Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6397961 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

belgelenmesi iyi olmaz bence

Anladım abi, o zaman bu akşamki gizli göreve uygun isim bulmak lazım önerisi olan varmı  :D

Çevrimdışı Efe

biter diyelim iyi dusunelim bitsin
Ben sahsen ocak 15 - 1 mart arasinda ciddi bir kis bekliyorum. Insallah yanilirim.
ocak 15 e kadar biter :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Anladım abi, o zaman bu akşamki gizli göreve uygun isim bulmak lazım önerisi olan varmı  :D

@ALI RIZA This is İstanbul  diyorum
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Forum neden boş anlaşıldı herkes aynı yerde galiba :lol:

ysariusta

• Ziyaretçi

@ZEKI ellerine sağlık. @Oktay bi noktada anlamıyorum seni. Çatal merdiven diye ortalığı ayağa kaldırıp demedik laf bırakmıyorsunuz, sonra kalkıp Obitaş yavaş diyince dedliler gibi savunmaya kalkıyorsunuz? Obitaş sizin mi, ortak mısınız? Hızlıdır yavaştır sen söyleyeceğini söylersin, yavaş diyen nedenlerini söyler, kapanır konu. Elin Obitaşını evin küçük oğlu gibi gözetip en ufak konuyu birilerine taş olarak salladığınız için insan neden diye düşünüyor. Bunu eğlence için de olsa yapmayın artık bunu.

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Oktay

@ZEKI ellerine sağlık. @Oktay bi noktada anlamıyorum seni. Çatal merdiven diye ortalığı ayağa kaldırıp demedik laf bırakmıyorsunuz, sonra kalkıp Obitaş yavaş diyince dedliler gibi savunmaya kalkıyorsunuz? Obitaş sizin mi, ortak mısınız? Hızlıdır yavaştır sen söyleyeceğini söylersin, yavaş diyen nedenlerini söyler, kapanır konu. Elin Obitaşını evin küçük oğlu gibi gözetip en ufak konuyu birilerine taş olarak salladığınız için insan neden diye düşünüyor. Bunu eğlence için de olsa yapmayın artık bunu.
@Yunus  çatal merdiven konusu hakkında yazılan bir mesajımı bul sana forma hediye edicem...bu 1
obitaş yavaş değil size zamanında böyle bir algı yarattılar hala bu algının esiri olmuşsunuz.... bu 2

son olarakta sen bukadar niye kastın onu anlamadım :alala: :alala:

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı alperseyhanli

arkada işmi kaldı bir ay sonra otoparka diye bişey kalmaz
Obitas cok titiz, temiz ve hizli calisyor. Ben de Oktay beye katiliyorum. Obitas 1 ay icerisinde otoparki bitirir.
--

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Anıl

İki firma da Ocak sonu tüm kabayı bitirse (otopark dahil) Çiçekler 13 ayda 3 blok, Obitaş 11 ayda 1 blok bitirmiş olacak. Eski Açık ve Yeni açığın tribün kısımları üst kirişler hariç aynı. Eski açığın tribün harici kısmı da otoparkın yarısına eşit. Fazla fazla söyliyim 2 ay fazla iş olsa yeni açıkta ki yok, Obitaş 9 ayda 1 blok, Çiçekler 13 ayda 3 blok bitirmiş olacak. Obitaş yavaş mı bilmem de Çiçeklerle kıyaslanması Çiçekler'e ayıp.

Çevrimdışı TØLGA

İki firma da Ocak sonu tüm kabayı bitirse (otopark dahil) Çiçekler 13 ayda 3 blok, Obitaş 11 ayda 1 blok bitirmiş olacak. Eski Açık ve Yeni açığın tribün kısımları üst kirişler hariç aynı. Eski açığın tribün harici kısmı da otoparkın yarısına eşit. Fazla fazla söyliyim 2 ay fazla iş olsa yeni açıkta ki yok, Obitaş 9 ayda 1 blok, Çiçekler 13 ayda 3 blok bitirmiş olacak. Obitaş yavaş mı bilmem de Çiçeklerle kıyaslanması Çiçekler'e ayıp.
seviyorum anıl seniiiiiiiiiiiiii  :D
kardeşim benim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

@Yunus  çatal merdiven konusu hakkında yazılan bir mesajımı bul sana forma hediye edicem...bu 1
obitaş yavaş değil size zamanında böyle bir algı yarattılar hala bu algının esiri olmuşsunuz.... bu 2

son olarakta sen bukadar niye kastın onu anlamadım :alala: :alala:
Obitas yavas degil sadece ihaleyi aldiktan sonra ise gec basladi.başladıktan sonra da hemen hemen ciceklerle ayni  hizda hatta bazen daha hizli is yapti.adamlarin adi cikti 9 a inmez 8 e..

Obitas cicekler muhabbetine girmeye gerek yok bu muhabbet sonucsuz ve can sıkıcı oluyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

3 blok dediginin iki blogunun toplami 1 yeni acik etmiyor anilcim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

hadi ordan  :D hatta yeni acik stadin %90 ı :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Stadın en ihtişamlı en Akustik en görsel ve en  büyük tribününü obitaş yapıyor vodafone Arena'nın efsane tribünü Kayıtsız Şartsız yeni açık olacaktır... Teşekkürler obitaş bu şerefe layik bi tribün Yaptığın için  :claps: :claps: :ok:

Çevrimdışı Efe

Stadın en ihtişamlı en Akustik en görsel ve en  büyük tribününü obitaş yapıyor vodafone Arena'nın efsane tribünü Kayıtsız Şartsız yeni açık olacaktır... Teşekkürler obitaş bu şerefe layik bi tribün Yaptığın için  :claps: :claps: :ok:
Kapali candir yine butun kontrol kapali ustte olacak orayi kim yapti çiçekler gerisi hikaye :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

Çiçekler vs Obitaş olayına yeni bir format mı getirdiniz abi  :evillol: @Efe @Oktay

Çevrimdışı Oktay

Kapali candir yine butun kontrol kapali ustte olacak orayi kim yapti çiçekler gerisi hikaye :evillol:
bundan sonra efsane yeni açık olucak Oktay dedi dersiniz  :ok:

Çevrimdışı Anıl

İşte Oktay abinin algı oyunu dediği tam da bu :)