Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6398629 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Herkese Günaydın arkadaşlar. @ZEKI abi foto varmı bugün?

Günaydın @ahmet türken bizi beğenmiyosun herhalde  :by2:

Çevrimdışı ahmet türken

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg124288#msg124288 date=1419063925]
Günaydın @ahmet türken bizi beğenmiyosun herhalde  :by2:
[/quote]Aşk olsun Yasaklı Link[/member] öyle şey olurmu? Senin resimlerinin yeri başka.Görmemiştim attığını. Çok alışkın değilim senin cumartesi atmana. O sebepten sordum :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Aşk olsun Yasaklı Link[/member] öyle şey olurmu? Senin resimlerinin yeri başka.Görmemiştim attığını. Çok alışkın değilim senin cumartesi atmana. O sebepten sordum :)

Eyvallah @ahmet türken abi  :ok:

Çevrimdışı bjk_mabet

Yasaklı Link[/member] yılbaşından sonra iyi haberlerim var sana :)
Ellerine sağlık resimler icin
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı F1RAt

şuanki haliyle bende katılıyorum buna ama malesef deplasman tribünüyle katlettiler orayı  :by2:

Bence, deplasman tribunu nun yeni acikta olmasi hem iyi, hemde kotu. KOtu cunku orada polis kordonu vs derken goruntuyu cok bozacaktir ayrica o tribun cok ceza alir mevcut sistemde. Iyi olan ise, yeni acik tribunun felaket sekilde 90 dakika boyunca atesli kalmasini saglayacaktir ve de deplasman seyircisinin sesi kesinlikle ve kesinlikle duyulmayacaktir.

Fakat bu tribunun yerinin asla degismeyecegi de bir gercektir. O kadar para verip loca almis insanlarin, bu hadsizler yuzunden rahatsiz edilmeleri istenmez yonetim tarafindan.

Çevrimdışı Türkay

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg124282#msg124282 date=1419062297]
Vodafone Arena 20 Aralık 2014 Resimleri için tıklayınız.(123 Resim)
[/quote]

Kahvaltı eşliğinde fotolar çok iyi gidiyor. Teşekkürler  :claps: :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

@ALI RIZA  :D :icool: hu huuuuuu  :biggrinking:

Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun en azından akşam gördüklerinizi anlatın  :D

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg124290#msg124290 date=1419064288]
Eyvallah @ahmet türken abi  :ok:
[/quote]

46 nolu fotodaki abi fenomen olma yolunda ilerliyor belinde keseri ile abimiz devamlı kolon tepesinde. Tek başına biraz canı sıkkın gibi ama neyse artık biraz daha sıksın dişini az kaldı :friendship:

Çevrimdışı bjk_mabet

Ki
artik @ALI RIZA ne görür görebilirmi ne anlatir anlatabilirmi ona kalmış:) vakit yaklaşıyor:) :super:

Çevrimdışı Efe

Cicekler nukaralida 1.loca katini bitirdi ay sonuna kadar 2.loca katida bitecektir eski acik tam bitecek mi bakalim ay sonuna kadar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı combomaxs

Kiartik @ALI RIZA ne görür görebilirmi ne anlatir anlatabilirmi ona kalmış:) vakit yaklaşıyor:) :super:

anlasildi gene bilgiyi zorla verck bari tiyo versin ustu kapli anltsin :)

Çevrimdışı Efe

:alala:
başka bir sitede bu lafı etsen 15 gün ban alırdın :D @Efe
onlar insaattan anlamadigi icin verirlerdi ama biz farkliyiz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı pusat altınok

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg124281#msg124281 date=1419061698]
123 Pictures Loading...  :busted_cop:
[/quote]
cumartesi günü büyük sürpriz oldu ellerin dert görmesin kardeşim

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Türkay

Onlarda ki ve bizde ki maket: (bordo mavide gördüm)

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

:alala: :alala: :alala: Neymiş @bjk_mabet @Necmi abi ne gördünüz  :evillol: merak ettik ha  :red_bandana: :red_bandana:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

20.12.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış

ysariusta

• Ziyaretçi

Yasaklı Link[/member] ellerine sağlık; @bjk_mabet şahane müjde. Bize mi Mustafa'ya mı müjde o tartışılır.  :evillol: :D Obitaş artık ayala basacağımız yerleri betonluyor. Yeni açık arkasında yapılan yürüme yolları stadın yukarıdan görünümüne başka bir güzellik katacak. Gelecek hafta numaralıda tüm testereler bitecek; sanırım yatay kirişe başlanacak. 4 tanede Obitaş yapsa iyidir. Yılsonuna gelindiğinde sadece numaralı tablalar ve diğer testerelere bakar iş... Yılbaşından sonra kar yağabilir. Asıl sıkıntı o zaman. 2 günde bu seneden fırtına var o kadar.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

20.12.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış

ysariusta

• Ziyaretçi

Onlarda ki ve bizde ki maket: (bordo mavide gördüm)

alüminyum folyodan mı yapmışlar  :D

Çevrimdışı 65VAN1903

Hayırlı sabahlar. .numaralının tam ortasında bir giriş çıkış yeri yapmışlar orası futbolcuların girip çıktığı yermi birde orda tam orda bir kolon yapılıyor sanki onu anlamadım o kolon neyin nesi..
   efe kardeşim sen cevabla bu sorularımı kimsenin baktigi yokkk.. :iblush: