Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6389249 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı İlhan SÜVARİOĞLU

iyi akşamlar zemine dökülenler yükseltmek içinmi acaba?

Çevrimdışı Necmi

2 fışkırtıcı var arkayada atacaklar heralde :You_Rock_Emoticon:
yarın akşam eski açık tabla demirlemesi bitermi sanki yarın akşamda orası betonlanır gibi geliyor @Efe

Çevrimdışı Necmi

iyi akşamlar zemine dökülenler yükseltmek içinmi acaba?
paletli vinç batıyormuş onun altını sağlamlaştırıyorlar

paletli vinç batıyormuş onun altını sağlamlaştırıyorlar

anladım teşekkürler,peki zeminin seviyesi nerden başlıycak

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

öyle deme hocam:)) herturlu bulunur bi eksiklik sen iste yeter:D

devlet yapıyorda noluyor bütün yandaslarına  fahiş fiyatlarla yaptırıyor koca stadları birde takımlar kumeden dusmese suepr olacak :)) altyapıyı tamamlamadan düzeni saglamadan stad yapsak nolur:)) onun için ben bu yatırım projelerine bastan sona karsıyım(bizim için değil diğerleri için soyluyorum) bu gs mesela stadını yenilemeseydi bizimde yeniliceğimizi sanmıyordum bizi bu sartlar itti aslında
demiroren denen sahısta birsekilde stad yapardı suan oda stadın izinlerinde yardımcı olmus biliyorsunuz inkar edilemez birsey yap islet midir nedir o sekilde yapardı yani:)) kitlerdi 15yıllık gelirleri:D  onemli olan semtimiz ve gorsel oalrak teknik detaylarına baktıgımızda farklı birstad oluyor fakat denildiği üzere ilk akıllı stad olamıycaz mesela ilk yesil stad olamıycaz mesela bunlar için geç kaldık birini anltaya diğerinide sivas eline aldı zaten benim gozum bunlarda değil acıkcası umrumdada değil ne faydası oalcak yani yesil stad olsam veya kırmızı halım olsa ne yazar bugun izmirdeyim metroda engelliler için odul aldıklarını gordum ilkkez gormustum fakat engellilere kolaylık saglıyan birsey ben goremedim gariptir :)) milyonlarca insanın gelip geçtiği eyrden bahsediyorum
bos isler yani kısacası

biz stadımızı yeni sezonumuzda firesiz acalımda gerisi zaten gelir
Sivas ta Akılı stad özelliği yok  :D Sivasın kışı sert olduğu,için ona önlem olarak Farklı bişey kullanılıyor adı aklıma gelmedi şuan .. Antalyadada yok Akıllı stad özelliği ve yeşil stad özelliği!! Akıllı stad dan kasıtınız nedir :alala: Toki hiçbir stada 10 milyon $ dan fazla yatırım yapıp Akıllı stad özelliği koymaz :ok: Bizde 700 led TV,olacak , Yeni yapılan stadların tamamını toplasan bu kadar Led Tv olmaz.... Yani ilk ve tek Yeşil stad , ilk ve tek Akıllı stad bizimkisi olacak açık ve net :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

yarın akşam eski açık tabla demirlemesi bitermi sanki yarın akşamda orası betonlanır gibi geliyor @Efe

abi banada öyle geliyordu ama son 2 testereyi bitirememişler yarısı betonlanabilir ancak pek sanmıyorum pazartesiye kalacak gibi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Konu dışı:

Malum bu aralar ortam biraz gergin rahatlamak ve stresi atmak için kısa bir öneride bulunmak istedim.
Strese iyi gelen bitkiler nelerdir ve nasıl kullanılır, merak edenler için güzel bir förmül de yazdım.

http://besiktasarena.com/aktarin-dunyasi/strese-iyi-gelen-bitkiler/new/#new

Çevrimdışı ALI RIZA

Benim folklör ekibim sahaya inmiş yeni açık numaralı tarafondaki pompacı el ele verip aktarıcı sayasinde arkalara uzatmış betonu  :evillol:

Çevrimdışı WarrChief

Sivas ta Akılı stad özelliği yok  :D Sivasın kışı sert olduğu,için ona önlem olarak Farklı bişey kullanılıyor adı aklıma gelmedi şuan .. Antalyadada yok Akıllı stad özelliği ve yeşil stad özelliği!! Akıllı stad dan kasıtınız nedir :alala: Toki hiçbir stada 10 milyon $ dan fazla yatırım yapıp Akıllı stad özelliği koymaz :ok: Bizde 700 led TV,olacak , Yeni yapılan stadların tamamını toplasan bu kadar Led Tv olmaz.... Yani ilk ve tek Yeşil stad , ilk ve tek Akıllı stad bizimkisi olacak açık ve net :ok:

valla ben anlamam:)) gittima damların yayın yaptıgı birkaç programı izledim ve bunları soylediler yetkili kişiler soylediği için diyorum yoksa umrumda değil :))

Çevrimdışı Anıl

kolonlardan sonra bir karış yükseklik varya anil büyük ihtimal ondan o tahtalar :ok:
Çok mantıklı :D

Çevrimdışı Necmi

valla ben anlamam:)) gittima damların yayın yaptıgı birkaç programı izledim ve bunları soylediler yetkili kişiler soylediği için diyorum yoksa umrumda değil :))
kendi elektriklerini üretecekler yağmur suyu depolayacaklar bunun akıllı stadyum olduğunu sanıyorlar algı oynaması yapıyorlar bakalım önce yeşil bayrağı alacaklarmı sadece bunlar yetmiyor üretimindede kullanılan tüm malzemeler doğa dostu olmak zorunda stadvision teknolojisiyle donatsınlar ondan sonra konuşsunlar kafa yormaya gerek yok

Çevrimdışı ALI RIZA

ekip tamamlandı 2 pompacıda 5 tane de arada tey gey  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

anladım teşekkürler,peki zeminin seviyesi nerden başlıycak
taç çizgisi tribün ilk basamağının ayak basma yerinden beş cm yukarda olacak

efe seni tebrik ederim gününü tutturdun yeni açık tablası ile ilgili ocak 15 de çiçekler tutarsa süper olacak inşallah :claps:

Çevrimdışı Eyüp Emir

Abilerim,yaşıtlarım,kardeşlerim stada ilk kazma vurulduğu günden beri hepimiz birbirimizi tanıyor ve seviyoruz
 lütfen hatalı olmayan kişi bile alttan alsın bizi hasetle takip edenleri sevindirmeyelim Ali Rıza lütfen bu silinmesin
:)
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2014, 23:33:36 ALI RIZA ]

Çevrimdışı ahmetx

@Sedat_BJK Allah tamamına erdirsin,ne güzel oldu bunu paylaşman forumdaki hava akdenizé döndü, yeni nesil çok şanslı Avrupanın ilk 10 takımı içerisinde yerini alacak,Avrupa da kupa kaldıracak takımları olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mhmtkartal

Günaydın :)

Tabiki destek zamanı, benim gözümde kulübüne destek olmayan zaten taraftar değil hayrandır.

50 yılda bir stat yapıyorsun ve en iyisini ben bilirim ben yaparım mantığıyla yapıyorsun. Ben bu düşünceye karşıyım arkadaşlar. Ya en iyisini yapmıyorsan? Bunun garantisini kim nasıl veriyor?

Bazı arkadaşlar ısrarla anıtlar kurulu uefa vs vs gibi bir çok kurumun getirdiği sınırlandırmalar olduğunu söylüyor evet bizler de bunları biliyoruz. Fakat bu koşullarda sadece tek bir proje çıkar demek abesle iştigaldir. Her mimarın hayal gücü bir mi ? Bulunduğumuz koşullar altında, atıyorum 100 tane mimar ayrı ayrı projeler çizselerdi bu 100 proje de aynı mı olacaktı? Asıl bu hayaldir. Böyle bir saçmalığa kimse kimseyi inandıramaz.

Yapılacak en mantıklı iş, gerekli koşullar belirtilerek 4-5 tane proje örneği çizdirip, kongre üyelerine sunmaktı. 2-3 ay boyunca bu projeler konuşulur sonra oylama yapılır içlerinden biri seçilirdi. Ama bizim Başkanda malesef demokrasi ve çoğulculuk anlayışı yok.

Beşiktasarena.com bir forum sitesi değil midir? Gerekli üslup ile herkes düşüncelerini paylaşamaz mı? Projenin bazı bölümlerini eleştirmek üyelerin hakkı değil mi? Sırf sizin beğenmediklerinizi yazıyorlar diye insanları kıramazsınız. Sadece dün 5-6 arkadaş bu konuda üzüntülerini dile getirdi. Bu artık sıkmaya başladı, kabak tadı vermeye başladı, polyanacılık oynnuyorsunuz vs vs gibi bencil üslüplar sizlere yakışmıyor. Birini eleştirmek istiyorsanız, en uygun yer aynanızın karşısıdır.

Sabahtan akşama kadar projeyi yağlayıp ballayalım mı? Kusura bakmayın ama bu polyanacılara göre değil.
  :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

finale kalırsak polonya ya finale forum olarak gidelim :super:

Çevrimdışı ahmet türker

öyle deme hocam:)) herturlu bulunur bi eksiklik sen iste yeter:D

devlet yapıyorda noluyor bütün yandaslarına  fahiş fiyatlarla yaptırıyor koca stadları birde takımlar kumeden dusmese suepr olacak :)) altyapıyı tamamlamadan düzeni saglamadan stad yapsak nolur:)) onun için ben bu yatırım projelerine bastan sona karsıyım(bizim için değil diğerleri için soyluyorum) bu gs mesela stadını yenilemeseydi bizimde yeniliceğimizi sanmıyordum bizi bu sartlar itti aslında
demiroren denen sahısta birsekilde stad yapardı suan oda stadın izinlerinde yardımcı olmus biliyorsunuz inkar edilemez birsey yap islet midir nedir o sekilde yapardı yani:)) kitlerdi 15yıllık gelirleri:D  onemli olan semtimiz ve gorsel oalrak teknik detaylarına baktıgımızda farklı birstad oluyor fakat denildiği üzere ilk akıllı stad olamıycaz mesela ilk yesil stad olamıycaz mesela bunlar için geç kaldık birini anltaya diğerinide sivas eline aldı zaten benim gozum bunlarda değil acıkcası umrumdada değil ne faydası oalcak yani yesil stad olsam veya kırmızı halım olsa ne yazar bugun izmirdeyim metroda engelliler için odul aldıklarını gordum ilkkez gormustum fakat engellilere kolaylık saglıyan birsey ben goremedim gariptir :)) milyonlarca insanın gelip geçtiği eyrden bahsediyorum
bos isler yani kısacası

biz stadımızı yeni sezonumuzda firesiz acalımda gerisi zaten gelir
bu nasıl bir yazı ne dediğini anlamak güç. ben bile iki kere okuyarak anlıyorum ,niyetinin iyi
 olmadığınında farkındayım. dün sabahta eski açık meselesini açıp ortalığı karıştıran sendin. pek çok genç arkadaşım bana özelden yazıp bu konuda yardım istedi senin amacın nedir ,önce eleştirip sonra sanki ılımlı bir sonla yazını bitirip yumuşatmaya çalışıyorsun .kendini ulema herkesi budala mı sanıyorsun .

Çevrimdışı Necmi

:D kesinlikle hayatta kaçmaz heleki ara transferlerde adı geçen oyuncular alınırsa polonya bize bayağı yakın

Çevrimdışı Efe

efe seni tebrik ederim gününü tutturdun yeni açık tablası ile ilgili ocak 15 de çiçekler tutarsa süper olacak inşallah :claps:

valla bitirdiler obitaş ilk defa verdiğimiz tarihte bizi yanıltmadı 15 ocağa kadarda baya iş yapılacak biter mi bilinmez  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

taç çizgisi tribün ilk basamağının ayak basma yerinden beş cm yukarda olacak

en alt prekast  seviyesimi yani tam anlamadım

Çevrimdışı Eyüp Emir

ben ve 2 oğlum için yer ayırın geliyoruz