Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6405462 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

çevir orayıda locadaki gibi camlarla taraftar kırar diyemi korktular acaba  :bandit:
Kırılmaz Cam diye bişey var @Tolga , Başka Bi Nedeni vardır belki :bandit: :bandit: Ben Hala Çozemedim :alala: :alala:
Şuan Felaket Duruyor inş Duzeltilir :iscrewy:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

yaw niye felaket olsun sanki orada super restorantlar falan olacak localar olacakta camla falan kapatilsin aynen bu sekilde olacakti orda sadece cikis kapilari olacaj baskada bisey yok yeni acik alt katta şoka falan girmeyin kapilardan cikip dolasim alanina gideceksiniz o kadar abartmayin herseyi ertik :s20:
tamam abi ne kızıyosun bu kadar yawww  :iblush:
komple açık bıraksalar olmuyormuydu  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

Önünü siyah camla kapatırlar herhalde  :alala:
Samet niye şaşırdınız anlamadım mantıklı dışı bişey mi Yapılıyor izlenimi aldın

Çevrimdışı TØLGA

Kırılmaz Cam diye bişey var @Tolga , Başka Bi Nedeni vardır belki :bandit: :bandit: Ben Hala Çozemedim :alala: :alala:
Şuan Felaket Duruyor inş Duzeltilir :iscrewy:
ben o camı kırarım

buda kırılmaz cam

:kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

pencereyi açmak kolay :D
Onu anldıkta Ofistekiler Maçı Nasıl izleyecek :alala: :alala: Sahayı ve Stadı Nasıl gorecek :alala: :alala: @SDemirsoy

Çevrimdışı ErsinA.

Bence de gayet normal duvar örülmesi.

Hem o bölüme duvar örülüyor olması akustiğide olumlu etkiler belki.

benim de kafam karıştı şimdi :alala: Çatının toplam maliyeti mi,açılır kapanır olması mı?Çünkü açılır kapanır sistem demiyor ama tüm çatının maliyeti de demiyor.
çatıdan hariç açılır kapanır maliyetin 20m olması mümkün değil. çok uçuk bir sayı. toplam maliyetin 20m olduğunu düşünüyorum yoksa toplamda çatı için abuk subuk (40-45m ) gibi maliyetler çıkar.

Çevrimdışı Efe

tamam abi ne kızıyosun bu kadar yawww  :iblush:
komple açık bıraksalar olmuyormuydu  :biggrinking:
olmaz bu sekilde olacak adam sinirlenip cami cerceveyi indiriir orda cam sadece localarda olacak 10 bin taraftarin icine cam kapi falan koyarsan kaybedilen bi fb maci sonrasi orda ne cam kali ne cerceve bunlari dusunun biraz :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet niye şaşırdınız anlamadım mantıklı dışı bişey mi Yapılıyor izlenimi aldın
Abi tribün çıkış yerine denk geliyor ya birde ytınog örmüşler

Çevrimdışı FARUK

Onu anldıkta Ofistekiler Maçı Nasıl izleyecek :alala: :alala: Sahayı ve Stadı Nasıl gorecek :alala: :alala: @SDemirsoy

ofisin maçla ne ilgisi var hocam
15-20 gün önce orası açık kalacak diye bir sürü yaygara oldu şimdi kapanacak diye oluyor ilginç gerçekten
orayı pencereli yapıp izlenecek yer yaparsanız locadan ne farkı kalır
öyle birşey yapta "yeni açık locasız olacak denmişti" diye nasıl karıştırırlar ortamı gör :)
ki derinbesiktas diye bir twitter hesabı yaptı bunu 2-3 ay önce

Çevrimdışı SDemirsoy

kameralardan  :D

Çevrimdışı TØLGA

olmaz bu sekilde olacak adam sinirlenip cami cerceveyi indiriir orda cam sadece localarda olacak 10 bin taraftarin icine cam kapi falan koyarsan kaybedilen bi fb maci sonrasi orda ne cam kali ne cerceve bunlari dusunun biraz :bandit:
onuda yazdım zaten acaba taraftar camları indirir diyemi korktular diye düşündüm yani ala ala  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

15-20 gün önce orası açık kalacak diye bir sürü yaygara oldu şimdi kapanacak diye oluyor ilginç gerçekten
öyle birşey yapta "yeni açık locasız olacak denmişti" diye nasıl karıştırırlar ortamı gör :)
evet o loca olacak demişti Faruk Hocam :D @FARUK

@bjk_mabet  keşke bir açıklama yapsa. açılır kapanır çatı ile normal çatının maliyetleri nelerdir. neden yapılamdı vs.vs

Görüntü çirkinliğini neyle örteceğiz peki :alala: Cidden kotu duruyor , Estetik harikası bir Stad yapıyoruz ama Şuanki görüntü orası bütün Estetiği Bozuyor :iscrewy:

Çevrimdışı Caner

çatıdan hariç açılır kapanır maliyetin 20m olması mümkün değil. çok uçuk bir sayı. toplam maliyetin 20m olduğunu düşünüyorum yoksa toplamda çatı için abuk subuk (40-45m ) gibi maliyetler çıkar.

Çok uçuk değil, sadece 100 Milyon Euro çatı maliyeti olan stadyumlar var (bkz: Estádio Nacional de Brasília). Toki Arena'nın da açılır kapanır olması için 20-25 milyon TL isteniyor. Buradan bakılınca uçuk durmuyor, ama sonuçta bizim çatı öyle olmayacağı için konuşmamız da artık ne kadar yararlı bilmiyorum.

Çevrimdışı FARUK

Görüntü çirkinliğini neyle örteceğiz peki :alala: Cidden kotu duruyor , Estetik harikası bir Stad yapıyoruz ama Şuanki görüntü orası bütün Estetiği Bozuyor :iscrewy:

sütunlara kolonlara küfeki giydiren yönetim beyaz ytonglamı bırakacak sence orayı?

Çevrimdışı Sedat_BJK

zaten ytongla kalma gibi bir ihtimali yoktur da o alan reklam, bayrak vs ile kapatılır kesin.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TØLGA

sütunlara kolonlara küfeki giydiren yönetim beyaz ytonglamı bırakacak sence orayı?
mesela boya dışında ne yapılabilir :alala:
bu arada belli aralıklarla devam edecektir bu duvar örme  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Caner

Gökhan TÜRKMEN ‏@GkhnTRKMN7

Rampamız betona hazır

Çevrimdışı BRK

Çevrimdışı TØLGA

cati ankrajlari ne oluyor?
çatı kolonlarının bağlantı elemanı desem yanlış olmaz heralde  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Ytong Olarak kalmayacağını biliyorum tabikide :icool:
Benim anlatmak istediğim Diğer stadlarda O tip çıkışlar kapatılmıyor açık bırakılıyor yada Cam kaplanıyor :ok:
Anlatmak istediğim biz niye Duvar örüyoruz :iscrewy:

Çevrimdışı Türkay

Küfeki kaplaması apartman mantolaması gibi mi yapılacak?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler