günaydın herkese. sormak istediğim bazı şeyler var bilen bi arkadaş cvp verirse sevinirim, daha önceden sorulmuş ise de ben kaçırmışımdır kusura bakmayın lütfen.
1- çatı ile tribün arasında olan boşluk bi şekilde kapatılacak mı ? Kapatılmayacaksa bunun iklimsel ve stat atmosferi açısından olumsuz etkileri olmayacak mıdır ?
2- gördüğüm kadarı ile önümüzdeki ayın sonlarına doğru kaba inşaat bitecek gibi. kaba inşaat bittikten sonraki süreç ne şekilde olacak.
3- tescilli kuleler geçici güçlendirme ile korunuyor, bu kulelerin stadımıza ayrı bir hava kattığını düşünüyorum, bu kulelerin restorasyon işlemleri ne zaman başlayacak ? bir restorasyon şirketi ile anlaşılmış mıdır ? projelendirilmesi yapılmış mıdır ?
4- tribün isimlerinin değişeceğini biliyoruz sponsor alınacak galiba, hiç bir duyumu olan var mı bu konuda, acaba bir çalışma yapılıyor mu ?
5- bu tür işlerde taşeron firmalarla yapılan anlaşmalar belirli tarih aralığını kapsar, o tarih aralığında bitirilemeyen projeler için ek maddeler düzenlenir ve bazı ekonomik yaptırımlar olur diye biliyorum; acaba bizim stadımızda bu sözleşmeler ne şekilde yapıldı.
tam bilmiyorum ama tahminime göre;
1- Çatı ile tribün arasında 120 130 cm yüksekliğinde cam korkuluk olur aluşveriş merkezlerindeki gibi. şöyle bişey olabilir.
http://www.cambalkonfirmalari.com.tr/cam-korkuluk/cam_korkuluk22- Kaba inşaat bitince prekastlar hızlıca bitirilecek, bu arada çatının halat germe ve orta bağlantı halkası kurulacak. muhtemelen son prekastlar takıldığında çatının yerde montajıda baya bi ilerlemiş olur, ve akabinde hepimizin dualarıyla kaldırış gerçekleşecek.
3- Henüz bu konu ile ilgili bi şey duymadım ama herhalde orta duvarın yıkılıp yeniden yapılması ile ilgili bi sıkıntı olabilir, aylar önce izin alınmıştı diye biliyorum. ayrıca aceleside yok, stada gürüş çıkış engellemiyor, etrafı çevrilip sonrada yapılabilir.
4- Henüz bi duyum yok ama başkan boş bırakmaz ona eminim.
5- Bizden kaynaklı gecikmelerde olduğu için unutalım o tazminat işlerini falan. bitti gitti işte. geç olsun güç olmasın.