Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379541 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Yarın maça geliyor musunuz etkinliklerde bir şey göremedim

Çevrimdışı Efe

Yarın maça geliyor musunuz etkinliklerde bir şey göremedim
deniz ve ben yarin stadtayiz sonrasi necmi abilerde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necdet KORKMAZ

Bir sıkıntı olmaz abi zaten en önde prekastlarda en önde bi set var artı olarak 20 cm de eğim var yaklaşık 1 metrelik mesafe olacak reklam panoları için :)

Stad sekıllenmeye başladıkça aklımızdakı soru işaretleri ve acabalar artıyor, ama ben trıbunle zemının aynı hızada olacağı konusunda karamsarım, daha dogrusu aynı hızada olamayacagına dair fıkırler aklımda oldukça hakim  :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

saat kaç gibi statın orda olacaksın efe.

Çevrimdışı ahmet türker

efe kardeşim yeni açık son tablada resimlerde gördüğümüz gibi demirleme bitmiş bu hafta sonuna kadar yeni açık tribün tablaları biter gibi gözüküyor senin görüşün nedir ? :)

Çevrimdışı ahmet türker

az önce forumda kaç kişi olduk diye üya listesine baktım fakat gözüme başka bir şey takıldı .üye olduğu halde hiç ileti atmamış arkadaşlar mevcut bunun sebebi yada sebepleri ne olabilir acaba arkadaşlar. :alala:  :alala:  :alala:  :alala:  :alala:

Çevrimdışı yigitcan1903

Kaç gibi olursunuz statta?

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Efe

Fotoları inceledinmi @Efe Abi :D
disaridayim mudanyada deniz keyfi yapiyorum  :) sarrj bitti bakamaiyorum eve gidince bakicam :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

efe kardeşim yeni açık son tablada resimlerde gördüğümüz gibi demirleme bitmiş bu hafta sonuna kadar yeni açık tribün tablaları biter gibi gözüküyor senin görüşün nedir ? :)
abi cuma atilir bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idil

iyi akşamlar herkese  :D skor board la ilgili haber yok mu hala yahu stat bitti statt  :super: :evillol:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı WarrChief

iyi akşamlar herkese  :D skor board la ilgili haber yok mu hala yahu stat bitti statt  :super: :evillol:

olmucagı yani su beklediğimiz 360ın olma ihtimali bana gore milyarda bir ihtimale kadar geriledi
sezgin hocam ne kadarda ona gore statiği yapıdlı desede malesef:(((

ama iki tane ekran olayına gelirsek onlar acıkcası umrumda değil cin malıda olsa sorun yok:))

ysariusta

• Ziyaretçi

kale arkalarında olacak 2 tane diye biliyorum. başka bir şey konuşulmadı

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Anıl

Yeni açık tarafından 2. çatı kolonu yamuk mu bana mı öyle geliyor :alala: Foto açısı demeyin 3-4 farklı açıdan çekilen her fotoğrafta dikkatimi çekti :iscrewy:

Çevrimdışı Anıl

Yeni Açık-Numaralı ve Kapalı-Eski Açık köşede toplam 2 adet :)

Çevrimdışı idil

Yeni Açık-Numaralı ve Kapalı-Eski Açık köşede toplam 2 adet :)

umarım estetik güzel biey olur  :icool:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

açık ve net söyleyeyim asla değişmez bu kadar net hiç kapalıya bakıyormusunuz 3 basamak var sonrası tribün bitiyor siz tünelden milletin iterek stada girdiğini bir düşünün bakalım öndekiler nereye gider orda ilk yığılmada milleti aşağıdan toplarsın orda çatallar boşuna yapılmıyor çıkışa koltuk koyki öne bariyer gelsin itişme sırasında insanları bariyer durdurabilsin kesinlikle iddia ederim oralar çatal olmasın her maç aşağıdan adam toplarız orda çok büyük bir güvenlik riski var oralar çatal olmazsa o tribünlere seyirci almazlar bizim başka stadlar gibi değil gösterdiğiniz örneklerde tünelden çıkınca aşağıya on basamak var bizde tünel ağızları nerdeyse tribün bitiminde yeni açığa bakıyorsunuz hiç numaralıyla kapalıyı görmüyorsunuz orasını düz yapsalar ilk tünelden çıktığınız gün böyle saçmalıkmı olur dersiniz @mhmtkartal

necmi abi önceleri bende catala karsiydim..ama simdi düsünüyorumda hem senin söylediklerinden dolayi mantikli geliyor..hemde catal olunca dogal olarak cikisin önünde koltuk olacak ve cikis kapilari hic gözükmeyecek (taraftarlarimiz oturmadigi icin tabi :)..orasi dümdüz asaga merdiven olsa koca cikis kapisi gözükecek ve merdivende daha kalin yapilacak..yanlismiyim ?

Çevrimdışı CanEmre

azalma var dikkatli bakarsan.. ayrıca o dediğim yerde bilet satışı da yok koltuk da!! @Efe

benzer bir boşluk maketin birinde de var  :alala:
http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=324.0;attach=12617;image
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Darkeagle

az önce forumda kaç kişi olduk diye üya listesine baktım fakat gözüme başka bir şey takıldı .üye olduğu halde hiç ileti atmamış arkadaşlar mevcut bunun sebebi yada sebepleri ne olabilir acaba arkadaşlar. :alala:  :alala:  :alala:  :alala:  :alala:
E vaktimiz yok be güzel abicim diyelim geçiştirelim.
 Burada birçok kişi sadece stadyum ile ilgili bilgi almak amacıyla bulunuyor. Bilgimizin olmadığı bişey hakkında değil yorumda bulunmak soru sormak dahi olmuyor. Soru sormak için ne sormak gerektiğini bilecek kadar ön bilgili olmak lazım. Sadece burası yok diğer bölümler var falan dicen ama diyorumya birçok kişi sadece burayı takip edip çıkıyor. Ben bile günde abartısız 10 - 15  kereden az olmamak kaydıyla buraya bakıyorum ama bazen 1 hafta veya 10 gün de bir online oluyorum. Diğer zamanlar hep ziyaretçi olarak okuyorum. Farklı zamanlarda, yerlerde farklı pc ler ile ancak bu şekilde oluyor sayın abim. Keske emekli falan olsam pc hep karşımda olsa hep bişeyler paylaşsam,öğrensem. Ömrümüz varsa belki ileride. :)

Yav mesaj sayım onca yazmıyayım diyorum gittikçe artıyor. Bak  42 olmuş.Yakında Yavru kartal gidecek yavv. Genç Kartal yapın bari de hiç değişmesin rahat rahat yazalım yahu. :D
[ Son Düzenleme: 10 Aralık 2014, 22:44:42 Darkeagle ]
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ahmet türker

E vaktimiz yok be güzel abicim diyelim geçiştirelim.
 Burada birçok kişi sadece stadyum ile ilgili bilgi almak amacıyla bulunuyor. Bilgimizin olmadığı bişey hakkında değil yorumda bulunmak soru sormak dahi olmuyor. Soru sormak için ne sormak gerektiğini bilecek kadar ön bilgili olmak lazım. Sadece burası yok diğer bölümler var falan dicen ama diyorumya birçok kişi sadece burayı takip edip çıkıyor. Ben bile günde abartısız 10 - 15  kereden az olmamak kaydıyla buraya bakıyorum ama bazen 1 hafta veya 10 gün de bir online oluyorum. Diğer zamanlar hep ziyaretçi olarak okuyorum. Farklı zamanlarda, yerlerde farklı pc ler ile ancak bu şekilde oluyor sayın abim. Keske emekli falan olsam pc hep karşımda olsa hep bişeyler paylaşsam,öğrensem. Ömrümüz varsa belki ileride. :)

Yav mesaj sayım onca yazmıyayım diyorum gittikçe artıyor. Bak  42 olmuş.Yakında Yavru kartal gidecek yavv. Genç Kartal yapın bari de hiç değişmesin rahat rahat yazalım yahu. :D
ben sen ve senin gibi az mesajı olanlar için demedim ki .sıfır mesajı olanlar için dedim dedim sevgili kardeşim . :tabe: