Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6405505 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

çiçeklerin yapmak isteği şu anladığım kadarıyla eski açıkta 3 testere kirişlik bölümü numaralıda yine 3 testere kirişlik bölümü önce bitirip 2 koldan üst testere kirişlere devam etmek istiyorlar onlar devam ederkende orta bölümdeki tablaları bitirecekler akıllıca bu şekilde 2 koldan testereler yapılabilecek ve zaman kaybı olmayacak  :)
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2014, 16:08:53 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

çiçeklerin yapmak isteği şu anladığım kadarıyla eski açıkta 3 testere kirişlik bölümü yeni açıktada yine 3 testere kirişlik bölümü önce bitirip 2 koldan üst testere kirişlere devam etmek istiyorlar onlar devam ederkende orta bölümdeki tablaları bitirecekler akıllıca bu şekilde 2 koldan testereler yapılabilecek ve zaman kaybı olmayacak  :)
yeni açık derken numaralıyı kastettin galiba @Efe
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

çiçekler numaralı ilk üst kat testere kirişten en üst kat enine kirişin demirlemesinede başlamış çatı için çalışmalar son hız devam ediyor obitaşta devamn ediyor bugün gelen ankrajlar bunlar için geldi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Prostatic

Kaç metreküp beton döküldü kalan/dökülen bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta sütunlara beton atılıyormuş 2 sütun var :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

yeni açıkta ara katın sahaya bakan kısımları ,  alt tribünlerinin çıkış yapacağı yerleri dışında ytonla kapatılıyor görüldüğü gibi
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2014, 16:34:53 FARUK ]

Çevrimdışı Haldun

söylediğinden sanki karı yağdırmayan meteroloji gibi bir anlam çıkıyor :iscrewy:
:lol:

ysariusta

• Ziyaretçi

söylediğinden sanki karı yağdırmayan meteroloji gibi bir anlam çıkıyor :iscrewy:
Şaka şaka, elbette havada yerli nem doygunluğu olup ısının durumuna göre kar yağmur dolu yağdığını biliyorum. Coğrafya dersinden.  :icool: :evillol:

Çevrimiçi LORDBJK

yeni açıkta ara katın sahaya bakan kısımları ,  alt tribünlerinin çıkış yapacağı yerleri dışında ytonla kapatılıyor görüldüğü gibi

Buraların cam olup cafe tarzı bir şeyler yapmaları gerekmiyormu şuan şok içindeyim

Çevrimdışı SDemirsoy

Haydaaaaaaaaaa :alala:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sanırım Herkes benim gibi Şok Oldu , Maketlerde ve Görsellerde Boylemiydi Burası :alala: :alala:
Birde Neden Kapatılıyorki ilginç :alala:
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2014, 17:24:04 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

Mabet abi gelse de sorsak  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

sabah fotolara bakınca gördüm bende şok oldum duvar yerine localardaki gibi cam çerçeve olamazmıydı daha estetik olurdu hem  :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Bu arada Başkan, Basket takım sponsorluğuyla yeni salon sponsorluğu için çalışmalar olduğunu söylemiş.
Bence Beşiktaş Beko basketbol takımı ve Beko Arena olur, çok da yakışır..

İntegral Forex ile daha sözleşmemiz var abi adamlar daha yeni reklam çekti  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Dün gördüm orayı şaşırdım ve sordum.cevap olarak  bjk ofis olacak dediler..( bilgi mabetten değil)

Çevrimdışı TØLGA

Dün gördüm orayı şaşırdım ve sordum.cevap olarak  bjk ofis olacak dediler..( bilgi mabetten değil)
devamlı yani? geçici değil  :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Tolga

aynen abi.. ama Efes'in bizimle birleşmesinin "şu an" ne gibi bi + sı olur adamlara bi koymak lazım teraziye..
Sahibi ne kadar Beşiktaşlı dahi olsa bu anlaşmalarda win-win olmazsa zor olur...
Efes'in senelerdir süre gelen istikrarı ve başarısı, altyapısı, seyircisi, kültürü var.
Bizse bilindiği üzere fazlasıyla dalgalı dönemler yaşıyoruz basketbolda ve bir senemiz bir senemizi tutmuyo. İstikrarsızız.
O yüzden ben şöyle bir mevzu olabilir diye "hayal" etmek istiyorum.
Biz ne zamanki Basketbol salonunu yaparız, Basketbolu biraz istikrara sokarız ve Futboldaki gibi kemik bir Basketbol izleyicimiz oluşur o zaman Beşiktaş Efes projesi hayata geçebilir diye düşünüyorum.
Onlarda Beşiktaş markasını ve kitlesini kullanmak isterler o zaman.
Valla nacizane görüşüm önümüzdeki 3-5 sene içinde çok zor olur bizim birleşmemiz adamlarla  :)

Katılıyorum Efes'in bizimle birleşmesi şuan çok zor boşa hayal olur yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Önünü siyah camla kapatırlar herhalde  :alala:
son halini görmek lazım şuan felaket durum valla sonumuz hayır olsun  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Cidden o yeni açığa örülen beton aşırı gereksiz buldum. Yüksek dayanıklı camla bjk ofis mofis birşey yapılabilirdi, Estetikten süratle uzaklaşılmış oldu böylece.

Ayrıca, inşaat yavaş diyenleri hiç sevmiyorum  :evillol: ama inşaat yavaş gerçekten.  :lol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Penceresiz Ofis ç :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

çevir orayıda locadaki gibi camlarla taraftar kırar diyemi korktular acaba  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

son halini görmek lazım şuan felaket durum valla sonumuz hayır olsun  :biggrinking:
yaw niye felaket olsun sanki orada super restorantlar falan olacak localar olacakta camla falan kapatilsin aynen bu sekilde olacakti orda sadece cikis kapilari olacaj baskada bisey yok yeni acik alt katta şoka falan girmeyin kapilardan cikip dolasim alanina gideceksiniz o kadar abartmayin herseyi ertik :s20:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ayrıca o duvar örülen yerler, seyircilerin tribüne giriş çıkış yerleri değil mi?