Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6397924 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı siyah-1903

rusya euro2018i`mi ne almislardi galiba tam hatırlamıyorumda  onun icin olabilir bu stad projesi zaten  :biggrinking:

2018 de dünya kupası rusyada, onun için yapılıyor stadların hepsi  :ok:
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@ZEKI abi rostovda stadyum takip ediceklere allah sabir versin o zaman obitasla bir stadyum baştan aşşağı düsenemedim  :kop: :kop:
Korku gerilim filmi senaryosu gibi: "OBİTAŞ'LA KOMPLE STAT İNŞAATI"  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

zamanında obitaş çiçeklerden önce bitirecek deniyordu obitaş tribün kısmını bile bitiremicek çiçeklerden önce
çiçeklerin performansına bakarsak  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

Resimler 15 tane eski aciga prekast var o yuzden oraya yogunlastim

Çevrimdışı Oktay

zamanında obitaş çiçeklerden önce bitirecek deniyordu obitaş tribün kısmını bile bitiremicek çiçeklerden önce
çiçeklerin performansına bakarsak  :biggrinking:
tolga pratikte şu anda çiceklerin eski açık tribününü hala biteremediğinin farkındasın demi ???

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı TØLGA

tolga pratikte şu anda çiceklerin eski açık tribününü hala biteremediğinin farkındasın demi ???
evet farkındayım abi en son bitecek kısımda o olacak  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Sutlas

Otoparkı görünce Obitaş'ın ne kadar yavaş olduğu bir daha ortaya çıkıyor, resmen olduğu gibi duruyor arka taraf, buna rağmen ön taraf bile bitmedi daha.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı TØLGA

haaa bu arada obitaş vs çiçekler olayını çıkarmak için yazmadım hee eskileri biat edelim dedim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

Otoparkı görünce Obitaş'ın ne kadar yavaş olduğu bir daha ortaya çıkıyor, resmen olduğu gibi duruyor arka taraf, buna rağmen ön taraf bile bitmedi daha.
arkada işmi kaldı bir ay sonra otoparka diye bişey kalmaz

Çevrimdışı Efe

Yeni acik otopark ve kopru tablasi bitmis yine numarali tabla bitmis betonlama yakin gece kesin beton var :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Zoro

Çevrimdışı Sutlas

arkada işmi kaldı bir ay sonra otoparka diye bişey kalmaz

Obitaş'ın hızı ile iki aydan önce bitmez orası, gerçi yarın bitse de bir önemi yok ama 180 günlük süreyi resmen ikiye katladı adamlar.

Çevrimdışı Oktay

Obitaş'ın hızı ile iki aydan önce bitmez orası, gerçi yarın bitse de bir önemi yok ama 180 günlük süreyi resmen ikiye katladı adamlar.
demi bide 180 gün olayı vardı...sen baya stadı güncel takip ediyomuşssun :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

haaa bu arada obitaş vs çiçekler olayını çıkarmak için yazmadım hee eskileri biat edelim dedim  :biggrinking:
Tolga senin yaşına noldu  :alala: :evillol: @Tolga

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çatı aparatlarının kalanı ile ilgili bir bilgi yok halen henüz, ayrıca çoğu kişi prekastlar vakit kaybı olmaz diyor ama neredeyse stadın yarısının prekastları henüz takılmadı. Tüm stat bitince bi 10-15 gün prekastların bitmesini bekleyeceğiz sanırım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Şimdi bu durumda olsaydık bile 1 aylık işimiz varmış daha,ne zaman vuslat Allahım?

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı TØLGA

Tolga senin yaşına noldu  :alala: :evillol: @Tolga
konu dışı yapmayalımda bir kaç gün değişiklik olsun  :biggrinking:
yaş muhabbetine karşı duruşumuz diyelim  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK