Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6391714 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

olmayacak mı?  :by2:
Yanılmıyorsam tribünlerde yok saha da var. Gerekli olursa yapılmayacak bir şey değil sanırım.

Çevrimdışı Deniz

Tribün ısıtması sonradan eklenebilen bir özellik.Eğer tribünler soğuk olursa eklerler
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Zulümpiyattan sonra Vodafone Arena zaten herkese Hamam etkisi yaratacaktır :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı sedat krty

bence obitaş çiçeklerden once otapark dahil kaba inş bitirecek  :ok: 

Çevrimdışı Efe

olmayacak mı?  :by2:

stad bitsin yeter :bandit: daha sonra eklenebilecek bi ton şey var zamanla herşey :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı toedeyou

otopark tarafinda daha cok is var rampalari unutmayalim

Çevrimdışı Efe

bence obitaş çiçeklerden once otapark dahil kaba inş bitirecek  :ok: 

çiçekler ocak sonu toparlanmaya başlar ama obitaş şubat sonuna kadar burda bana soracak olursan :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

çiçekler ocak sonu toparlanmaya başlar ama obitaş şubat sonuna kadar burda bana soracak olursan :D
Tehlikeli sular buralar  :boxin: :boxin:
Ama bir aya kadar biz sadece otopark bölümünü izleyebilecegiz. Testere kirisler bitince hic bir sey goremeyecegiz. Forum olarak suzerde kahvemi icsek cati katinda :D :D

Çevrimdışı Efe

Tehlikeli sular buralar  :boxin: :boxin:
Ama bir aya kadar biz sadece otopark bölümünü izleyebilecegiz. Testere kirisler bitince hic bir sey goremeyecegiz. Forum olarak suzerde kahvemi icsek cati katinda :D :D

giriş varsa gidelim çatı katında birer çay içeriz bütün gün otururuz en sonunda dışarı atarlar :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

giriş varsa gidelim çatı katında birer çay içeriz bütün gün otururuz en sonunda dışarı atarlar :D
Kimse atamaz bizi, forum olarak herkes bir cay icse gunun cirosunu yapar  :kop: :kop: Ama baska stadi izleyemeyecegiz. Kapaliya eger koltuklara figure cizilecek olursa suzerden baska hic bir yerden goremeyiz. @rubi_tobin kamerayi degistirmedikce.

Çevrimdışı Efe

ay sonuna kadar şuankilerden hariç 5-6 testere bitmeli yeni açıkta onlar bitince baya ortaya çıkmış olacak yeni açık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kimse atamaz bizi, forum olarak herkes bir cay icse gunun cirosunu yapar  :kop: :kop: Ama baska stadi izleyemeyecegiz. Kapaliya eger koltuklara figure cizilecek olursa suzerden baska hic bir yerden goremeyiz. @rubi_tobin kamerayi degistirmedikce.

kamerayı değiştirmesi için baskı yaparız bizde :icool: yapmazsada maç günü gelir yanımıza nasıl olsa :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Eyüp Emir

bir çay parası=bir forma fiyat gelir 

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ZEKI

bir çay parası=bir forma fiyat gelir 
@SDemirsoy samet arastirmis bakti suzere giremiyor, gider bir cay icerim 30tl mis diyordu en son . Kararli Suzere girmeye..

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Necmi

süzerdende göremeyiz :D figür yapılırken çatı kapanmış olur :by2: @ZEKI

Çevrimdışı Efe

kolon betonlaması bitti bu gece bu kadar heralde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

kamerayı değiştirmesi için baskı yaparız bizde :icool: yapmazsada maç günü gelir yanımıza nasıl olsa :evillol:
@rubi_tobin@AdemG ye bırakalım onu o ikna eder tek başına ikna edemezse artık @ZEKI  yardım eder olmadı ingiliz atarız önüne ingilizlere dayanamaz hemen güreş tutmaya başlar onlar kapalıdaki burjuvalar biz onların dilinden anlamayız  :evillol:

Çevrimdışı Efe

:busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

dangerous  :busted_cop: david guettanın şarkısı çalarken bu fotoyu gördüm şarkının isimi dangerous :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

emekli adamdan bu kadar ,yanlız gururlan tişortlarını ben almadım rüşvet. oğlum dedi arabayı muayeneye götürürmüsün bende kartal yuvasına bir uğra dedim :lol: bundan sonra benden iş isteyenin yolu kartal yuvasından geçer. :kop:  :kop:

Çevrimdışı Deniz

Otopark tarafında çok iş var ama bizi alakadar etmiyor açıkçası pek.Ben tribün ve otoparkı ayrı ayrı düşünüyorum.Otoparkta ince işçilik yok denecek kadar az bir tribünü hızlı bitirsinler yeter..

Otoparkın ince işçilikleri elektrik ve su hariç 3-4 günde halledilecek işler..Elektrik işleri de pek zaman almadan yapılır.
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2014, 00:06:24 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba