Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6391310 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Aralık 2014, 17:52:58
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

ysariusta

• Ziyaretçi

@Ekrem @ZEKI elinize emeğinize sağlık. Alacalı 2 ekip pazar günü faal. Bu güzel olmuş. Numaralıda 5 kat sanırım şuan kalıbı bitirilen bölümde olacak sadece. Yılbaşına birinci loca katlar biter ama sonrası biraz zor. Katların bitimi 15 ocak. Testerelerin bitimi Şubat başı olabilirse ne ala.

Çevrimdışı Tolga

Böyle bir hisse kapıldığında  hemen 10 gün öncesinin resimlerine bak. Moralin toparlar.
Ben öyle yapıyorum.  :ebebe:
Bir de orasının bittiği gün, kabanın bittiği gün olacak  :ok:

Aslında haklısın geçmiş resimlere bakıp biraz morali düzelebiliyor insanın :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı İrfan

We are Electric..!

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

@yavvuzz alternatif olarak nereleri açmışlardı? Dolmabahçe caddesini kapatırsan İstanbul'u kilitlersin. Alternatifi yok o yolun. Bana kalsa Çarşı'nın o yolu kapatarak gelmesine asla izin vermem. Aynı zamanda yolu kapatarak gelen "büyüklerimizin" konvoyuna da izin vermem. Bir ambulans bir itfaiye o yola takılsa ne olur?
@Yunus  ustad parisi o kadar iyi bilmiyorum fakat soyle bir durum var , sen yolu kapattiginda giris cikislarda polis var istisnai araclar geciyor. Gecen gittigim Polonya macinda da ayni sekilde yollari kapadilar yani , maclar hafta sonu yapiliyor ve bizim stadin orayi kapamak hicbir yeri kitlemez , belli bir sureden sonra millet alisir . Ayrica istanbul trafigi zaten kilit daha ne kadar kilitlenebilir.

Çevrimdışı If Else

Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı attila_metu

@Efe sorum özellikle sana,
Daha önce sorulmuştu ama cevabını anlayamadim.
Yeni açıkta yapılan son üç testere kiris sanki öncekilere göre daha kısa. Daha uzun olması gerekirken alcak kalmis gibi görünüyor.
bunun sebebini biliyor musun?
fikri olan bir kişi cevap verebilirse sevineceğim. Biraz kafama takıldı da.

Çevrimdışı hakaydam

[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2014, 18:18:11 hakaydam ]

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe sorum özellikle sana,
Daha önce sorulmuştu ama cevabını anlayamadim.
Yeni açıkta yapılan son üç testere kiris sanki öncekilere göre daha kısa. Daha uzun olması gerekirken alcak kalmis gibi görünüyor.
bunun sebebini biliyor musun?
fikri olan bir kişi cevap verebilirse sevineceğim. Biraz kafama takıldı da.
arkaya uzuyacaj bi kac kere acikladim  tutacak kolondan bi oac sira arakaya cikiyor orda enine kiriste atilacak suan arka iskeleleri kuruyorlar onlar bitsin boylari uzayacak daha
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus  ustad parisi o kadar iyi bilmiyorum fakat soyle bir durum var , sen yolu kapattiginda giris cikislarda polis var istisnai araclar geciyor. Gecen gittigim Polonya macinda da ayni sekilde yollari kapadilar yani , maclar hafta sonu yapiliyor ve bizim stadin orayi kapamak hicbir yeri kitlemez , belli bir sureden sonra millet alisir . Ayrica istanbul trafigi zaten kilit daha ne kadar kilitlenebilir.
Valla ben anlamadım nasıl kilitlemeyecek. Ayrıca "insanlar zamanla" neden böyle bir duruma alışsın. Bu normal bir durum değil bana kalırsa. Dediğim gibi bir alternatif bulamıyorsanız bunu yapmak olmaz. Ayrıca Avrupa maçlarını hafta içi oynuyoruz. Ben 2 yıl Eminönün'de çalıştım karşıya geçtim. Eminönü Beşiktaş arası  saat sürüyordu. Kilitlenmekten kastım benim bu.

Çevrimdışı Anıl

Yeni acikta tablalar bitti inanamiyorum :You_Rock_Emoticon:
Bu günleri de mi görücektik be @Efe abi. Gerçekten de stad bitiyor :bawling:

Çevrimdışı CanEmre

arkaya uzuyacaj bi kac kere acikladim  tutacak kolondan bi oac sira arakaya cikiyor orda enine kiriste atilacak suan arka iskeleleri kuruyorlar onlar bitsin boylari uzayacak daha
bu resimlerde kiriş kalıbının yukarıya doğru devam ettiğini görebilirsiniz @attila_metu

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

Yılbaşı hedefim numaralı-eski açık birleşiminde 2. loca katının betonlanmış olması
benimde oyle 17 gun var tam bitermi 1 ocakta :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu resimlerde kiriş kalıbının yukarıya doğru devam ettiğini görebilirsiniz @attila_metu

:claps: evt bunu gosterecektim sen erken davrandin abi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu günleri de mi görücektik be @Efe abi. Gerçekten de stad bitiyor :bawling:
evt sevin sevin :sevinc
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı attila_metu

@CanEmre @Efe aciklamaniz icin  teşekkürler.

Çevrimdışı cagdas44

@ZEKI hocam ve @Ekrem hocam elinize, deklanşörünüze sağlık. Bugünkü fotoğraflar çok iyi geldi, özellikle yeni açık yükselme çok iyi şekilde belirgin görünüyor. Ayrıca Eski Açık Numaralı birleşiminde zorlu birinci kat bitti sayılır. Altından araç geçişi olduğu için sıkıntılı bir alandı ama orası betona hazır gibi. Oranın üstüne çıkmak bu katı yapmaktan daha kolay olacaktır.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Ben de şunu anlamıyorum madem Bünyamin Derman bunları radyoda açıklayabiliyor o zaman herhangi bir yere çıkıpta aynı bilgileri daha detaylı bir şekilde verebilir.Hani radyoda konuşmamış olsa bazı konularda sıkıntıların olabileceği ihtimaline karşılık konuşmadı diyebiliriz fakat bu konuşmayı radyoda yapabildiyse her yerde yapabilir.Mutlaka bir tv programında ileri ki dönemde daha ayrıntılı bilgiler vermelidir diye düşünüyorum.
BJK  TV 'de  konuşsun arkadaş.Radyo ne.İSteyen de konuşma  anında  mail ile  soru  sorsun .