Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6390104 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

fışkırıtıcıların biri toplanıyor ya gidecek  yada yer değiştirecek  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

gençler siz sayın süleyman sebayı tabiatı ile bilmezsiniz ancak anlatılarlardan öğrenirsiniz ben size biraz anlatmaya çalışacağım .

Çevrimdışı Efe

tek fışkırtıcıyla betona devam an itibariyle :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 14 Aralık 2014, 03:15:23
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

İyi  dilekler için herkese teşekkürler. Allah herkese dilediğini versin......
Sabah saat 04:58 bir mikser 5-6 beton arabası  6 üye ve 14 ziyaretçi ile  yeni açıkta beton devam ediyor...

Çevrimdışı KLEBERR

değerli oktay kardeşim ,yönetici ve denetleyici arkadaşların artık bunu görmelerini bekliyorum bu başlık artık, kendiliğinden stad ve genel sohbet gibi oldu ,burayı stad hakında bilgi almak isteyenler kadar bu genel sohbeti okumak isteyenler de takip ediyor bunu ezbere yada tahminen söylemiyorum . bundan başka  dışardan bakıldığında şöyle bir algı oluşuyor ,başka  bir konu konuşuluyor ,konuşuluyor daha sonra kendisi de konunun içinde olan bir yönetici ya da denetleyici işine gelmediğinde uyarı yazısı yazılıyor (dışarıdan algılananı söylüyorum böyle bir durumvar)saygılar oktay kardeşim. :)

:ok: :ok: :ok:
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı KLEBERR

Doğru Ahmet abi algı değil gerçek olan bu bizde ipin ucunu kaçırıyoruz sohbet güzel nasıl uzadığını farketmiyoruz PM den bize ikazlar gelince kendimize geliyoruz stadı iş yerlerinden takip eden arkadaşlar çok sınırlı zaman kullanıyorlar ve takipleri çok güçleşiyor ve bu konuda biraz bencilce davranıyoruz aslında sohbet edeceğimiz sayfalar var uzar gibi olunca insanları oraya yönlendirsek hem sohbeti kesmemiş oluruz hemde mesaj silinmemiş olur burda en büyük hata bizde hatayı biz yapıyoruz cezayı üyelere çektiriyoruz mesaj silinmesi kesinlikle tercih ettiğimiz bir şey değil ve bizede çok saygısızca geliyor ama konu içinden çıkılmaz hale gelince bu sıkıntılarıda çekiyoruz silmediğimiz zamanda diğer takip eden arkadaşların haklarını gasp etmiş oluyoruz her kesin gönlüne göre olan çözümü bulamadık

:ok: :ok: :ok:
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı samet-53

Selamün Aleyküm abilerim,renktaşlarım.Uzun zamandır forumu takip ediyordum üye olmanın zamanı geldi.
Hepinizi saygıyla selamlıyorum.
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı Burak

Selamün Aleyküm abilerim,renktaşlarım.Uzun zamandır forumu takip ediyordum üye olmanın zamanı geldi.
:hosgeldin

İyi Pazarlar Beşiktaş arena..Önümüzdeki haftada yağmur yok gibi görünüyor Perşembe belki biraz :)

Çevrimdışı riza calli

Kamyondan bisey indiriyolar kapalıya ne icin acaba

Çevrimdışı ZEKI

:hosgeldin :hosgeldin
ve gunaydin BesiktaskArena

Çevrimdışı ZEKI

Kamyondan bisey indiriyolar kapalıya ne icin acaba
,Hemen SS al sonra ne geldi diye millet cozmeye calisiyor :D

Çevrimdışı Eyüp Emir

Çevrimdışı Zoro

Yeni açıkta betonlanan kirişlerin kalıplarını açıyorlar

Çevrimiçi Kartal Ç

herkese günaydın. eski açık altta prekastlara devam, yeni açıkta betona devam. güzel bir pazar sabahı  :ok:

Çevrimdışı WarrChief

bu nasıl bir yazı ne dediğini anlamak güç. ben bile iki kere okuyarak anlıyorum ,niyetinin iyi
 olmadığınında farkındayım. dün sabahta eski açık meselesini açıp ortalığı karıştıran sendin. pek çok genç arkadaşım bana özelden yazıp bu konuda yardım istedi senin amacın nedir ,önce eleştirip sonra sanki ılımlı bir sonla yazını bitirip yumuşatmaya çalışıyorsun .kendini ulema herkesi budala mı sanıyorsun .
:)) sasırdım yemin dedim noluyoruz  :alala:  eski acık konusunun yanından bile gecmeyen ben 3 gündür stadı begenmeyenlere karsı ayzdım sonrasında taraftar hakkında yorumlara geçtim birde enson  yesil stad olayı hakkında yazdım sakin abi noluyoruz:))

beni anlayan sayısı fazlasıyla varki hem buradan hemde diğer mecralarda goruslerim kabul gorur :tabe: yoksa herkes boyle dese susar geceriz :iblush:

@ahmet türker

Çevrimiçi Kartal Ç

bu arada şu tuvalet örnekleri arada kaynadı gitti fazla tartışamadık.
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2014, 10:53:41 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Efe

Eski acikta son ust kat testere kirisi icin iskele kurulmus :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Numaralida beton hazirligi var ilk ust kat testereler betonlanacak yeni acikta tablada betona devam
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yeni acik ust kat testerelerin kaliplari sokulup yandaki bekleyen testerelere takiliyor onlarda yakin zamanda betonlanir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı WarrChief

bu arada şu tuvalet örnekleri arada kaynadı gitti fazla tartışamadık.

evet hocam arada kaynadı
inanılmaz zorlu birsey mutfağa bilirsiniz adını unuttum simdi buna benzer boyutlarda birsey yapılıyor  ve hakikaten işçiliği zor hayli yorucu malzeme kalitesini anlamam
fakat bu ornek derken?? neyi kastediyoruz?