Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6405458 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

Vodafone arena club suan burasi... Ve alkol beles.. Deymeyin keyfime bee  :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı serti67

resim at bariii
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ysariusta

• Ziyaretçi

YNWA @Yunus abi :) Bende varım  :iblush:
Sen dersini çalış; hele bi kazanma inşaat mühendisliği ya da mimarlık, ıslak odunla döverim seni.  :boxin: :boxin: bildiğin üniversite sınavlarını takip etcem senin için. Açılışa gelirsin artık.  :evillol: :evillol: :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

@Altuğ @Necmi abi elinize sağlık. Çok önemli iş yaptınız. yanlız ben üye girişi yapamıyorum buradaki şifreyle.

Çevrimdışı Fatih

[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 22:46:36 Ekrem ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Haber sitesi hayırlı uğurlu olsun. Inşallah bu site ileride çok büyüyecek

Çevrimdışı Fatih

[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 22:47:46 Ekrem ]

Çevrimdışı Anıl

Konuşuruz beraber alırız @anilt şimdilik bir başlangıç olsun bir de düşmeyelim yeter  :)
Tabii ki @Çağrı abi zaten bir sürü üste geçen olur diye tahmin ediyorum ben. Yanılmıyorsam @MURAT abi de üst istiyordu :)

Çevrimdışı sosyalkartal

konuşuldu mu bilmiyorum ama başkan stadı gelecek nesilleri de düşünerek yaptık dedi bence bu ileride kapasitenin artırılacağına işaret  :sevinc
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ahmet türker

resimleri yan gönderiyorsun değerli kardeşim ,oradan anladım zaten . :kop:  :kop: şaka yapıyorum kızma sakın. :)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

resimleri yan gönderiyorsun değerli kardeşim ,oradan anladım zaten . :kop:  :kop: şaka yapıyorum kızma sakın. :)
:kop: :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türker

@FARUK bu foto kime ait?
kime ait ,nasıl ve nereden çekilmiş yükseklik ve açısı farklı. :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

En önemli kısmı da işin reklam boyutu. Her gün televizyonlarda, internette ve gazetelerde boy boy reklamımız dönüyor. Bu desteği Vodafone'dan başka sağlayabilecek çok az sponsor vardı.
onlar mi bizim reklamimizi yapiyor biz mi onlarin belli degil. Dunya devi bir operatorun sponsor olmasinin cok faydalasi oldu ve daha da olacaktir. Hele bir arena tamamlansin bizim oldugu kadar vodafonun de goz bebegi olacak arenamiz.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ilhan mansız

Anlaşıldı. Başkan bu gece ciddi satış yapacak. Helal olsun

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

gökhan türkmen twitterda vinç operatörü çekti demiş  :bandit:
Teşekkürler,hangi vinçmiş bu yahu :alala:

Çevrimdışı mehmetcan1903

Ben ikinci kattan altım kombineyi ama yükseklik korkumu hesaba katmadım biraz fazla aksiyonlu olacak benim için  :biggrinking:

Çağrı abi sana gelsin bu geçen bahsettik bu olaydan seninde yükseklik korkun varmış gör diye atıyım dedim burdan bile görünce ayakların titricektir umarım  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Teşekkürler,hangi vinçmiş bu yahu :alala:
valla bende anlamadım abi vincin  ucuna gitmiş demekki   :biggrinking:
aynen böyle demiş

Gökhan TÜRKMEN ‏@GkhnTRKMN7  2 sa.2 saat önce
@bjkigdir Bizim vinç operatörü çekti bunu :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

gökhan türkmen twitterda vinç operatörü çekti demiş  :bandit:
tolgacığım stad da ya da oralarda öyle bir vinç yok değerli kardeşim. :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı abi sana gelsin bu geçen bahsettik bu olaydan seninde yükseklik korkun varmış gör diye atıyım dedim burdan bile görünce ayakların titricektir umarım  :evillol:

Ammmman Tanrım bu neee  :saeek: Bu stadtan çekim bir de inanılmaz tek kelimeyle  :ebebe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

bana demicen abi onu söyleyene dicen ben gökhan türkmenin söylediğini ilettim  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

Vinc operatoru vincin en ucuna yurumus ve cekmis @ahmet türker abi

Çevrimdışı Türkay

Ben 6. katta oturuyorum ama balkondan bir yere tutunmadan bakamıyorum Vodafone Arena baya dik tam benlik   :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler