Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6405253 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

@FARUK kardeşim bu rampa kapalı arkasındaki yola nasıl bağlanacak harbi çözemedim taraftar yürüyüş yolları olacak bildiğim kadarıyla

Çevrimdışı Geovani

@Sezgin Cengiz im hoşgeldin kardeşim bu fotoya kaç kare baktım boş bakmışım işi bilmek farklı bişey  :D :D
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

@Sezgin Cengiz im hoşgeldin kardeşim bu fotoya kaç kare baktım boş bakmışım işi bilmek farklı bişey  :D :D

Hoşbulduk abi. Önemli değil bizler ne güne duruyoruz. :)

Çevrimdışı Geovani

Çok boş bırakma bizi sezgincim  :D geçekten çok gzel tasarlanmış bir mimarimiz var..Merak ettiğim bu render arkadaki belediye arazisi hesaba katılarak yapılan rendermı,bu lansman görselinden kii arazinin bizde olmadığı belliydi ama görsellerde orası farklı gözüküyor

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Çok boş bırakma bizi sezgincim  :D geçekten çok gzel tasarlanmış bir mimarimiz var..Merak ettiğim bu render arkadaki belediye arazisi hesaba katılarak yapılan rendermı,bu lansman görselinden kii arazinin bizde olmadığı belliydi ama görsellerde orası farklı gözüküyor

Bir gözüm burada. Renderda belediye arazisi hesapta yok.

Çevrimdışı Geovani

Sezgincim inşaat mühendisi olarak trabzonunun stadını nasıl buldun onların forumda bizim stada çok sallıyolar  :) hem mimari hem yapısal olarak

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Sezgincim inşaat mühendisi olarak trabzonunun stadını nasıl buldun onların forumda bizim stada çok sallıyolar  :) hem mimari hem yapısal olarak

Trabzonun stat projesiyle ilgilenmedim diyecek kadar sayfalarına nadir bakmışlığım var. Şu kadarını söylim: Üst tribünün uç noktaları emanet gibi duruyor. Konsol çıkmaların üzerinde prekastlar konulmuş olmasına rağmen alt kısımlar tüm çıplaklığıyla ortada. Bizde 2 kat loca olmasına rağmen daha profesyonelce iş yapıldı ve yapılıyor. Köşeleri oval olmayan statlar bana basit geliyor. Oradan da not kırdım zaten. Bir de betonarme imalatının çoğu kısmında baştan savma işçilik var. Onların mimaride övünebilecek tek noktaları var o da çatı. Çatı da Türkiye'de 1 numaraya oturabilecek dizayna ve kullanılacak malzeme türüne sahip değil. İstedikleri kadar sallasınlar tüm statlar bitince hangisi daha orjinal olmuş göreceğiz hep beraber. :ok:
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2014, 03:36:17 Sezgin Cengiz ]

Çevrimdışı Geovani

Trabzonun stat projesiyle ilgilenmedim diyecek kadar sayfalarına nadir bakmışlığım var. Şu kadarını söylim: Üst tribünün uç noktaları emanet gibi duruyor. Konsol çıkmaların üzerinde prekastlar konulmuş olmasına rağmen alt kısımlar tüm çıplaklığıyla ortada. Bizde 2 kat loca olmasına rağmen daha profesyonelce iş yapıldı ve yapılıyor. Köşeleri oval olmayan statlar bana basit geliyor. Oradan da not kırdım zaten. Bir de betonarme imalatının çoğu kısmında baştan savma işçilik var. Onların mimaride övünebilecek tek noktaları var o da çatı. Çatı da Türkiye'de 1 numaraya oturabilecek dizayna ve kullanılacak malzeme türüne sahip değil. İstedikleri kadar sallasınlar tüm statlar bitince hangisi daha orjinal olmuş göreceğiz hep beraber. :ok:

:ok: :ok:

Çevrimiçi Necmi

Ağabey daha önce de sordum ama cevap gelmedi. Tribün çıkış tünelleri ve saha içindeki yırtıklar da kaplanacak mı küfekiyle? @Necmi
hayır kaplanmayacak daha öncede cevap verdim yanılmıyorsam :D oralara küfeki kaplamak kadar anlamsız bir şey olmaz zaten 3 gündede kırarlar parçalarıda sahaya atarlar oralar büyük ihtimal sıvanacak ve beton olarak kalacak onun dışında her şey oraları ön plana çıkarırki tercih edilen bir durum olmaz

