Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6405278 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Küfeki kaplaması apartman mantolaması gibi mi yapılacak?
başka türlü yapılma ihtimali yok gibi zaten  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Yeni acik altta kalan 3 sirayi tamamlasinlar da, arkasinin ne oldugu onemli degil. Zaten gozukmeyecek bile arkasi. Hem ses aradan kacmaz.  Duvar iyidir, demekki o 3 sira eklenecek oraya.

Çevrimdışı ahmetx

Cam olsaydı localarla bütünlük arzederdi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı siyah-1903

oranın duvar olması, açılışta olmasa bile sonradan oralara koltuk koyulacağının göstergesidir bence  :super:
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

oranın duvar olması, açılışta olmasa bile sonradan oralara koltuk koyulacağının göstergesidir bence  :super:

Katiliyorum. Orayi baska turlu kullanmaya niyetleri olmadigini gosteriyor. Ben sahsen sevindim bu duvar isine.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ardau

Uzun zamandır yazamıyorum,  işler oldukça yoğun. Dün küçük bir fırsattan yararlanarak sinemaya gittim. Integral Forex reklamı vardı. Basketbolcular ve sanırım Atiba filan oynuyordu. Son anda hayal meyal gördüğümde sanki integral Forex in amblemindeki Forex yazısı Arena oluyordu. Basketbol için yapilacak yeni Arenanin sponsoru integral mi oldu?  Yada belli olmuştu da ben mi çok geri kaldım?  :s20:
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yeniyıldan önce keşke en az 2 kolun ve birleşimi küfeki ile kaplanabilseydi. Neye benzeyeceğini az çok tahmin edebilirdik. Büyük merak var bende.

Çevrimdışı TØLGA

Uzun zamandır yazamıyorum,  işler oldukça yoğun. Dün küçük bir fırsattan yararlanarak sinemaya gittim. Integral Forex reklamı vardı. Basketbolcular ve sanırım Atiba filan oynuyordu. Son anda hayal meyal gördüğümde sanki integral Forex in amblemindeki Forex yazısı Arena oluyordu. Basketbol için yapilacak yeni Arenanin sponsoru integral mi oldu?  Yada belli olmuştu da ben mi çok geri kaldım?  :s20:
suandaki basketbol sponsoru hocam o öyle birsey yok daha basketbol arena projesi bile belli değil sadece baskanın söylemleri var :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

ŞU yeni açıktaki eksik olan 3 basamak nasıl eklenicek sonra rica etsem  paint çalısmasıyla anlatabilirmisiniz?  :alala: @Deniz @FARUK
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2014, 19:06:42 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Yapilmasi icin derinlik ve yukseklik mevcut. Sonradan prefabric yada betonla orerek mi yaparlar onu mabet biliyordur heralde.

Edit: Kendiside gelmis zaten. Belki cevaplar.

V
V
V
V
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2014, 19:10:46 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:aman:
Abi Saklanma Çık ortaya :D
Forum Karıştı yine , Nolacak Bu Yeni açık Seyirci çıkış yeri :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı bjk_mabet

ŞU yeni açıktaki eksik olan 3 basamak nasıl eklenicek sonra rica etsem  paint çalısmasıyla anlatabilirmisiniz?  :alala: @Deniz @FARUK
Gwçen Birisi Göstermişti Hemde Proje Resmiyle göstermişti sanırım Portatif şekilde yükseliyordu @Tolga :bandit: Proje Resminde o 3 Basamak net şekilde görülüyor ama Gerçekte yapılmayacak büyük ihtimalle :bawling: :bawling:

Konu ne bilmiyorum hangi çıkış ?
@bjk_mabet abi , Yeni açık alttaki Seyirci Çıkış yerinin orayı Ytongla kapatıyorlar :alala: :alala: Olay ne :alala: @FARUK Remini paylaşmıştı az önce 1-2 Sayfa geridedir heralde , Ondan sonra Forum karıştı tabi :D
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2014, 19:24:57 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi , Yeni açık alttaki Seyirci Çıkış yerinin orayı Ytongla kapatıyorlar :alala: :alala: Olay ne :alala:
koridorları diyor olabilirsiniz .bi resimde işaretleyin bende PC şuan yanımda değil gece İstanbul da olucam en erken saat gece 2de cevap verebilirim:) bi resmi gormem lazim ama

koridorları diyor olabilirsiniz .bi resimde işaretleyin bende PC şuan yanımda değil gece İstanbul da olucam en erken saat gece 2de cevap verebilirim:) bi resmi gormem lazim ama
Abi @FARUK resmi paylaşmıştı az önce 1-2 sayfa geridedir en fazla , Zaten Ondan sonra Forum karıştı :evillol: :evillol: Yok Abi Yeni açık Alt Seyirci çıkışını bildiğin Ytongla Kapatıyorlar bizde anlamadık :alala:  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

yeni açıkta ara katın sahaya bakan kısımları ,  alt tribünlerinin çıkış yapacağı yerleri dışında ytonla kapatılıyor görüldüğü gibi
:bandit:

Çevrimdışı bjk_mabet

Tmm gördüm bu uygulamada bi gariplik yok oranın boydan boya cam olması durumu yoktu zaten.kafeler sahaya bakmıyor iç tarafa bakicak yürüyüş yolunda yada koridordan saha gorunmuyor

Çevrimdışı Efe

Tmm gördüm bu uygulamada bi gariplik yok oranın boydan boya cam olması durumu yoktu zaten.kafeler sahaya bakmıyor iç tarafa bakicak yürüyüş yolunda yada koridordan saha gorunmuyor

aynen bi gariplik yok ama arkadaşlar o kadar büyük tepkiler veriyorlarki anlamak mümkün değil orda cam olur mu hiç her maç cam takardık artık  :bandit:  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Peki proje cizimlerindeki gibi 29 sira mi olacak ? Yani 2 basamak daha cikmasi gerekiyor.