öyle deme hocam:)) herturlu bulunur bi eksiklik sen iste yeter:D
devlet yapıyorda noluyor bütün yandaslarına fahiş fiyatlarla yaptırıyor koca stadları birde takımlar kumeden dusmese suepr olacak
) altyapıyı tamamlamadan düzeni saglamadan stad yapsak nolur:)) onun için ben bu yatırım projelerine bastan sona karsıyım(bizim için değil diğerleri için soyluyorum) bu gs mesela stadını yenilemeseydi bizimde yeniliceğimizi sanmıyordum bizi bu sartlar itti aslında
demiroren denen sahısta birsekilde stad yapardı suan oda stadın izinlerinde yardımcı olmus biliyorsunuz inkar edilemez birsey yap islet midir nedir o sekilde yapardı yani:)) kitlerdi 15yıllık gelirleri:D onemli olan semtimiz ve gorsel oalrak teknik detaylarına baktıgımızda farklı birstad oluyor fakat denildiği üzere ilk akıllı stad olamıycaz mesela ilk yesil stad olamıycaz mesela bunlar için geç kaldık birini anltaya diğerinide sivas eline aldı zaten benim gozum bunlarda değil acıkcası umrumdada değil ne faydası oalcak yani yesil stad olsam veya kırmızı halım olsa ne yazar bugun izmirdeyim metroda engelliler için odul aldıklarını gordum ilkkez gormustum fakat engellilere kolaylık saglıyan birsey ben goremedim gariptir
) milyonlarca insanın gelip geçtiği eyrden bahsediyorum
bos isler yani kısacası
biz stadımızı yeni sezonumuzda firesiz acalımda gerisi zaten gelir
Sivas ta Akılı stad özelliği yok

Sivasın kışı sert olduğu,için ona önlem olarak Farklı bişey kullanılıyor adı aklıma gelmedi şuan .. Antalyadada yok Akıllı stad özelliği ve yeşil stad özelliği!! Akıllı stad dan kasıtınız nedir

Toki hiçbir stada 10 milyon $ dan fazla yatırım yapıp Akıllı stad özelliği koymaz

Bizde 700 led TV,olacak , Yeni yapılan stadların tamamını toplasan bu kadar Led Tv olmaz.... Yani ilk ve tek Yeşil stad , ilk ve tek Akıllı stad bizimkisi olacak açık ve net