Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6388825 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Degerli dostlar, degerli abilerim, kardeslerim, buyuk Besiktas ailem. 1 oglum daha olacagini ogrenmis olmamin mutlulugunu sizlerle paylasmak istedim. Kiz olacak olsaydi esimle anlasmamiz geregi renkli olacakti. Ama Rabbim gonlume gore verdi bir kez daha.. Baskan stadi, biz taraftari tamamliyoruz..:)
sağlıklı doğsun analı babalı büyüsün çok şampiyonluklar ve avrupa kupaları görsün inşallah

Yönetimin bence hatası uluslar arası bi proje yarışması duzenliye bilirdi.
En beğenilen 3 veya 5 projeden biri yönetim veya taraftar tarafından oylanabilirdi.
Bunlar zaman ve süreç gerektiren durumlar.yönetim stadı yeniliyecegiz vaadi ile geldi ve biran önce çalışmaya başladı.zamandan kazanilmak istenirken gezi olayları biraz daha geciktirdi projeyi.
Mimarin çizimini beğenmeyen bilirsiniz hataları da olmuştur eski açığın ustunde çatı yoktu bu hatadan dönülüp tüm tribünlerin üzeri kapandı.
Evet 70-100 yılda bir stat yapılıyor en iyisi en ekonomik şekilde yapılmaya çalışıyor.çatal merdiven kullanişsiz olursa yıkılır yenisi yapılır.koltuk azsa ebati küçültülür tekrar yapılır.
Yapilan projeye gore bunlar gerçekten ufak detaylar.görsellik herşey,kullanışta olucak.avrupa da ki statlarla ,seyirci ve taraftar profili ile cezalar ve yaptırımlarla ülkemizi karıştırmayalım.kendi ihtiyacınıza gore stat yapiliyor.
Ama konuşalım merdiveni de catiyida hatta boyasını yerdeki taşını ,klozetin rezarvuarinida...
Saygilarimla
Teşekkürler  :claps:

Çevrimdışı Necmi

Allah tamamına erdirsin bizim içinde dua ederseniz forumca inşaallah 3.karakartal yolda. 7 haftalık,yanlız düşük tehlikesi var gibi dualarınızı eksik etmeyin.... Amerikadan sevgiler...
güzel düşünün güzel sonuç çıksın allah sağlıklı doğmasını sağlar inşallah

Çevrimdışı Sedat_BJK

@cagdas44 @Mehmet @Necmi abi.. hepinize tesekkur ederim.. minik kartallarimiz yeni stadimizla birlikte bizim cektigimiz cileleri cekmesin insallah...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Efe

Arkadaslar su kısır konusmaları kesin artik herkes icin konusuyorum basliga bilgi almak icin girenler kufur ediyordur eminimki muhabbet cafe gidilsin gerekirse tartisma cok uzadı rica ediyorum :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sertaç Durgun

@Efe abi girişteki sorun giderilmiş. Yeni açıkta tablaya beton dökülür mü bugün?
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 13 Aralık 2014, 20:10:20
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@Efe abi girişteki sorun giderilmiş. Yeni açıkta tablaya beton dökülür mü bugün?
hadi inş. bugün yarın döklür bir de yeni açık beton o büyük tablanın tamamına mı dökülür ?? yoksa sadece tribün kısmına mı dökülecek  :alala:

Çevrimdışı Kemal

Arkadaslar su kısır konusmaları kesin artik herkes icin konusuyorum basliga bilgi almak icin girenler kufur ediyordur eminimki muhabbet cafe gidilsin gerekirse tartisma cok uzadı rica ediyorum :bandit:

Aynen öyle, ana sayfada en alttaki konularda mesaj yazan kısmında efe yada bjk_mabet gorunce sayfaya girip stat hakkında bilgi var mı diye bakıp çıkıyorum bu konuya.

Çevrimdışı Melekcik

Herkez iyi akşamlar. Ayıp oluyor kalp kırmak hepimiz aynı geminin yolcusuyuz beğeniriz beğenmeyiz eleştiririz destekleri ama hep birlikte yaparız kalp kırarak değil el uzatarak ileride değişebilecek görsellik için kalp kırmayalım. Abilerim arkadaşlarım kardeşlerim bizi biz yapan arkadaşlıklarımız. Bunlar olmayacaksa forumu kapatın gitsin kamera var oradan izleriz stadı kalp kırmaya gerek yok.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı adnan

Arkadaşlar bazı insanlar cok yazmayi yorum yapmayı sevmez.benim yaptigim gibi okuma ve analiz etme taraftaridir konusulanlari.eminim bu forumda da boyle cok insan var.bu nedenle yorumlar daha yapici bilgi verici ve dusunmeye sevk edici olursa o kadar zevk alir benim gibilerde.zamaninda forzadan da bu sebepten sıkılıp bıraktim insanlarin birbirine saygisi kalmamisti.samet aybabayi savundum diye 1 yil ceza verdiler ustune ustluk
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı Efe

valla yeni acikta devasa 2 tablada hazir bekliyor kaliplama falan hersey hazir bu gece beton olacagini tahmin ediyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet Şuan Beşiktaşarena ahalisi , Mikserlerin sağlı sollu ataklarla Yeni açık tribünün bulunduğu kaleye doğru İlerlemesini bekliyor sayın seyirciler :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Fışkırtıcı yeni acikta suan bakalim nereye beton atacak bence bu gece betondan bıkarız :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Fışkırtıcı yeni acikta suan bakalim nereye beton atacak bence bu gece betondan bıkarız :D
Arkadaki Tablayıda betonlarlarsa , yarın öğlene kadar sürer heralde beton :super: :super: Bu arada Akşam ustu Numaralıda Betonlama vardı , nere betonlandı @Efe abi :alala: :alala: Kolonlarmı :alala:

Çevrimdışı Efe

Arkadaki Tablayıda betonlarlarsa , yarın öğlene kadar sürer heralde beton :super: :super: Bu arada Akşam ustu Numaralıda Betonlama vardı , nere betonlandı @Efe abi :alala: :alala: Kolonlarmı :alala:
kolanlara yuksek ihtimal perdeler hazirmiydi goremiyoruz onlari belki onlarada atilmis olabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı alperrr

Arkadaşlar bazı insanlar cok yazmayi yorum yapmayı sevmez.benim yaptigim gibi okuma ve analiz etme taraftaridir konusulanlari.eminim bu forumda da boyle cok insan var.bu nedenle yorumlar daha yapici bilgi verici ve dusunmeye sevk edici olursa o kadar zevk alir benim gibilerde.zamaninda forzadan da bu sebepten sıkılıp bıraktim insanlarin birbirine saygisi kalmamisti.samet aybabayi savundum diye 1 yil ceza verdiler ustune ustluk

bir yıl az bile olmuş:) ah ulan samet.

onu bırakın da çatı işi 4 direkten mi ibaretti? ne zaman seri üretime geçecekler.

Çevrimdışı ZEKI

Mabetten gelen bilgi B blokta 3 kolon betonlandi.. tabla var

[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2014, 22:03:33 ZEKI ]

Çevrimdışı Balasagun

Bir fışkırtıcı daha geldi yeni açık numaralı köşede bekliyor.

Çevrimdışı ahmet türker

Yanlız son 2 gündür şu 20 yaş altındakiler için söylenenler hiç hoş değil. Dün de aynı şey söylendi. Madem kaale alınmıyoruz yazmayalım mı yani ?
yazmıyalım mı ne demek siz türkiyenin ve insanlığın geleceğisiniz ,öyle küsüp bir kenara çekilmek yok ,bildiğin kadarı ile, saygı çerçevesinde sonuna kadar yazmanız lazım. bazen büyüklerin(yaş olarak) düşünemediği şeylerin küçükler tarafından söylendiğine ben ve insanlık çok şahit olmuştur asla yaş olarak küçüklük komplexine kapılmayın ,ne kadar yaşadığın değil ne kadar öğrendiğin ve çevrene yaydığın önemli değerli anılt kardeşim.

Çevrimdışı Balasagun

Daha önce paylaşıldıysa affola Forza'da gördüm. Birkaç haftalık bir video ama çok güzel.

Çevrimdışı attila_metu

Bu yorumun üzerine söylenecek çok fazla şey yok.
Teşekkürler @Efe.

Çevrimdışı ZEKI

Bakin stad ile ilgili bilgiler sizin 20 yas muhabetinize takildi.. Kimse kimsenin yazmasina engelde koyamaz karisamazda ama nerde yazdiginiz onemli. Bu isin yas ile alakasi yok biliyorsunuz her gun genclerleyim.
Herkes her konuyu tartisabilir, birbirine hakaret olmadigi, geleneklerimize ve terbiyemize aykiri olmadigi muddetce. Ama lutfen tartismalariniz diger platformda yapin.
@Efe kardesimiz, @bjk_mabet kardesimiz veya diger kardeslerimiz stad ile ilgili bilgiler veriyor hepsi arada kayniyor gidiyor. Farkindamisiniz.

Çevrimdışı Türkay

Degerli dostlar, degerli abilerim, kardeslerim, buyuk Besiktas ailem. 1 oglum daha olacagini ogrenmis olmamin mutlulugunu sizlerle paylasmak istedim. Kiz olacak olsaydi esimle anlasmamiz geregi renkli olacakti. Ama Rabbim gonlume gore verdi bir kez daha.. Baskan stadi, biz taraftari tamamliyoruz..:)

Allah analı babalı ve Beşiktaşlı büyütsün abi  :) BA'ya söyleyelim de bi dua ediversin  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta tabla betonu başlamış hayırlı uğurlu olsun yeni açık tribün tablaları 14 aralık itibariyle biterek benim verdiğim tarihten 1 gün evvel nihayete eriyor :sevinc
Şampiyon Beşiktaş JK