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı erzurum1903

günaydın herkese. sormak istediğim bazı şeyler var bilen bi arkadaş cvp verirse sevinirim, daha önceden sorulmuş ise de ben kaçırmışımdır kusura bakmayın lütfen.
1- çatı ile tribün arasında olan boşluk bi şekilde kapatılacak mı ? Kapatılmayacaksa bunun iklimsel ve stat atmosferi açısından olumsuz etkileri olmayacak mıdır ?
2- gördüğüm kadarı ile önümüzdeki ayın sonlarına doğru kaba inşaat bitecek gibi. kaba inşaat bittikten sonraki süreç ne şekilde olacak.
3- tescilli kuleler geçici güçlendirme ile korunuyor, bu kulelerin stadımıza ayrı bir hava kattığını düşünüyorum, bu kulelerin restorasyon işlemleri ne zaman başlayacak ? bir restorasyon şirketi ile anlaşılmış mıdır ? projelendirilmesi yapılmış mıdır ?
4- tribün isimlerinin değişeceğini biliyoruz sponsor alınacak galiba, hiç bir duyumu olan var mı bu konuda, acaba bir çalışma yapılıyor mu ?
5- bu tür işlerde taşeron firmalarla yapılan anlaşmalar belirli tarih aralığını kapsar, o tarih aralığında bitirilemeyen projeler için ek maddeler düzenlenir ve bazı ekonomik yaptırımlar olur diye biliyorum; acaba bizim stadımızda bu sözleşmeler ne şekilde yapıldı.

Çevrimdışı demir_kArtAl

@FARUK kardeşim bu rampa kapalı arkasındaki yola nasıl bağlanacak harbi çözemedim taraftar yürüyüş yolları olacak bildiğim kadarıyla

bi üst kattan bi rampa daha olacak anladığım kadarıyla. resimde işaretledim.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı demir_kArtAl

günaydın herkese. sormak istediğim bazı şeyler var bilen bi arkadaş cvp verirse sevinirim, daha önceden sorulmuş ise de ben kaçırmışımdır kusura bakmayın lütfen.
1- çatı ile tribün arasında olan boşluk bi şekilde kapatılacak mı ? Kapatılmayacaksa bunun iklimsel ve stat atmosferi açısından olumsuz etkileri olmayacak mıdır ?
2- gördüğüm kadarı ile önümüzdeki ayın sonlarına doğru kaba inşaat bitecek gibi. kaba inşaat bittikten sonraki süreç ne şekilde olacak.
3- tescilli kuleler geçici güçlendirme ile korunuyor, bu kulelerin stadımıza ayrı bir hava kattığını düşünüyorum, bu kulelerin restorasyon işlemleri ne zaman başlayacak ? bir restorasyon şirketi ile anlaşılmış mıdır ? projelendirilmesi yapılmış mıdır ?
4- tribün isimlerinin değişeceğini biliyoruz sponsor alınacak galiba, hiç bir duyumu olan var mı bu konuda, acaba bir çalışma yapılıyor mu ?
5- bu tür işlerde taşeron firmalarla yapılan anlaşmalar belirli tarih aralığını kapsar, o tarih aralığında bitirilemeyen projeler için ek maddeler düzenlenir ve bazı ekonomik yaptırımlar olur diye biliyorum; acaba bizim stadımızda bu sözleşmeler ne şekilde yapıldı.

tam bilmiyorum ama tahminime göre;

1- Çatı ile tribün arasında 120 130 cm yüksekliğinde cam korkuluk olur aluşveriş merkezlerindeki gibi. şöyle bişey olabilir. http://www.cambalkonfirmalari.com.tr/cam-korkuluk/cam_korkuluk2
2- Kaba inşaat bitince prekastlar hızlıca bitirilecek, bu arada çatının halat germe ve orta bağlantı halkası kurulacak. muhtemelen son prekastlar takıldığında çatının yerde montajıda baya bi ilerlemiş olur, ve akabinde hepimizin dualarıyla kaldırış gerçekleşecek.
3- Henüz bu konu ile ilgili bi şey duymadım ama herhalde orta duvarın yıkılıp yeniden yapılması ile ilgili bi sıkıntı olabilir, aylar önce izin alınmıştı diye biliyorum. ayrıca aceleside yok, stada gürüş çıkış engellemiyor, etrafı çevrilip sonrada yapılabilir.
4- Henüz bi duyum yok ama başkan boş bırakmaz ona eminim.
5- Bizden kaynaklı gecikmelerde olduğu için unutalım o tazminat işlerini falan. bitti gitti işte. geç olsun güç olmasın.

Çevrimdışı F1RAt

Günaydınlar
Bir ara senle tartistik, belki kalbini kirdim. 1 yasindaki kizim hastaydi o donemler, o uyurken gelip foruma bakabiliyordum ve kisitli zamanda gelip baktigim ve yorum yazdigim bir anda mesaji aninda silmen canimi sikmisti. Moralim de zaten bozuktu bende oyle densiz densiz konustum. Umarim o an icin kalbini kirmamisimdir, kirmissam da ozur dilerim.

Çevrimdışı ALI RIZA

Bir ara senle tartistik, belki kalbini kirdim. 1 yasindaki kizim hastaydi o donemler, o uyurken gelip foruma bakabiliyordum ve kisitli zamanda gelip baktigim ve yorum yazdigim bir anda mesaji aninda silmen canimi sikmisti. Moralim de zaten bozuktu bende oyle densiz densiz konustum. Umarim o an icin kalbini kirmamisimdir, kirmissam da ozur dilerim.
@F1RAt Hocam hatırlamıyorum bende kırdımsa özür dilerim ve geçmiş olsun umarım kızınız şuan iyidir sorun yoktur inşallah artık silme işlemi   mesaj silme işlemine gelince kolay kolay silmeyeceğim 24 saat te bir veya daha fazla zamanda bir sileceğim aradaki sohbeti de okusunlar öyle bir karar aldık tabi stat konusu içinde stat konuşmak her zaman yararlı ama bugun bjk maçı olan günde maç burada konuşulması anlamsız oluyor bazen  :ok:
http://besiktasarena.com/mac-gunu/turkiye-kupasi-2-hafta-besiktas-adana-demirspor/msg127173/#msg127173

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 24 Aralık 2014 Resimleri için tıklayınız.(94 Resim)

Çevrimdışı kaanzor

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg127175#msg127175 date=1419408140]
[/quote]

Eline sağlık Mustafa
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı F1RAt

@F1RAt Hocam hatırlamıyorum bende kırdımsa özür dilerim ve geçmiş olsun umarım kızınız şuan iyidir sorun yoktur inşallah artık silme işlemi   mesaj silme işlemine gelince kolay kolay silmeyeceğim 24 saat te bir veya daha fazla zamanda bir sileceğim aradaki sohbeti de okusunlar öyle bir karar aldık tabi stat konusu içinde stat konuşmak her zaman yararlı ama bugun bjk maçı olan günde maç burada konuşulması anlamsız oluyor bazen  :ok:
http://besiktasarena.com/mac-gunu/turkiye-kupasi-2-hafta-besiktas-adana-demirspor/msg127173/#msg127173
Allaha sukur kizim simdi iyi, tesekkur ederim. Yasim senden buyuk ama sen benden daha anlayislisin. Bu arada ben de mobil platform oyun sektorundeyim, bir seye ihtiyaciniz olursa her zaman yardima da hazirim.

Çevrimdışı Oktay

[/quote] eline sağlık Mustafa  :)

Çevrimdışı Tarık16

arkadaşlar bir şey soracağım. dün passoya girdim bir sürü tribüne baktım kombine için boş koltuklar var ama baktığım koltuklar tribünün tam olarak neresinde anlayamadım. çıkış kapısının yanımı,merdiven yanımı vs gibi ve birde şunu soracağım 8-7 veya 6. kategori olmak üzere alt veya üst kat nereyi tavsiye edersiniz. maçı güzel izlemek anlamında.. yardıma ihtiyacım var.. ilk kez kombine alacağımda acemilik işte :)

Çevrimdışı yldrmaydn

ben tribün sponsorlarının belli olduğunu ama stat yapılana ya da en azından ele avuca gelene kadar açıklanmayacağını düşünüyorum.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmetx

Alıntı
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ilhan

[/quote]Mustafa yine hızır gibi yetiştin kardeşim teşekkürler

Çevrimdışı yusuf koca