Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6386217 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

betonlamada yok ki hazır kolonlar sütunlar var gördüğüm kadarıyla yine tablada hazır gibiydi bugün ama hiç bi hareket yok şuan için :bandit:
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2014, 22:06:48 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kemal

resmi açıklamada 42000 dediler ya bunu her günmü söylemeleri gerekiyor :alala: taraftar kulübü ne kadar umursuyorki kulüp taraftarı umursasın takım son yılların en başarılı dönemini yaşıyor ama taraftar desteği yok biraz destek verse bu takım taraftarla coşuyor bu sene şampiyonluk kaçarsa tek sorumlu taraftardır. Başka sorumlu aramayalım başak şehirin boş kalmasını içime hala sindiremiyorum stada gelmezler sonra efendim çatal olmasınmış olsa ne olur olmasa ne olur taraftar bütünlüğünün olması için bütünlüğü sağlayacak taraftarın olması lazım 17000 lik stadı dolduramamış kalkmış 42000 yetmez diyorlar :D

Adam haklı beyler  :claps:

Çevrimdışı Balasagun

Herhalde 15 sayfadır tüm mesajları okudum. Tartışmayı tekrar canlandırmadan düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.

İnsanların kafasına takılan ya da beğenilmeyen bazı şeyler olabilir. İş işten geçti, çoktan kaba bitti diye bunlar dile getirilmeyecekse, dile getirenlere 'sıktınız artık' diye tepki gösterilecekse bu forumun bir anlamı kalmıyor. Özellikle anlayamadığım ve rahatsız olduğum kısım ise yapılan eleştirilere cevap olarak sürekli; 'amaç eleştirmek değil amaç farklı', 'yapılan emeğe saygısızlık', 'kıymet bilmemezlik', 'ortalığı karıştırmak' vs diyerek savunma yapmak. Sizin gibi düşünmeyenleri ''amaçları başka'' diye yaftalamak çok yanlış.

Kendi fikrim eski açığın mevcut projedeki hali farklı ve estetik. Özellikle ışıklandırma yaparak o kolonların çok şık görüneceğini düşünüyorum. Sürekli, tribün yüksekliği kulelerden yüksek olamayacağı için eski açığın alçak olduğu konuşuluyordu ama Mabet'in 13 Ekim tarihli mesajında da anlaşıldığı üzere Anıtlar Kurulu'nun yükseklik konusunda bir dahli yok tamamen mimarın tercihi. Zaten tanıtım videosuna da bakılırsa tribünler zaten kulelerden uzun. Bence mimarın tercihi güzel ve diğer stadlara göre farklı olmuş.
Ne yırtıklar ne eski açık ne kapasite, bu projede bana göre tek sorun çatal merdivenler. Her ne kadar Necmi ağabey çatalı eleştiren 10 kişiyi geçmez dese de tanıtım videosunu izleyen, açığın, numaralının ve kapalının o kopuk görüntüsünü gören herkesin içi gidiyordur tahminim. Yine Necmi ağabey dünyada bizim üst katlardaki çıkış tünelleri gibi tribünün en alt sırasına yakın olan başka bir örnek yok, insanlar aşağı düşer bu yüzden çatal mecburi gibisinden yorum yapmıştı. Ancak Juventus stadının üst kat çıkış tünelleri de aşağıda ve bizdeki gibi bir çatallama yapmamışlar, farklı bir uygulama var. Yeni açık ateşli taraftarlara ayrıldı deniyor ama hem bu çatallardan hem deplasman tribününden hem deplasman tribününü ayıracak bariyer tarzı engellerden dolayı bütünlük sağlanamayacak kanısındayım. Bir de konser tribünü olması düşünülüyor o nasıl olacak hiç bilmiyorum. Herhalde konseri bir kısım izleyici deplasman tribününde kafesin içinde izlemek zorunda kalacak.

Çevrimdışı Efe

saha ortasındaki mikser dünde ordaydı öylece duruyor arızalandımı acaba  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı canU

mümkün Ahmet abi :D
necmi abi o 3 sıra neresine konulmadı bir resimde işaretlemen mümkün mü acaba?

Çevrimdışı yigitcan1903

@yigitcan1903 abi biraz daha açsaymışsın yırtacakmışın ağzını
Her anımız tezahürat @Abdullah görüyosun  :D

Çevrimdışı Efe

ocak 15 dahil 34 gün var bu 34 gün  kaba inşaatın bitişi olur inşallah benimde tahmin tutar bare :icool: önümüzdeki 4-5 gün hava güzel iyi çalışıp açıkları kapatmak gerek :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

14 ocak günü stadtayım yine Allah nasip ederse kabanın bittiği gün olması için dua edelim yoksa basarız şantiyeyi başkanı rehin alırız  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

anlaşılan şu yeni açık tablalarda yarın bir bölüm eski açık tablada pazar büyük ihtimal betonlanacak hafta başına 2 tabladan daha kurutulmuş olarak başlayabiliriz ay sonuna kadar numaralı-eski açık birleşiminin yükselmesini bekleyeceğiz artık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

bu sene şampiyonluk kaçarsa tek sorumlu taraftardır. Başka sorumlu aramayalım

Yok artık daha neler?
Bilic 2-0 dan maç veriyorsa, sosayı çıkarıp kaç maçtır yatan oğuzhanı alıyorsa, yada ne bilim hakem fb maçında penaltıyı atlıyorsa takim son 2 dakikda 2 gol yiyorsa, bunun suçlusu taraftar değildir.
Beşiktaş taraftarının çekmediği çile kalmadı 2 yıldır. FEDA denildi gitti üçer beşer tişört aldı herkes. olimpiyat zülmüne rağmen iyi kötü herkes maça gidiyor. Ben bile ankaradan 2 maça gittim olimpiyata.
Sen kombinesi olan adama Ankarada bir daha bilet alacaksın dersen ve parasını sonra iade etmezsen taraftarın da gücü bir yere kadar. Olası kaçan şampiyonluğu taraftara yıkmak çok acımasızca, önceden olsa anlarım da yd dönemi sonrası şu son 3 yıldır taraftar bence üzerine düşeni yaptı.

Çevrimdışı ALI RIZA

resmi açıklamada 42000 dediler ya bunu her günmü söylemeleri gerekiyor :alala: taraftar kulübü ne kadar umursuyorki kulüp taraftarı umursasın takım son yılların en başarılı dönemini yaşıyor ama taraftar desteği yok biraz destek verse bu takım taraftarla coşuyor bu sene şampiyonluk kaçarsa tek sorumlu taraftardır. Başka sorumlu aramayalım başak şehirin boş kalmasını içime hala sindiremiyorum stada gelmezler sonra efendim çatal olmasınmış olsa ne olur olmasa ne olur taraftar bütünlüğünün olması için bütünlüğü sağlayacak taraftarın olması lazım 17000 lik stadı dolduramamış kalkmış 42000 yetmez diyorlar :D
nasıl taraftardır abi sağ kanat eksikliği resmen haykırıyor...! eksikliği taraftardan birisini alarak giderir  :kop: @Necmi abi

Çevrimdışı Efe

Yok artık daha neler?
Bilic 2-0 dan maç veriyorsa, sosayı çıkarıp kaç maçtır yatan oğuzhanı alıyorsa, yada ne bilim hakem fb maçında penaltıyı atlıyorsa takim son 2 dakikda 2 gol yiyorsa, bunun suçlusu taraftar değildir.
Beşiktaş taraftarının çekmediği çile kalmadı 2 yıldır. FEDA denildi gitti üçer beşer tişört aldı herkes. olimpiyat zülmüne rağmen iyi kötü herkes maça gidiyor. Ben bile ankaradan 2 maça gittim olimpiyata.
Sen kombinesi olan adama Ankarada bir daha bilet alacaksın dersen ve parasını sonra iade etmezsen taraftarın da gücü bir yere kadar. Olası kaçan şampiyonluğu taraftara yıkmak çok acımasızca, önceden olsa anlarım da yd dönemi sonrası şu son 3 yıldır taraftar bence üzerine düşeni yaptı.

istanbuldaki taraftar için konuşuyorum baya üzerini düşeni yaapmış en zor zamanda sadece 13 bin kombine alarak olimpiyatı 1-2 maç haricinde boş bırakarak baya iyi iş çıkarmışlar :s20: genele bakarsak durum biraz daha iyi ama hiç mi hiç yeterli değil olimpiyattan her maç 5-6 milyon kazanacağımız yerde 500 binlira kazanıp masrafları çıkarrtığımıza sevinir olduk bu takım bu sene özellikle bunu hak etmiyor stad yapılıyor daha kimse ne olduğunun farkında değil 250 milyom tl ye bi yapı yapı yapılıyor kombine alıp destek veren çok az şu zor zamanda forma satışları 500-600 binleri çoktan geçmeliydi 20 milyon bjk taraftarından bahsediyoruz ama kimse ortada yok bide gelip stad neden bitmedi neden 42 bin kişi neden şurası şöyle deme lüksünü kendilerinde görebiliyorlar ben yazdan beri 6 maça gittim olimpiyatta bursadan adam havaalanının ordan başakşehirden gelmeye üşeniyor soğukmuş uzakmış bunlar sadece mazeret taraftar mazeret üretiyorsa sıkıntı var demektir :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Aralık 2014, 23:56:43
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Vurdu gol oldu Necmi BA :)

Çevrimdışı bjkem

selamlar wowdan 07serik ben burayıda uzun zamndır takıp edıyordum herkeze sevgıler ığdır da uni okumaktayım keske bir maçta erzurumda olsa kesınlıkle dolar hemde guzel stad ayrıca bu sezon unutulmaz olur konya ankara erzurum butun Türkiyebjk
Fikret orman bjk si

Çevrimdışı yusuf koca

:claps: :ok:
istanbuldaki taraftar için konuşuyorum baya üzerini düşeni yaapmış en zor zamanda sadece 13 bin kombine alarak olimpiyatı 1-2 maç haricinde boş bırakarak baya iyi iş çıkarmışlar :s20: genele bakarsak durum biraz daha iyi ama hiç mi hiç yeterli değil olimpiyattan her maç 5-6 milyon kazanacağımız yerde 500 binlira kazanıp masrafları çıkarrtığımıza sevinir olduk bu takım bu sene özellikle bunu hak etmiyor stad yapılıyor daha kimse ne olduğunun farkında değil 250 milyom tl ye bi yapı yapı yapılıyor kombine alıp destek veren çok az şu zor zamanda forma satışları 500-600 binleri çoktan geçmeliydi 20 milyon bjk taraftarından bahsediyoruz ama kimse ortada yok bide gelip stad neden bitmedi neden 42 bin kişi neden şurası şöyle deme lüksünü kendilerinde görebiliyorlar ben yazdan beri 6 maça gittim olimpiyatta bursadan adam havaalanının ordan başakşehirden gelmeye üşeniyor soğukmuş uzakmış bunlar sadece mazeret taraftar mazeret üretiyorsa sıkıntı var demektir :bandit:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Aralık 2014, 23:59:22
anlaşılan şu yeni açık tablalarda yarın bir bölüm eski açık tablada pazar büyük ihtimal betonlanacak hafta başına 2 tabladan daha kurutulmuş olarak başlayabiliriz ay sonuna kadar numaralı-eski açık birleşiminin yükselmesini bekleyeceğiz artık :)
eski açık tabla dediğin yer numaralı dönüşteki yer mi @Efe abi oranın demeiri pazara yetişir mi ?? :sevinc

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 13 Aralık 2014, 00:00:00
selamlar wowdan 07serik ben burayıda uzun zamndır takıp edıyordum herkeze sevgıler ığdır da uni okumaktayım keske bir maçta erzurumda olsa kesınlıkle dolar hemde guzel stad ayrıca bu sezon unutulmaz olur konya ankara erzurum butun Türkiyebjk
:hosgeldin iz  :)

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin

Çevrimdışı Efe

eski açık tabla dediğin yer numaralı dönüşteki yer mi @Efe abi oranın demeiri pazara yetişir mi ?? :sevinc

evt bitmek üzere pazar gecesine kadar bitireceklerdir bugün öğleden sonra çalışma olmadı sabah çalışıldı pek ilerleme olmadı maalesef  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yok artık daha neler?

guzel kardeşim biraz olumlu şeyler konuşalım çok negatıf bakıyorsun herşeye ..

necmi abi haklı. şu takım dünki maçta o tribünleri doldurmayı hakediyordu mukemmel hava vardı kimse trafikten bahsetmesin herkes adana dan ankara dan heryerden gelmiş..

istanbul taraftarı doymuş bi görüntü çiziyor olimpiyatı bahane ediyor..

Çevrimdışı ALI RIZA

Bunun suçlusu başkan...! passo vs kabul etmesi üstüne taraftar grubuna cephe açması gibi açıklamalarıdır..! yoksa kötü günde de bu taraftar yanındadır..! 300 bin forma satışı diyoruz istanbulda kaç satış yapılmış 200 bin felan mı ? tek suçlu taraftar gelmiyor maça yargılamak olmaz...! bütünün ele almak lazım  :ok:

Çevrimdışı pascal26

Boş ver anlama :evillol:
bak şöyle anlatayım yeni açık alt katta şu an 26 sıra var ama aslında orda sıra arkadaki kolonlara kadar dayanıyor ve 29 sıra yapıyor şimdi esas soru o 3 sıra yapılacakmı yapılmayacakmı projede göründüğü kadar o sıralar için testere kiriş yapılmayacak arkası ayak olan prekast konacak yani yapılmadı demekte yanlış yapılabilirde sonuçta getirip oraya prekastı koyacaklar başka bir işlemi yok @Tolga
Bi ekleme yapıyım. Makette dikkatli incelemiştim orayı. Oraya 3 sıra yapılsa bile bence pek kimse orda maç izlemek istemez. Tamamen üst tribünün altına ve arkasına doğru girmiş görüş açısı çok dar. Daha doğrusu üst balkon o alanın üstüne doğru inmiş. Öyle hatırlıyorum, tekrar bakacağım yine de.

Çevrimdışı Eyüp Emir

Herkese iyi geceler Yavaş yavaş sutunlar yükseliyor fotoğraf çeken arkadaşların çekimi zorlaşacak acaba içerden çekemeye müsaade edeceklermi