Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6384741 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı LifesGood®

KONU DIŞI // 
İmzalı Gururlan tişörtleri taraftarla buluşuyor...
Beşiktaşlı futbolcuların imzaladığı 10 adet Gururlan tişörtü BJK Sportif A.Ş. Genel Müdürü Cemil Kent ve BJK Kongre Üyesi Serdar Baş’ın katkılarıyla taraftara hediye edilecek...

Futbolcuların imzaladığı Gururlan tişörtüne sahip olmak isteyen taraftarların 12-26 Aralık 2014 arasında Kartal Yuvaları’ndan yapacakları 40 TL’lik alışverişin faturasını #BirlikzamanıGURURLAN etiketiyle twitter’da paylaşmaları gerekiyor.

#BirlikzamanıGURURLAN etiketiyle 40 TL'lik alışveriş faturasını paylaşan taraftarlardan 3-103-303-503-703 ve 903. kişi imzalı tişörtlere sahip olacak. 2 tişört  #BirlikzamanıGURURLAN etiketiyle faturasını paylaşıp en çok RT alan taraftarların olacak. 2 tişört ise 10–26 Aralık tarihleri arasında alışveriş yapılmış en yüksek fatura sahiplerine hediye edilecek...

Tişörtlerin bayan ve çocuk için olanı da bulunuyor...

#BirlikzamanıGURURLAN hareketi bir taraftar organizasyonu... Özellikle stat inşaatının hızlanabilmesi adına, geliri direkt kulübe kalan Kartal Yuvası ürünlerine taraftarların ilgi göstermesi bekleniyor.

Çevrimdışı GPekcan

öncelikle herkese iyi akşamlar uzun zamandır takip etmeme ragmen yazmak bu güne nasipmiş.burada yeni stadla ilgili resim bilgi paylaşan tün arkadaşlarımınızın yüreğine sağlık gerçekten içtenlikle bir saygıyı hak ediyorlarlar.o kadar uzun süre takip edip şimdi yazma gereksinimi duymamın sebebi ise stadımız hakkında bir takım eleştiriler yapılırken burada herkesin mimar mühendis başkan inşaat şefi olmasını anlayamıyorum.merdiven boşlukları eski açık kapasite konusunda insanlar beklediklerini bulamamanın üzüntüsüyle yorumlarını paylaşıyorlar ve bu eleştiriler karşısında (ki bizim bjk sitelerinde alışkanlık oldu sanırım) hep aynı şeyler tekrar ediliyor çok güzel,olabilcek olanın en iyisi,provakatif renkli ilan etmek son derece yanlış.. bu stadı bizim kadar bekleyen hayal eden bir taraftar grubu sanırım olamıştır haliyle insan olabilecek en güzel stadı bekliyor yorumlarını söylüyor..bakın stad ilk çıktıgında üç tarafı kapalı idi bana çok sacma gelmişti yine sosyal medyada eleştriler karşısında bi tek boyle olunuyor dendi sonra kapatıldı, stadımız kapasitesi hakkında ancak bu kadar oluyor denirken yanlış hatırlamıyor isem olimpiyattaki bursa maçımızdan sonra lig tv de ntvspor da kapasitenin 50binin üzerine çıkılması yönetim tarafından planlanıyor ilgi karşısında dendi..yani kısacası bişeyler istenirse gerçekten yapılabilir..yüz yılın ötesinde bir klüp olarak yüz yıllık bir proje yapılırken insan en güzeli olsun istiyor..merdiven boşlukları çıkış kaplıları kapasite vs vs..Bir beden eğitimi öğretmeni olarak sağlıklı başarılı yıllara damgasını vuracak sporcularımızın yeni stadımızla beraber artması dileklerimle..
:hosgeldin

Çevrimdışı ahmet türker

öncelikle herkese iyi akşamlar uzun zamandır takip etmeme ragmen yazmak bu güne nasipmiş.burada yeni stadla ilgili resim bilgi paylaşan tün arkadaşlarımınızın yüreğine sağlık gerçekten içtenlikle bir saygıyı hak ediyorlarlar.o kadar uzun süre takip edip şimdi yazma gereksinimi duymamın sebebi ise stadımız hakkında bir takım eleştiriler yapılırken burada herkesin mimar mühendis başkan inşaat şefi olmasını anlayamıyorum.merdiven boşlukları eski açık kapasite konusunda insanlar beklediklerini bulamamanın üzüntüsüyle yorumlarını paylaşıyorlar ve bu eleştiriler karşısında (ki bizim bjk sitelerinde alışkanlık oldu sanırım) hep aynı şeyler tekrar ediliyor çok güzel,olabilcek olanın en iyisi,provakatif renkli ilan etmek son derece yanlış.. bu stadı bizim kadar bekleyen hayal eden bir taraftar grubu sanırım olamıştır haliyle insan olabilecek en güzel stadı bekliyor yorumlarını söylüyor..bakın stad ilk çıktıgında üç tarafı kapalı idi bana çok sacma gelmişti yine sosyal medyada eleştriler karşısında bi tek boyle olunuyor dendi sonra kapatıldı, stadımız kapasitesi hakkında ancak bu kadar oluyor denirken yanlış hatırlamıyor isem olimpiyattaki bursa maçımızdan sonra lig tv de ntvspor da kapasitenin 50binin üzerine çıkılması yönetim tarafından planlanıyor ilgi karşısında dendi..yani kısacası bişeyler istenirse gerçekten yapılabilir..yüz yılın ötesinde bir klüp olarak yüz yıllık bir proje yapılırken insan en güzeli olsun istiyor..merdiven boşlukları çıkış kaplıları kapasite vs vs..Bir beden eğitimi öğretmeni olarak sağlıklı başarılı yıllara damgasını vuracak sporcularımızın yeni stadımızla beraber artması dileklerimle..

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy sonunda Saatçi cevap vermiş . Cevaba bakar mısın Here is any new news about the stadium.
 :kop:
abi verdi de birşey anlamadım :D @ahmetx

Çevrimdışı Abdullah

yanılıyorsun beğenmeyen çok az insan var bence genelleme yapma çok canın sıkılırsa trabzona yapılan yeni stadı seyret adamlar yarık konusunu aşmışlar sanki içeri boing 737 falan park edecekler çatal merdivenler çok zorlanırsa belki yeni açıkta değiştirilebilir ama kapalı numaralı ve eski açıkta mümkün değil yönetim istesede değiştiremez neden anlamıyorsunuz şaka değil ölümcül risk oluşturuyor orası çatal olmasa öne mutlaka merdivenin uca geldiği yere birbuçuk metrenin üzerinde bariyer konması gerekir bunu yapmazsan o stadda maç oynanmasına izin verilmez UEFA karabük maçında üst tribünü güvenlik nedeniyle seyirciye kapattı aynısını bizede yaparlar avrupa maçlarında üste seyirci alamayız dikkat edin üst tribün çıkışları genelde ortada olur uca bu kadar yakın üst tribün çıkışı olan bir stad gösterin çatal çıkışı olmasın güvenlik birinci derece önceliktir hiç bir şekildede taviz verilmez kesinlikle çıkış önüne bariyer isterler bariyer koymanın yoluda çatal merdiven yapmaktır olup olmamasıda stadın estetiğini bir gram bile etkilemez kaldıki bana görede dümdüz bıçak gibi kesen merdiven tribün bütünlüğünü bozuyor şu anki haliyle çıkışın önüne gelen koltuklar sayesinde çıkış görünmeyecek öbür türlü kabak gibi ortada olacak herkesin farklı bir görüşü olur görüşünü genelmiş gibi göstermek çok büyük bir hata bence en azından bu forumda 1171 üye var ama çatal merdiveni eleştiren üye sayısı on kişiyi geçmez bir sürü insan dediğin işte bu kadar beğenmeyen daha fazla insan vardır mutlaka ama en azından gerekliliğini kabul ettikleri için de eleştirmiyorlardır
Abi çatal merdivene en çok karşı çıkanlardandım ama hem bu söylediklerine hak veriyorum. Hem de düzeltilmesi gerekirse zaten düzeltilir. Bu hali daha güzel olacak taraftar doluyken ama köşelerde 4 merdiven değil de 3 merdiven olursa biraz daha iyi olabileceği kanaatindeyim.  :)

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı ahmet türken

öncelikle herkese iyi akşamlar uzun zamandır takip etmeme ragmen yazmak bu güne nasipmiş.b beraber artması dileklerimle..

Çevrimdışı asi_kartal

Elin İspanyolu deprem bölgesinde stat yapmıyor. Elin ispanyolu bir depremde binlerce kayıp vermiyor. Elin ispanyolu elin ispanyolu yetmez mi artık ama. Ne bu avrupa özentiliği neden sürekli birilerinin stadyumuna özenmeler. Niye sürekli kendimizin olanı beğenmeyip sürekli sağda soldaki statlara hayran olmalar.

Avrupada stadlar da alkol serbest bir sıkıntı olmuyor, bizde alkol yasak ama sıkıntılar büyük.. Avrupada önce güvenlik can sağlığı bizde önce maliyet para sonra can güvenliği. Biz topluk olarak o seviyeye gelirsek bu konuşmalar olmayacak. Bu konu çok geniş açılı bir konu her alanı kapsıyor o yüzden neden avrupa diye sordugun için cevap vermek istedim güzel kardeşim.

Konu yine eski açık mevzusuna gelmiş bence artık tartışmanın bir manası yok çünkü bi yararı yok yapıldı bitti. Ama ilerde yükselmesi için pay bırakılmış gerekli izinler alınırsa yapılır. Ayrıca mabetin verdiği bilgi çok önemli eski açık konusu çok tartışılınca o bilgiyi verdi bunu sürekli yazmak mabeti zor duruma düşürebilir o yüzden dikkat edelim. Kimine göre ihmakarlık kimine göre zaten izin vermezleri düşüncelerine saygılı olalım. Bazı arkadaşlar çatal merdiven,eski açık vs. konularını tartışan arkadaşlara karşı ön yargılı davranıyor sanki kötü bir şey söylüyorlarmış algısı yaratıyorlar çok yanlış..

Bu saatten sonra iç tasarım yeni açık merdiven yapısı vs. konularını tartışmak daha mantıklı. Yine söylüyorum yeni açık taraftar için özel tasarlanacak denildiyse ben önce bütünlüğe bakarım ve çatal merdivenler bu bütünlüğü bozuyor bunu söylemenin yada söyleyenlerin ne gibi kötü düşüncesi olabilir ? Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum sürekli aynı şeyi yazıyorum ama sanki yeni açıkta öncelik konserler için yapılıyor o yüzden merdivenler bu şekilde yapılıyor ve korkum çatı ambiyans olayında öncelik konserler için olursa inönüde ki o ambiyansı yakalamak biraz zor gibi olur..

BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ilkers1903

“Ben sporcunun
zeki, çevik ve aynı zamanda
ahlaklısını severim”M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı ahmetx

abi verdi de birşey anlamadım :D @ahmetx
sadece sen değil kimse anlamadı zaten,adam da İngilizce çok zayıf ama uluslararası çalışıyor. :alala:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@asi_kartal inönü deki kükremeyi artık unutmalısın :bawling:,yeni stad da ambiyansı etkileyen faktörler farklı olacak,kale arkası yakınlığı ve tribün dikliği gibi. :D
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2014, 17:17:28 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sedat_BJK

bugün seviye yerlerde maşşallah

koca gün doğru dürüst foto yok
garip yanı istiyen yok
soru soran yok
herkes herşeyi biliyor galiba ...

arkadaşlar soru sorulmadığı gün merak edilmediğ gün bitmişiz demektir.

çok garip bir durum. iktidar türkçeye kafayı sarmış osmanlıcaya döndürecek , bizlerde eski açığa sarmışız
yazık günah burayı takip edenlere...
belki adamın 10 dk molası var. buraya girip bişeyler öğrenmeye çalışıyor.. ayıptır , günahdır...

dün akşam yedek kadroyla tottenham a çakmışız , admin çıkıp yeter yazmayın siliyorum demesi lazım , yapılan mahabbete bak.

konunun kapatılmasını yada bi başlık açılıp ordan devam edilmesini rica ederim...

saygılar...

ya Allah askina konunun kapatilmasi boyle mi istenir. Farkli bir konuyu acarak, siyasi fikrini de icine yerlestirerek mi yapiyorsinuz. Herkes fikrini beyanda ozgur. Burasi vodafone arena forumu, arkadaslarin tartistigi konu tamda vodafone arena konusu. Kimi zaman tabiki duzeyli tartismalar olacak. Kimseyi ilgilendirmez konu stad oldugu surece. Ama kendi mesajinizi bir kez daha okuyun. O tartismalarin hepsinden daha duzeysiz bir mesajla ortaligi mi yatistiracaksiniz..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Abdullah

Avrupada stadlar da alkol serbest bir sıkıntı olmuyor, bizde alkol yasak ama sıkıntılar büyük.. Avrupada önce güvenlik can sağlığı bizde önce maliyet para sonra can güvenliği. Biz topluk olarak o seviyeye gelirsek bu konuşmalar olmayacak. Bu konu çok geniş açılı bir konu her alanı kapsıyor o yüzden neden avrupa diye sordugun için cevap vermek istedim güzel kardeşim.

Konu yine eski açık mevzusuna gelmiş bence artık tartışmanın bir manası yok çünkü bi yararı yok yapıldı bitti. Ama ilerde yükselmesi için pay bırakılmış gerekli izinler alınırsa yapılır. Ayrıca mabetin verdiği bilgi çok önemli eski açık konusu çok tartışılınca o bilgiyi verdi bunu sürekli yazmak mabeti zor duruma düşürebilir o yüzden dikkat edelim. Kimine göre ihmakarlık kimine göre zaten izin vermezleri düşüncelerine saygılı olalım. Bazı arkadaşlar çatal merdiven,eski açık vs. konularını tartışan arkadaşlara karşı ön yargılı davranıyor sanki kötü bir şey söylüyorlarmış algısı yaratıyorlar çok yanlış..

Bu saatten sonra iç tasarım yeni açık merdiven yapısı vs. konularını tartışmak daha mantıklı. Yine söylüyorum yeni açık taraftar için özel tasarlanacak denildiyse ben önce bütünlüğe bakarım ve çatal merdivenler bu bütünlüğü bozuyor bunu söylemenin yada söyleyenlerin ne gibi kötü düşüncesi olabilir ? Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum sürekli aynı şeyi yazıyorum ama sanki yeni açıkta öncelik konserler için yapılıyor o yüzden merdivenler bu şekilde yapılıyor ve korkum çatı ambiyans olayında öncelik konserler için olursa inönüde ki o ambiyansı yakalamak biraz zor gibi olur..

Abi orada avrupayı örnek almayı genel standartları kastederek söylemedim. Stat konusunda sürekli başka statlarda yapılanlar doğruymuş en güzel statlar onlarmış gibi örnekler veriliyor. Stadımız çok ekstrem şartlarda farklı kendine has bir bölgeye yapılıyor ve bu da ister istemez farklı şartları farklı bir mimariyi ortaya çıkarıyor. Bizim stadımızın bir çok özelliğiyle diğerlerinden farklı olması benim hoşuma gidiyor başkası beğenmeyebilir bu beğenmeyenin sorunu. Sanki doğru olan olması gereken oymuş gibi dayatılması çok doğru olmuyor bence. Eski açık da diğerleri gibi ortada yükselen bir yapıda olsa stadın iç mimari kısmı çok sıradanlaşacaktı. Bu hali ise benzerinin olmadığı farklı bir yapıyı ortaya çıkarıyor. Kulüp bunu ortaya sunarken özel olarak bu şekilde tasarlandığını bu şekilde oluşturulan bir farklılığın bize özgünlük kazandıracağını taraftara hissettirseydi bir çok kişi niye burası alçak demeyecek aksine iyi ki bu şekilde tasarlanmış diyecekti.  :)

Çevrimiçi Necmi

öncelikle hoş geldin elbette herkes dört gözle bekliyor yapılmışkende en iyisini istiyor ama istenilenle yapılabilen arasında farklarıda anlamak gerekiyor devletin sana 42000 kotosu koyduğunu görmeden bu stadı 50000 açmaya çalışmanın ne anlamı var 42000 bizim tercihimiz değilki devlet 42000 i zor verdi bunu 50000 nasıl yapacaksın yoksa buna karar verenlerin kafasında bir sorunmu var 50000 açmak varken 42000 niye açsın bir şeyide unutmayalım demir tavında dövülür her şeyinde bir zamanı vardır bu gün mümkün olmayan şeyler gelecektede mümkün olmayacak anlamı taşımıyor şu an nereye nasıl koltuk yerleştirileceğini kafaya takmanın anlamı yokki mesela benim ilgilendiğim bu stada istenildiği taktirde kaç koltuk konulabileceği bu noktada stad mümkün olan en büyük şekilde yapılıyormu bu gün devlet 42000 e izin verir yarın rüzgar değişik yerden eser işte o rüzgar estiğinde bizim o rüzgarı yakalayabilecek opsiyonda olmamız benim için önemli benim stad projesine ilk baktığımda dikkat ettiğim şey arazinin ebatları ve bu ebatlara uyacak azami ölçülerde stadın yapılıp yapılmadığıydı araziyi sıfıra sıfır kullanmışlar istenilsede bir metre daha büyük yapılamıyor bu benim için yeterli benim arazim bu ve bunu maksimum kullanıyorum ikinci dikkat ettiğim kullanılan malzemenin kalitesi buda kullanılan malzemeyi incelediğimizde beklediğimin üzerinde kaliteli malzeme kullanıldığı daha iyisi olmazmı elbette olur sınırı yokki tuvaletlere som altın muslukta koyarsın önemli olan kullanılan malzemenin tatmin edici olması bu benim için yeterli yoksa çatal olsa ne olur olmasa ne olur o iki koltuk sök takla değişecek bir durum duvar rengini beğenmediğin için daire almamaya benzer bu komple siyah koltuk yaparsın baktın sıkıldın komple beyaz yaparsın olmada siyah beyaz yaparsın bu stadın kalitesini değiştirirmi o kadar çok konuşulacak şey varken bu kadar anlamsız bir konu üzerinde kafa yormanın bir manası yokki bir bakmışsınız merdiven hizasna kırılmaz cam bariyer koymuşlar tribün merdivenlerini düz yapmışlar buna kafa yoracağınıza yeni açık altın 29 basamakken neden 26 basamağa düşürüldüğüne kafa yormak gerekir :D

Çevrimdışı ahmet türker

sadece sen değil kimse anlamadı zaten,adam da İngilizce çok zayıf ama uluslararası çalışıyor. :alala:
:kop:  :kop:  :kop:  :kop:

Çevrimdışı Abdullah

@asi_kartal inönü deki kükremeyi artık unutmalısın :bawling:,yeni stad da ambiyansı etkileyen faktörler farklı olacak,kale arkası yakınlığı ve tribün dikliği gibi. :D
Ben aksine daha kolay yakalayacağımızı düşünüyorum abi.  :)

Çevrimdışı ahmetx

Bana İnönüdeki kükremeyi hatırlatacak tek stad Goodison Park,Evertonun iç saha maçlarını izlemeni tavsiye ederim @asi_kartal
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2014, 17:37:13 ahmetx ]

Çevrimdışı ahmetx

çatı buna müsait değil @Abdullah

Çevrimdışı ahmet türker

öncelikle hoş geldin elbette herkes dört gözle bekliyor yapılmışkende en iyisini istiyor ama istenilenle yapılabilen arasında farklarıda anlamak gerekiyor devletin sana 42000 kotosu koyduğunu görmeden bu stadı 50000 açmaya çalışmanın ne anlamı var 42000 bizim tercihimiz değilki devlet 42000 i zor verdi bunu 50000 nasıl yapacaksın yoksa buna karar verenlerin kafasında bir sorunmu var 50000 açmak varken 42000 niye açsın bir şeyide unutmayalım demir tavında dövülür her şeyinde bir zamanı vardır bu gün mümkün olmayan şeyler gelecektede mümkün olmayacak anlamı taşımıyor şu an nereye nasıl koltuk yerleştirileceğini kafaya takmanın anlamı yokki mesela benim ilgilendiğim bu stada istenildiği taktirde kaç koltuk konulabileceği bu noktada stad mümkün olan en büyük şekilde yapılıyormu bu gün devlet 42000 e izin verir yarın rüzgar değişik yerden eser işte o rüzgar estiğinde bizim o rüzgarı yakalayabilecek opsiyonda olmamız benim için önemli benim stad projesine ilk baktığımda dikkat ettiğim şey arazinin ebatları ve bu ebatlara uyacak azami ölçülerde stadın yapılıp yapılmadığıydı araziyi sıfıra sıfır kullanmışlar istenilsede bir metre daha büyük yapılamıyor bu benim için yeterli benim arazim bu ve bunu maksimum kullanıyorum ikinci dikkat ettiğim kullanılan malzemenin kalitesi buda kullanılan malzemeyi incelediğimizde beklediğimin üzerinde kaliteli malzeme kullanıldığı daha iyisi olmazmı elbette olur sınırı yokki tuvaletlere som altın muslukta koyarsın önemli olan kullanılan malzemenin tatmin edici olması bu benim için yeterli yoksa çatal olsa ne olur olmasa ne olur o iki koltuk sök takla değişecek bir durum duvar rengini beğenmediğin için daire almamaya benzer bu komple siyah koltuk yaparsın baktın sıkıldın komple beyaz yaparsın olmada siyah beyaz yaparsın bu stadın kalitesini değiştirirmi o kadar çok konuşulacak şey varken bu kadar anlamsız bir konu üzerinde kafa yormanın bir manası yokki bir bakmışsınız merdiven hizasna kırılmaz cam bariyer koymuşlar tribün merdivenlerini düz yapmışlar buna kafa yoracağınıza yeni açık altın 29 basamakken neden 26 basamağa düşürüldüğüne kafa yormak gerekir :D
yeni açığa koyulmayan o üç sırayı sonradan yapmak mümkün mü necmi kardeşim.

Çevrimdışı Abdullah

çatı buna müsait değil @Abdullah
Abi bizim taraftarın bu kadar yüksek desibellere çıkmasındaki en büyük etken tüm taraftarın besteleri ezbere bilip olabilecek en iyi şekilde bağırmalarından kaynaklanıyor. Çatı sesi boğmayacak ses net bir şekilde gidecek sahaya bu daha etkili olur bizim taraftar aynı etkiyi yansıtır aynı şekilde.  :)

Çevrimdışı asi_kartal

Aynen abi o kükreme olmayacak doğru :) tribün yakınlık olayında kale arkaları yakınlaştı ama kapalı uzaklaştı. Eski stad da kapalı saha arası 3 4 mt felandı galiba öyle hatırlıyorum  :D

Abdullah kardeşim inan bir çok kişinin bu konulardan haberi bile yok sadece olanlar tartışıyor yani kimse yeni açık neden 26 sırada kaldı 29 olmadı diyemicek diyelim topu sahaya atalım :)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı asi_kartal

Bana İnönüdeki kükremeyi hatırlatacak tek stad Goodison Park,Evertonun iç saha maçlarını izlemeni tavsiye ederim @asi_kartal

Abi işte buna benzer daha kapalı tribün çatı aralığı olmayan kapalı kutu gibi görünen stadları çok seviyorum bana çok baskılı geliyor ve burada tezahurat yaptıgın zaman sesi düşünemem :) Ama bizde hava sirkilasyon olayı nedeniyle tribün-çatı arası boşluk olması lazım tabi herkesin beğenisi farklı. Ama bizde de yer seviyesinin altına yapıldığı için normal benzeri stadlardan ambiyans olarak daha önde oluruz gibi bir artısı var :)

Çevrimdışı ahmet türker

rahmetli sayın süleyman sebanın cenazesinde az sayıdaki insanın tezahüratının nasıl bir ses çıkardığını gördüğüm için aynen sana katılıyorum.hatta orada aramızda da konuşmuştuk tribünler yapıldığında stad dolunca muhteşem olacağını . o zaman daha sadece kapalının kabası bitmişti abdullah kardeşim. :tabe: