Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6391667 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

haydaaa abi daha genciz üşümeyiz dimi @Necmi abi  :bandit: @serti67 masrafa gerek yok abi
tum hastalıklar genclıkte usutmelerden cıkar samet beyy:))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı FARUK

@Yunus abi ocak sonunu bekleyenler çok büyük hayalkırıklığı yaşayacak,yapmayın Allah aşkına,3 kat tabla+10 küsür(rakamı tam bilmiyorum) testere kiriş işi var ki buna ek olarak çatı kolonlarını testere kirişler tamamen bitmeden betonlamıyolar.45 günde bu işin biticeğine ciddi ciddi inanıyo musunuz?Ben inanmıyorum

gösterdiğin foto 2 ay önceki ise 2 ayda obitaşta testere olarak köşeyi yapabilmiş sadece çatı kirişi ise daha 4 testere arası yapılabildi
simetriğini numaralı tarafında da yapacak ve orta kısımda da 7 testere var buna göre yeni açıkta üst testere en az 3 ay sonra bitecek  :)

Çevrimdışı Mehmet92

gösterdiğin foto 2 ay önceki ise 2 ayda obitaşta testere olarak köşeyi yapabilmiş sadece çatı kirişi ise daha 4 testere arası yapılabildi
simetriğini numaralı tarafında da yapacak ve orta kısımda da 7 testere var buna göre yeni açıkta üst testere en az 3 ay sonra bitecek  :)
Abi oradan hiç bahsetmedim bile zaten geçenlerde necmi abinin söylediği gibi bugüne kadar yapılan iş sürelerinden yapılacak olanı kestirmek kolay,burayı takip eden bi sürü Beşiktaşlı var ocak sonu demek "bana göre" umut tacirliği ama herkesin görüşüne saygım sonsuz

Çevrimdışı FARUK

Abi oradan hiç bahsetmedim bile zaten geçenlerde necmi abinin söylediği gibi bugüne kadar yapılan iş sürelerinden yapılacak olanı kestirmek kolay,burayı takip eden bi sürü Beşiktaşlı var ocak sonu demek "bana göre" umut tacirliği ama herkesin görüşüne saygım sonsuz

tabla ile testere bir arada oldu hep sonlandırma hızını görmemiz lazım onun için
tabla ile testereyi kıyaslamayalım öncelik tablaydı sonlandırmaya yaklaşınca testere hızı değişecektir
numaralıya bakalım mesela
çiçekler kapalıda ve eski açıkta hep 2 li gitti
ama son 1 vea 2  haftada numaralıya 6 tane testere demiri yerleştirip 2 sini betonladı aynı anda eski açıkta 1 tane betonlayıp 1 tane demirledi
öncelik verilirse hızlanacaktır

ysariusta

• Ziyaretçi

Mehmet fark etmez ben zaten Ağustosta bekliyordum. (Foruma girmeden evvelini söylüyorum) Benim tek hayalim var burada tur atalım. Öyle açılsın. Nasıl ki İnönü yıkılırken hep ilk maçı Beşiktaş oynadı ( ki aslında Fenerbahçe oynayacakmış sis nedeniyle bir gün ertelenmiş ve biz oynamışız) ilk golü de Seba attı diye efsaneleşti, burada da o olsun istiyorum. Nasılsa bitecek, nasılsa ilk maç olacak orada, ilk gol, ilk başlama vuruşu; bunların hepsi olacak. Olmuşken en şaşalısı olsun. Oradan çıkacak enerji bize 2 ezon gider emin ol. Ha bir hayal mi benimkisi evet. Ama hayli bile güzel

Çevrimdışı melih

Yeni sezon açılışına 8 ay süre var.

Sizce her şey bu 8 ayda biter mi?

Tribünler
Çatı
İnce işçilik
Zemin / Çim
Otopark
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Efe

umut tacirligi degilki sadece tahmin bitisi muhendis bile kestiremiyor biz fikir soyluyoruz 31 ocakta bitmesini bekliyoruz belki 15 ocakta belki 15 subatta biter bilemezsinki hiza hava sarlarina ve paraya bakar bu is
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 15 Aralık 2014, 13:39:35
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Numaralıdaki 2 aylık değişime bakınca 15 şubat bile çok gerçekçi bi süre değil gibi duruyo  :alala:
Aslinda bakarsan hic de fena calisilmamis 2 ayda ; 1 loca kati 1 basin kati yapilmis 5 testere kiris yerlestirilmis 2 tanesi betonlanmis eski acik birlesimindeki yer temel atilmis 1.tribun kati bitip 1.loca katin kolonlari dikilmis  :bandit:

Çevrimdışı berk_bjk

polonya ulusal stadı. çatı mohammed saatchinin animasyonundaki kaplamaya çok benziyor

Bu yaptıkları 360 scoreboard maliyeti ne kadardır? 4 tane büyük lcd değil mi bu?

