Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6389925 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

sen yaptiysan dogrudur abi :)
Stat dışı kısımlar hariç kaba inşaat 3 blok kafa kafaya bitecek. Kiriş farkıyla yeni açık önde bitirebilir stat kısmını :ebebe:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı WarrChief

stadımızın tarihcesinden bahsediliyor diyebiliriz yayın basladı

http://acikradyo.com.tr/stream/

Çevrimdışı 65VAN1903

Hayatım da hiç besiktasi bir stadda seyretmedim o atmosferi tatmadim.siz kardeslerimi iyi anlıyorum. Ama yok catal merdivenmis yok tribün yirtigi imiş inanin umrumda deyil abiler..yeter artık bitsin bu stadimiz.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı WarrChief

catının oneminden bahsediyor yani kimliğini esas bunun olusturucagını anladım ben konusmalarından ben baya beklentileri arttırdım :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

gs TOKİ dedi  :kop: fenerbahçe gecekondu  :kop: Bizimki alın teri

Çevrimdışı FARUK

adamı konuşturmadılar ki ne güzel çatıda ayrıntıya giriyordu saçma konulara daldılar  :alala:

ysariusta

• Ziyaretçi

Fenerbahçe stadı artık gecekondu statüsüne alınabilir. Akademik olarak onaylanmıştır.  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Türkay

Tam güzel konulara girecekken adamı yoldan çıkarıyorlar ya
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

Hedef 41903 zorlıyorsun 3 kişimi yoruyor statı

Çevrimdışı ALI RIZA

şu adamın yanındaki 2 tane adam edi ile büdü nedir vır vır konu dışı yapıyorlar

Çevrimdışı Karabay

Saraçoğlu demişken. Maraton tribündeki bu beton set nedir Allah aşkına.  Eski tribünden kalma demeyin sakın.

Çevrimdışı WarrChief

3 farklı konserden bahsediyor  yani bir tanesi 10binlik diğeri komple stadından bahsediyoruz ama devamı gelmedi koptu konu

kolonların etrafının sponsor reklamlarıyla kaplanığ kaplanmaması konusu var ama takipçisi olucaz izin vermicez gibilerinden soyledi

catının transfparan olması konusu var seffaf olmasını istemişler heryerden gormek mimarda komple seffaf  olmasını istemiş fakat kusların pisleme olayından doalyı malesef yapılamamıs aynı zamanda maddi etkenlerden etkilenmiş

ikna sureclerinin birsene surdugu ve bircok kısmı farklı farklı beled,iyelere aitmis bu arada:)) kurullarda ikna asamaısında baya sorun cıkmıs

yandaki yolarlı tunelleri vsvs stadın altından goturmek gibi tekliflerde etmişler ama tabi kabul edilmemiş

kapasite de zorluyoruz dedi 411903 dedi:D

otoparklarda uefanın verdiği sayı kadarmıs

bu arada fb ve bjknin oldugu yerde kalarak panayır havasında oldugunu ve gsnin burada ayrıldıgını hgelecekte sıkıntılarıolacagınıda konustular

akıllı stad oalyında ise bildiklerimizi soylediler ekolojik oalyıda bildiğimiz gibi zaten

konudan konuya atlıyorlar sinir olmadım değil:))

[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2014, 16:58:36 WarrChief ]

Çevrimdışı yavvuzz

Stada yaya ulasimini sordular o konu gecti , bu konuda benim onerim yollarin mac saati kapanmasi . Psg nin gecen sene anderlect ile yaptigi cl macinda paristeydim . O statda sehir icindeydi . Butun yollar kapanmisti . Yurumesi ve yaya guvenligi acisindan cok iyiydi . Bu arada harbiden adami konusturtmadilar (Küfür Yasak)₆

Çevrimdışı Türkay

Ya biri var tam güzel bi soru soruldu mimar cevap verecek o adam gidiyo avrupada ki seyirciyi anlatıyo sinir oldum  :akuma:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ALI RIZA

duffy duck kim acaba belli gs li bırakmıyor adam konussun...!

Çevrimdışı serti67

ole konuları kesık kesık anlattım cevap soru karısıklıgı yaptılarkıı bıldıgımıde unuttumm stat yıkılmadankı bılgı sevıyeme dondum resmen yaaa
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı FARUK

ole konuları kesık kesık anlattım cevap soru karısıklıgı yaptılarkıı bıldıgımıde unuttumm stat yıkılmadankı bılgı sevıyeme dondum resmen yaaa

Bünyamin derman dan daha fazla konuştular
saçmalık böyle radyo yayını mı olur zaten kimin konuştuğunu göremiyoruz
tam konserden bahsediyor pat diye reklam olacakmı sütunlarda diyor
çatıda tam ptfe çıktı ağzından yine dağıttılar konuyu

Çevrimdışı TØLGA

duffy duck kim acaba belli gs li bırakmıyor adam konussun....
konusturmadılar adami beee valla  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

Stada yaya ulasimini sordular o konu gecti , bu konuda benim onerim yollarin mac saati kapanmasi . Psg nin gecen sene anderlect ile yaptigi cl macinda paristeydim . O statda sehir icindeydi . Butun yollar kapanmisti . Yurumesi ve yaya guvenligi acisindan cok iyiydi . Bu arada harbiden adami konusturtmadilar (Küfür Yasak)₆
@yavvuzz alternatif olarak nereleri açmışlardı? Dolmabahçe caddesini kapatırsan İstanbul'u kilitlersin. Alternatifi yok o yolun. Bana kalsa Çarşı'nın o yolu kapatarak gelmesine asla izin vermem. Aynı zamanda yolu kapatarak gelen "büyüklerimizin" konvoyuna da izin vermem. Bir ambulans bir itfaiye o yola takılsa ne olur?

Çevrimdışı WarrChief

konusturmadılar adami beee valla  :iblush:

bizim mevzuyada gelmeden kapandı konu bi ara sunucunun azından merdiven boslukları vs gibi birseyler cıktı ama o obur cok bilmiş aykutmudur nedir o devreye girdi batırdı herseyi

Çevrimdışı serti67

Bünyamin derman dan daha fazla konuştular
saçmalık böyle radyo yayını mı olur zaten kimin konuştuğunu göremiyoruz
tam konserden bahsediyor pat diye reklam olacakmı sütunlarda diyor
çatıda tam ptfe çıktı ağzından yine dağıttılar konuyu
zaten kım konussa bızım bılgıler bıanda karısıp gıdıyo mımar ayrı baskan ayrı ınssat sorumlusu ayrı konusuyo bakalım ortaya ne cıkcakk belkı su program bırcok konuya ısık tutardı malesef yanındakılerden hıc bıse anlamadık
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı TØLGA

Konu dışı: gs maci olimpiyattaymis o stadyumu doldurmak farz oldu
Biletleri uygun tutarlar ins.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK