Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6390982 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yeni açık olması kesin mi bilmiyorum da bence eski açığın konser tribünü olması daha mantıklı. hem arkasındaki özel alanlar hem de bütünlük olarak daha uygun.
Yeni açık olacağı kesin. Loca olmaması, daha dik olmaması ve kapasitesinin daha yüksek olması sebebiyle konser alanı olarak yeni açık olacak. Başkan daha önceki röportajlarında bunu dile getirmişti.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı serti67

trubun ısıtma sıstemı bunun gıbı modern bı statta olmaması cok enteresan olurrr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Oktay

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg121132#msg121132 date=1418630278]
Vodafone Arena 15 Aralık 2014 Resimleri için tıklayınız.(100 Resim)
[/quote]
mustafa eline sağlık kardeşim :)

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı İrfan

@İrfan Kanmaz nasıl ısınacağımızı anlatıyım mı  :evillol: :evillol:

Müdür sen ocak dışısın bi dur kenarda hele  :kop:
We are Electric..!

Çevrimdışı yavvuzz

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg121132#msg121132 date=1418630278]
Vodafone Arena 15 Aralık 2014 Resimleri için tıklayınız.(100 Resim)
[/quote]

ellerine sağlık  Yasaklı Link[/member] . Stat harbi harbi bitiyor çok az kaldı 3  haftaya olay tamamdır.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aslında kullanım maliyetleri çok düşük bu sistemlerin, doğalgazla çalışıyor ve çok az yakıyor, sadece kurulum maliyeti var. Sanırım çatı sistemi sebebiyle ısıtma sistemi kurulmayacak, çatı asma germe olduğu için.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı metin06carsi

Çevrimdışı hakaydam

Çevrimdışı berk_bjk

Yeni açık tabla bittiğine göre numaralının ordan üst testere kirişlerine başlayacaklar mı?

Çevrimdışı Çağrı

Bi an zemin ısıtma sistemi olmayacak gibi okudum şok oldum rahatladım şimdi gidip bir kahve içeyim  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SDemirsoy

Yeni açık tabla bittiğine göre numaralının ordan üst testere kirişlerine başlayacaklar mı?
oradan başlayacaklarını zannetmiyorum kapalıdan bu yana geliyorlar.. @berk_bjk

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bi an zemin ısıtma sistemi olmayacak gibi okudum şok oldum rahatladım şimdi gidip bir kahve içeyim  :icool:
Zeminde ısıtma sistemi olmayacak :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

zemin ısıtması zaten kar yağdın da etkili yağmur suyu zemin üstünde buhar oluyor mu teknik açıdan bilmiyorum :D @Serhat Akkaya

Çevrimdışı Çağrı

Nasıl yani çim ısıtma sistemi yok mu? Böyle bir şey mümkün olamaz kar yağdığında arena'dan farkı kalmaz ki stadın o zaman?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ali

Yasaklı Link[/member] ellerine sağlık. Oldukça estetik fotoğraflar ortaya çıkmış güneşle birlikte, özellikle 83. fotoğrafa hayran kaldım.  :ok:

Haftasonu ben de İstanbul'da olacağım, makinemle geliyorum, umarım havalar buna benzer devam eder o güne kadar.

Çevrimdışı SDemirsoy

Nasıl yani çim ısıtma sistemi yok mu? Böyle bir şey mümkün olamaz kar yağdığında arena'dan farkı kalmaz ki stadın o zaman?
öyle bir drenaj olacak ki kar falan tırs gelir demek oluyor bu :D @Çağrı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

zemin ısıtması zaten kar yağdın da etkili yağmur suyu zemin üstünde buhar oluyor mu teknik açıdan bilmiyorum :D @Serhat Akkaya
Yani çok kar yağan bir bölge olmadığı için yapılmayacağı söylenmişti buradaki ilgili arkadaşlar tarafından müteakip defalar. Çok gereken bir şey değil zemin ısıtması ama ilerde iklim değişikliği olur çok sık kar yağmaya başlar onu bilemeyeceğim :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Merdiven basamakları geçici gibi sanki,çünkü normalden çok dar ,bir an heyecanlandım çatal olmayacak diye  :D

[img width=620 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/12/vodafone-arena-15.12.2014-037-620x465.jpg[/img]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

zemin ısıtması çimlerin kış soğuğundan etkilenmemesi için yapılır,yani kar yağdığı günler  kar eritilmesi için değil.İstanbul iklimi çimleri soğuktan etkilemez, o yüzden yapmak ekonomik açıdan mantıksız,ama tribün ısıtması muhakkak olmalı bana göre.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Zemin kesin hibrit mi olacak gençler?
kendimi genç hisseden biri olarak söyleyeyim, evet.

Çevrimdışı Anıl

Zeminde ısıtma var, tribünde yok. Zemin de kesin olarak hibrit @Çağrı abi :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

zemin ısıtması çimlerin kış soğuğundan etkilenmemesi için yapılır,yani kar yağdığı günler  kar eritilmesi için değil.İstanbul iklimi çimleri soğuktan etkilemez, o yüzden yapmak ekonomik açıdan mantıksız,ama tribün ısıtması muhakkak olmalı bana göre.
Doğalgazla çalışan seramik ısıtıcılar var ama çatıya etkisi ne olur bilemiyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Zeminde ısıtma var, tribünde yok. Zemin de kesin olarak hibrit @Çağrı abi :)
Zeminde ısıtma var mı? :alala:

Çevrimdışı Anıl

Zeminde ısıtma var mı? :alala:
Mabete sorulduğunda zeminde var, tribünde yok demişti Ahmet abi :)