Çevrimdışı Efe

Yeni sezon açılışına 8 ay süre var.

Sizce her şey bu 8 ayda biter mi?

Tribünler
Çatı
İnce işçilik
Zemin / Çim
Otopark

İnce isler haric biter ince isler ve dis kaplama bi kac ay daha devam edebilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALBATROS

zemin ısıtması çimlerin kök salması için yapılır. zemin beyazlaşınca hani nerde ısıtma demeyin bir etkisi yok  :bandit:

Çevrimiçi murat

zemin ısıtması çimlerin kök salması için yapılır. zemin beyazlaşınca hani nerde ısıtma demeyin bir etkisi yok  :bandit:
yanlışın var o gslilerin kendini avutması.

Çevrimdışı ALI RIZA

Ali Rıza ışık hızında çalışıyor  :lol:   :claps:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ahmetx

Bu yaptıkları 360 scoreboard maliyeti ne kadardır? 4 tane büyük lcd değil mi bu?
360 skorbord değil o,kübik skorbord diyorlar,maliyetini bilmiyorum.360 skorbordu ilk defa Atlanta stadında kullanacaklar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

360 skorbord değil o,kübik skorbord diyorlar,maliyetini bilmiyorum.360 skorbordu ilk defa Atlanta stadında kullanacaklar.
360 skorboard değilde ortada kubik skorboard ve commerzbank aranedaki gibi bir çatının olmasını çok istemiştim. çok güzel görüntü katıyordu stada. şimdi yapılmıyor ama umarım çatı statiği ona göre yapılıyordur da ilerde belki yapılır.

Çevrimdışı pascal26

Ya arkadaşlar okudum ama net detayı bulamadım radyo programıyla ilgili.  Şimdi biz mimara iş verip stad çizdirdik. Fakat şu an Bünyamin Bey bizim kolon aralarına reklam almamıza engel olmak istiyor ve bize muhalefet mi ediyor? Durum böyle mi gerçekten?

Çevrimdışı ahmetx

360 skorboard değilde ortada kubik skorboard ve commerzbank aranedaki gibi bir çatının olmasını çok istemiştim. çok güzel görüntü katıyordu stada. şimdi yapılmıyor ama umarım çatı statiği ona göre yapılıyordur da ilerde belki yapılır.
commerzbankın kübik skorbordunu değilde istendiğinde kapanabilen çatı örtüsünü isterdim doğrusu,konserlerde çok işe yarardı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

commerzbankın kübik skorbordunu değilde istendiğinde kapanabilen çatı örtüsünü isterdim doğrusu,konserlerde çok işe yarardı.

bu sistem ne kadar pahalı olabilir ki almanlar yapmışsa bizde yapabilir fiyatı var mı acaba  :alala:

Çevrimdışı ahmetx

bu sistem ne kadar pahalı olabilir ki almanlar yapmışsa bizde yapabilir fiyatı var mı acaba  :alala:
en fazla+5 milyondur herhalde :)

Çevrimdışı ALI RIZA

en fazla+5 milyondur herhalde :)
yapmışken yapsınlar bence süper olur...! onun zaman alağı olmaz çatı mantajıyla alakalıdır 4 ekran cisco altyapısında ise daha güzel...!

Çevrimdışı ahmetx

şu çim uzmanı ikizleride alıp gelelim hem bizim işimize yararlar hem de adamlar akdeniz iklimi görmüş olurlar. :D

Çevrimdışı FARUK

Ya arkadaşlar okudum ama net detayı bulamadım radyo programıyla ilgili.  Şimdi biz mimara iş verip stad çizdirdik. Fakat şu an Bünyamin Bey bizim kolon aralarına reklam almamıza engel olmak istiyor ve bize muhalefet mi ediyor? Durum böyle mi gerçekten?

yok öyle birşey hocam sütunlarla kolezyum gibi olduğunu anlatıyordu mimar
diğer katılanlar o görüntüyü reklamla panosuyla bozmazlar umarım dediler
 oda böyle birşey olmaz zaten vodafone var stat isim hakkı için felan dedi
konuşma sırasında oluştu yani