Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6398474 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

bi emekçi vibratörü sokup çıkarıyor o kadar net gördüm yani  :lol:
Vibratörü mü?  :alala: Umarim insaat sektorunde baska bir anlami vardir...  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı bjk_mabet

şuan numaralı tablanın üzerinde 5-6 kişi var beton atılıyor galiba @bjk_mabet  :alala:
evet numaralıda beton yok demedim ki zati  :iblush:
yarın yeni acıkta tabla var dedim :D
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Vibratörü mü?  :alala: Umarim insaat sektorunde baska bir anlami vardir...  :bandit:
betonu titreştirerek yerine yerleşmesini boşluk kalmamasını sağlıyor...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı Efe

evet numaralıda beton yok demedim ki zati  :iblush:
yarın yeni acıkta tabla var dedim :D
:icool: emekçinin biri iyi vibrasyon yapıyordu betona inip kalkıyordu  :lol: çiçekler yine iyi iş çıkarıyor  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

betonu titreştirerek yerine yerleşmesini boşluk kalmamasını sağlıyor...
Bina insaatlarinda kucukken verirlerdi elimize cubuklari sok cikar sok cikar bitiremezdik :) bu da boyle bir animiz , herkese iyi geceler ...

Çevrimdışı ALBATROS

Çok Güzel Düşünmüşsünüz @ALBATROS :ok: Bu konunun üzerine gidilmeli , gidilirse olur bu iş :iscrewy: Çunku Otoban Kenarlarına bile yapıyor Belediye bunlardan , Bizim Orayada yapılmalı , Arkada Belediye Kamyonlarını Görmeyiz Boylece :bandit:

Aslında yol kenarı için düşünmüştüm ama belediyenin duvarına da yapılması güzel olur. Beyaz masaya yazmak isteyenler formu vişnezade mah.  dolmabahçe gazhane cad. şeklinde doldurabilirler.

Çevrimdışı ZEKI

şuan numaralı tablanın üzerinde 5-6 kişi var beton atılıyor galiba @bjk_mabet  :alala:
sen gecenin karanliginda 5-6 kisiyi nasil saydin nasil bir goz var sende....
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2014, 23:54:25 ZEKI ]

Çevrimdışı Efe

sne gecenin karanliginda 5-6 kisiyi nasil saydin nasil bir goz var sende....

vibrasyon yapan amcayı bile gördüm  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

1 hafta içinde numaralı 2.kat loca tablası tam olarak bitecek 3.tablaya geçecekler oda kısa sürede biter eski açıktaki tablar belki ayın 2 si 3 ü gibi bitebilir ilk numaralıyo bitirmek istiyorlar testere kirişlerin devam etmesi için :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

1 hafta içinde numaralı 2.kat loca tablası tam olarak bitecek 3.tablaya geçecekler oda kısa sürede biter eski açıktaki tablar belki ayın 2 si 3 ü gibi bitebilir ilk numaralıyo bitirmek istiyorlar testere kirişlerin devam etmesi için :)
efe sen şimdi yeni açığın neyini beğenmedin on numara tribün  :) tabii önceden bişeye benzemiyodu aklın orda kaldı  :evillol:

Çevrimdışı Efe

efe sen şimdi yeni açığın neyini beğenmedin on numara tribün  :) tabii önceden bişeye benzemiyodu aklın orda kaldı  :evillol:

yoo ben bütün tribünleri beğeniyorum hatta stadın içinde ne varsa beğeniyorum  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ay sonuna kadar havada kayda değer bi sıkıntı yok yağarsa sadece 2 gün yağış görünüyor bu 12 günde hava güzelken işleri baya ilerletmek lazım çiçekler bu yolda iyi çalışıyor obitaşta şu testereleri ilerletirse çok iyi duruma gelecek ay sonu inşaat :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA sen bir gel hele nasil siliniyormus msglar sana gosterelim.. @Efe sana stadi gezdirirken silmeleride gosterir. Sen gelene kadar herhalde kabasi biter
bir yıkılırken orada idim bir de kabası biterken orada olur tertemiz  :bandit: rahat rahat gezerim içeride zaten giriş kartım var içeriye girmek için olmasa kaçak gireriz :kop: alttan sıgamasak üstten atlarız  :kop:

Çevrimdışı celiker1

Yeni mabetimizin yapılacağının kesinleşmesinden itibaren beni en çok tedirgin eden şey Fb ve Gs nin yeni stadlarına geçtikten taraftar gruplarının bizim yeni açık tabir ettiğimiz kısma sürülmüş olup,bizimde aynı akıbeti yaşayıp yaşamıyacağımızdı.Fakat kombine fiyatlarının açıklanmasından sonra tüm endişelerim yerini bir an önce stad bitsinde şu muhteşem ambiansı bir önce göreyime bıraktı.Neden mi?1)Üst kat kombine fiyatları tahminimden uygun bir fiyata çıktı.Üst katta kapalı müdavimlerinin en az %90 ının yerini alacağından eminim.2)Yeni açık kale çizgilerine yakınlığı ve özellikle üst katın geriye doğru uzunluğuyla gerçekten muhteşem.Bir görebilseniz arkadaşlar,fotoğraflardan emin olun devasalığı anlaşılmıyor.Kaleyi hayal edip gözümde canladırıyorum,remen trübün kaleye devrilecek gibi.Allah kolaylık vermesin o kalede duracak rakip kalecilere.3)Eskiden hiç bir baskıcı gücü olmayan eski açık çok şaşırtacak insanları.Bu forumdan bir çok arkadaş,bu sene maçlara iç saha-deplasman büyük katkı veren Silivri-Avcılar dernekleri(çoğu trübüncü çocuklar)kombinelerini eski açıktan aldı.Tekrar ediyorum eski açık çok şaşırtacak.4)Trübünler birbirine öyle yakınki(Telekom veya Saraçoğlu gibi özellikle üst katlar uzak kalmıyor)koordine rahat sağlanacak...ÇOK EĞLENECEĞİZ ÇOK!!!!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Arkamda Obitaş var  :evillol:  :evillol:

içeriye girdiğin zaman yanında bi tek mabet olacak obitaş falan hikaye içeride mabet ne derse o   :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

görmeyenler için yeni inönü gece mesaisi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi @ALI RIZA kaptana yeni açığın en altındaki otoparka sakladığın şeyleri göster  :naughty:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

içeriye girdiğin zaman yanında bi tek mabet olacak obitaş falan hikaye içeride mabet ne derse o   :icool:
:alala: :alala: :alala: işerde kaçarım yakalayamaz  :evillol:  :bandit:

Çevrimdışı Efe

tablaların bitmesini bekliyorduk şimdide kirişlerin bitmesini bekleyeceğiz yeni açıkta :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet abi @ALI RIZA kaptana yeni açığın en altındaki otoparka sakladığın şeyleri göster  :naughty:
En altta saklamış   :alala: ben gökyüzü görünmeyen yere gitmem   :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

:alala: :alala: :alala: işerde kaçarım yakalayamaz  :evillol:  :bandit:

o yakalayamazsa onlarca işçi yakalar bi sözüne bakar ordan çıkış yok  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

tablaların bitmesini bekliyorduk şimdide kirişlerin bitmesini bekleyeceğiz yeni açıkta :bandit:
@Efe oranın bitmesi fazla uzun sürmez baksana kenarlarda kalıplar hazır dik betonla yapacaklar sanırım bence şimdiden dikip betonlasalar gayet güzel olur

Çevrimdışı Efe

@Efe oranın bitmesi fazla uzun sürmez baksana kenarlarda kalıplar hazır dik betonla yapacaklar sanırım bence şimdiden dikip betonlasalar gayet güzel olur

sütunları dikip kalıplamak zaman alıyor testere kirişler sütunların bitişine bağlı o yüzden ilk olarak sütunlarda hızlı olmalılar sonrada kirişlerde :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

Çok amatör yani taraftar gibi bakan biri olarak prekastlar bitince kaba biter benim için o yüzden ilerleyişi prekastlara göre ölçüyorum  :icool:  :kop:

@Efe kaç gün kaldı  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli