Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6397662 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Numaralida 2.loca katinin on taraftaki kolonlari kaliplanmis cicekler 7.viteste gidiyor 1 haftadir
  :kop: :kop:
 :claps: :bandit: Her ne kadar OBitaş çı olsakta , Alkışlamasını biliriz , Çiçekler Eski performansına ulaşmaya başladı ve bayağı hızlandı brovo Çiçekler :claps: :claps:
Rekabet kızışsın(Çiçekler-Obitaş) Kazanan Beşiktaşımız olsun :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Bu aksam numarali kalan tablada beton olacak bence bitmek uzere kaliplamasi
Şampiyon Beşiktaş JK

@bjk_mabet  ten
Evet 3.cu Fotoya Çok dikkatli bakın :busted_cop: Eski açık üstteki Boşluk net bir şekilde görünüyor , Bu Foto eski açık uste Bir sıra daha prekast geleceginin Kanıtı :ok: Aetık Kimse Sormaz heralde Eski açık üste bir sıra daha Prekast gelecek mi diye :iscrewy:

Mabet kapali en ustten sov yapmis gercektrn harika bi goruntu var yeni acikta testerelerin yarisindan fazlasinin kalibi yatirildi ay sonu kalibi yatmayan 8-9 testere kalacak onlarda insaatin son testereleri olacak eski aciktaki testerelerle beraber harika gidiyor suan insaat

Bu testere kalıplarda 3' er set tam randımanlı olarak döndürmeleri (Her iki firmada) önceye göre işin şeklini acayip değiştirdi.

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta kalibi yatmayan 13 testere kiris var 2 gunde bitane testere kalibi yatirsalar 26 gun yapar 15 ocaga en azindan hepsinin kaliplari yatmis olacak  betonlanmadikta 4-5 tane kalir onlar ay sonuna kadar biter zaten
Şampiyon Beşiktaş JK

Bu testere kalıplarda 3' er set tam randımanlı olarak döndürmeleri (Her iki firmada) önceye göre işin şeklini acayip değiştirdi.
Nickin gibi Bir Var bir yoksun :kop: :kop:
@bir var bir yok , 2 dakika online olup kayboluyorsun, sonra geliyorsun ve yine kayboluyorsun :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Yeni acikta kalibi yatmayan 13 testere kiris var 2 gunde bitane testere kalibi yatirsalar 26 gun yapar 15 ocaga en azindan hepsinin kaliplari yatmis olacak  betonlanmadikta 4-5 tane kalir onlar ay sonuna kadar biter zaten
hepsini yatır sonra toplu törenle kalıba bas  :kop: ne güzel olur 26 gün bizi bekletmeyin  :evillol:

Süzer'den foto atan hem Seda hanım hemde Yeniinönü abimizin hevesi kırılmasaydı ne güzel olacaktı şimdi.

hepsini yatır sonra toplu törenle kalıba bas  :kop: ne güzel olur 26 gün bizi bekletmeyin  :evillol:
Sonra bizde burda kanser olalım dimi :evillol: Bu Testereler Yatırıldı niye betonlanmıyor diye , Ayrıca ekstra zaman kaybı , Ne Güzel biyandan yapıp Bi yandan betonlanıyor , böyle iyi @ALI RIZA Abi :ok:

Nickin gibi Bir Var bir yoksun :kop: :kop:
@bir var bir yok , 2 dakika online olup kayboluyorsun, sonra geliyorsun ve yine kayboluyorsun :evillol: :evillol:

Çözmüşsün beni  :lol: başıma geleceği bildigim için almıştım nicki  :lol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Sonra bizde burda kanser olalım dimi :evillol: Bu Testereler Yatırıldı niye betonlanmıyor diye , Ayrıca ekstra zaman kaybı , Ne Güzel biyandan yapıp Bi yandan betonlanıyor , böyle iyi @ALI RIZA Abi :ok:
tek tek yapınca hiç ilerlemiyor diye görüyorum  :akuma: yatırsınlar o zaman bitti derim  :kop:

tek tek yapınca hiç ilerlemiyor diye görüyorum  :akuma: yatırsınlar o zaman bitti derim  :kop:
Diğer Stad inşaatlarında böyle yapıyorlar gerçi , Bakıyorumda 7-8 Kalıbı aynı anda yatırıyorlar aynı anda demirini örüp Aynı andada betonluyorlar :bandit: Ama Onları Devlet yaptığı için bizdeki Gibi Yüksekte Çalışan İşçi Sayısı kotası koymuyorlar :akuma: :akuma: Biz Oyızden En fazla 3 Tane aynı anda yatırıp betonlayabiliyoruz :s20: :s20: @ALI RIZA abi

Çevrimdışı ALI RIZA

Diğer Stad inşaatlarında böyle yapıyorlar gerçi , Bakıyorumda 7-8 Kalıbı aynı anda yatırıyorlar aynı anda demirini örüp Aynı andada betonluyorlar :bandit: Ama Onları Devlet yaptığı için bizdeki Gibi Yüksekte Çalışan İşçi Sayısı kotası koymuyorlar :akuma: :akuma: Biz Oyızden En fazla 3 Tane aynı anda yatırıp betonlayabiliyoruz :s20: :s20: @ALI RIZA abi
her yatırdıgında 3 tane bırak yatırdıgın kadar ı 3 ile çarp 10 günün şafağında doğuya bakın sonra biter  :kop:  :kop:

Çevrimdışı ZEKI

Obitas rostovda bir stad insaat isi daha almis komple a-dan z ye.. arkadasin soyledigi ocak sonuna kadar beton isini bitirmek istedikleri ama bana zor geliyor gorecegiz.

her yatırdıgında 3 tane bırak yatırdıgın kadar ı 3 ile çarp 10 günün şafağında doğuya bakın sonra biter  :kop:  :kop:
Şuan Öyle yapıyorlar zaten :evillol: :evillol:
Yeni açıktaki 11.ci kiriş yeni betonlandı henüz ama 16.kiriş kalıbını yatırdılar bugün :claps: Aynı anda örülüp , Kalıplanıp betonlanacak İnş

Çevrimdışı ALI RIZA

Obitas rostovda bir stad insaat isi daha almis komple a-dan z ye.. arkadasin soyledigi ocak sonuna kadar beton isini bitirmek istedikleri ama bana zor geliyor gorecegiz.
obitaş sağlam firma  :evillol: rostov u da mı takip etsek acaba  :bandit:

Çevrimdışı Oktay

ocak sonu olmaz şubat sonu olur  bu işlerde 20-25 gün geçikme geçikmeden sayılmıyo en azında onu öğrenmiş olduk :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Maşallah dünyaya stad yapıyoruz  :lol: :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

@ZEKI abi rostovda stadyum takip ediceklere allah sabir versin o zaman obitasla bir stadyum baştan aşşağı düsenemedim  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Her imalat için bir video olsaydı ne güzel olurdu.
Örneğin bir kirişin iskeleden betonlanmaya kadar serüveni.
Bir prekastın montajı
Bir çatı bağlantı elamanının hazırlanması.
Bu liste uzarda gider valla :)

Bu gün ne güzel olur günüm galiba  :lol:
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2014, 15:17:30 bir var bir yok ]

Çevrimdışı ahmet türken

obitaş sağlam firma  :evillol: rostov u da mı takip etsek acaba  :bandit:
oradaki resimleride gider ben günlük olarak çekerim artık. Napalım iş başa düştü :evillol:

Çevrimdışı ahmet türken

@ZEKI abi rostovda stadyum takip ediceklere allah sabir versin o zaman obitasla bir stadyum baştan aşşağı düsenemedim  :kop: :kop:
Rostovda bizim kadar deli yoktur. Kimse inşaat takip etmez. Stat biter aaa stat yapmışlar derrler.

Çevrimdışı TØLGA

Rostovda bizim kadar deli yoktur. Kimse inşaat takip etmez. Stat biter aaa stat yapmışlar derrler.
rusya euro2018i`mi ne almislardi galiba tam hatırlamıyorumda  onun icin olabilir bu stad projesi zaten  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

oradaki resimleride gider ben günlük olarak çekerim artık. Napalım iş başa düştü :evillol:
:alala: :alala: :alala: Günlük rastov da  :alala: güzel olur

Çevrimdışı ahmet türken

:alala: :alala: :alala: Günlük rastov da  :alala: güzel olur
görüyorsun ali rıza kendimi forum için feda ediyorum