklenmesi lazım arkada yer var sadece bi basamak konacak ancak passoya göre 26 sıra konacak bence olması imkansız çünkü basamak sayısı 27 olacak şuan ya 1 sıra koymayacaklar yada 2 sıra eklenip passoda 26 sıra satış olacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

evet proje aynen uygulanıyor bi değişiklik yok en iyisi yarin oranın projesinden bu kuble paylasayim:)
vallaha iyi olur abi ben orayı bir türlü anlamadım basamaklar eksik yapıldı flen diyorlar  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

yeni acık projede wc olarak gözüküyor oralar. :ok:

+6.30 kötünün projesine bakmak lazim o cizimde gorunur

Çevrimdışı ALI RIZA

Tmm gördüm bu uygulamada bi gariplik yok oranın boydan boya cam olması durumu yoktu zaten.kafeler sahaya bakmıyor iç tarafa bakicak yürüyüş yolunda yada koridordan saha gorunmuyor
Sen orada gariplik var desen garip olan ne diye sorardım  :evillol: normali o her statta öyledir  :kop: bizimkiler resmen şapkadan tavşan derdindeler  inönüde acaba taraftar yürüyüş alanı saha ya mı bakıyor du  :alala: @bjk_mabet

Çevrimdışı 1903_mehmet

eyvahh bjk_mabet projede bi degişiklik yok aynen uygulanıyor diyorsa koltuk düzenleride aynı olucak galiba :alala: :alala:
Kalbim Beşiktaş'a zikreder..

Çevrimdışı bjk_mabet

olması gereken o şekilde ama şuan yapılan normal basamak sayısı 27 2 basamak daha eklenmesi lazım arkada yer var sadece bi basamak konacak ancak passoya göre 26 sıra konacak bence olması imkansız çünkü basamak sayısı 27 olacak şuan ya 1 sıra koymayacaklar yada 2 sıra eklenip passoda 26 sıra satış olacak :)
passoya gore aldanma :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Sen orada gariplik var desen garip olan ne diye sorardım  :evillol: normali o her statta öyledir  :kop: bizimkiler resmen şapkadan tavşan derdindeler  inönüde acaba taraftar yürüyüş alanı saha ya mı bakıyor du  :alala: @bjk_mabet
:drunkard:

Çevrimdışı TØLGA

eyvahh bjk_mabet projede bi degişiklik yok aynen uygulanıyor diyorsa koltuk düzenleride aynı olucak galiba :alala: :alala:
:kop: :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

akyazı stadyumunda'da kale arkaları flen böyle orda şapkadan tavşan çıkacakmı bakalım görücez...
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Juventus tarzı olacaksa olur valla  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

akyazı stadyumunda'da kale arkaları flen böyle orda şapkadan tavşan çıkacakmı bakalım görücez...
Ora akyazı kışı bizimki Şerefbey  :ok: aynısını bekleme kapalı numaralı apartman binası gibi...! bizimkisi Has taraftar tribünü  :ok:

Çevrimdışı TØLGA

Ora akyazı kışı bizimki Şerefbey  :ok: aynısını bekleme kapalı numaralı apartman binası gibi.... bizimkisi Has taraftar tribünü  :ok:
şapkadan tavşan çıkarmak olmuyo o işte olabilecek birşey sonuçta 
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

numaralı perdeli kolona beton atılıyor yanlış bilgi verdim düzeltelim bi anda fışkırtıcının numaralı arka tarafa uzandığını görmüştüm ama orda perde betonlanmıştı çok önceden kalıplanan perdeli kolon betonlanıyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

şapkadan tavşan çıkarmak olmuyo o işte olabilecek birşey sonuçta 
iyi de proje de orada siyah cam var arkası duvar görünüyor projeye göre birebir bekleme  :ok:

Çevrimdışı yusuf koca

tolga kardeşim şu avatarını değiştirip durma o gözlüklü olan güzeldi

Çevrimdışı TØLGA

iyi de proje de orada siyah cam var arkası duvar görünüyor projeye göre birebir bekleme  :ok:
projede değişiklikler olabilir tamam eyvallah zaten sıkıntı yok
neyse uzatmıyalım :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Tamamdir yeni acik alt 29 sira olacak  :ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

Bir ara senle tartistik, belki kalbini kirdim. 1 yasindaki kizim hastaydi o donemler, o uyurken gelip foruma bakabiliyordum ve kisitli zamanda gelip baktigim ve yorum yazdigim bir anda mesaji aninda silmen canimi sikmisti. Moralim de zaten bozuktu bende oyle densiz densiz konustum. Umarim o an icin kalbini kirmamisimdir, kirmissam da ozur dilerim.
Veli'nin bugün yaptığı, bugüne kadar futbolcuların yaptığı nicesi, böyle taraftarlar oldukça; İYİ Kİ BEŞİKTAŞLIYIZ. İYİ Kİ VARSINIZ. İşten gelp bir sürü mesajı okudum, @F1RAt , @ALI RIZA yüzümde gülümse oluştu nihayet....  :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Efe

bu gece tablayı atacaklar mı acaba eski açıkta kolon betonlaması sürüyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı combomaxs