Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377521 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Aynı fotoğrafı buraya da atalım mı? Belki bilmeyenler vardır.  :alala:
At bence çok açıklayıcı olmuş çünkü :tabe:

Çevrimdışı Kemal

Biri Beşiktaş 4 Çatı Direği Dikmekle neyi ima ediyor yazmış  :bandit: :icool: :evillol:

Çevrimdışı GPekcan

Çevrimdışı Abdullah

bosver yanlıs bilgi diyoruz ama yanlıs anlasılmada olabilir:) sonrasında yazmamıs birsey zaten yani olay cozulmus :ok:
Hayır genel olarak söylüyorum. Dün de bir kaç kişi sormuştu sanırım niye alçaldı diye  :tabe:

Çevrimdışı ACAB1903

azalma yok daha yukselecek arkaya iskele kurmalari lazim onlar en arka sutunlara tutturulmuyor ortadan cikan kolon tutacak bi kac sira arkaya dogru gidiyor eski aciktaki gibi olacak :)

azalma var dikkatli bakarsan.. ayrıca o dediğim yerde bilet satışı da yok koltuk da!! @Efe

Çevrimdışı Abdullah

azalma var dikkatli bakarsan.. ayrıca o dediğim yerde bilet satışı da yok koltuk da!! @Efe

Orası kale arkası kamerası için bırakılan boşluktur  :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

@ACAB1903 orada kirişler arkaya bağlanmayacağı için öncelikle yatay kirişler yapılacak daha sonra uzatılacak diye biliyorum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Abdullah

@ACAB1903 orada kirişler arkaya bağlanmayacağı için öncelikle yatay kirişler yapılacak daha sonra uzatılacak diye biliyorum.
Doğru da biliyorsun abi  :D

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

orasi ufacik biyer ve tribunu komple son sirasindan bahsediyorum yeni acik ust 28 sira suan orulen testereler bir miktar arkaya uzaniyor alcalmiyor kesinlikle o dedigin bolumde azalmayacak kamera icin birakildiysa duz yapilir o kadar
[ Son Düzenleme: 10 Aralık 2014, 17:13:25 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Bugün olan koltuk ve kale arkası ağ olayını biri kısaca anlatabilir mi? Önceki mesajları okudum ama tam kavrayamadım.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Kamera için yeni açık üst katta boşluk mu bırakılacaktı???

Çevrimdışı mimaralper

yeni koltuk şekli örneği beyaz gelmiş. bu üst katlar beyaz olacak demek mi acaba

Çevrimdışı FARUK

eğer abaküs yapılacaksa bu altta olacaktır bence
basamak yüksekliği az olduğundan , koltukların montaj kısmı prekastların birleşim yerine denk geliyor veya yakınlaşıyor
abaküsle o çözülecektir bence

Çevrimdışı mimaralper

eğer abaküs yapılacaksa bu altta olacaktır bence
basamak yüksekliği az olduğundan , koltukların montaj kısmı prekastların birleşim yerine denk geliyor veya yakınlaşıyor
abaküsle o çözülecektir bence
yok üst katta korkuluk olacağından abaküs üstte olacak montaj kolaylığı açısından (mabedin dediğinden anladığım)

ysariusta

• Ziyaretçi

birisi korkuluk ile montajı olacağından montaj kolaylığı icin
O zaman alt kat beyaz

Çevrimdışı mhmtkartal

@iyimserure kötü örnek misal olmaz ki,yarın bir gün ceza uygulanırsa ne yapacaksınız, ah vah etmenin anlamı yok,dünyada önde gelen stadyumlarda çatal değilse bizde de olmasın.Daha bu yıl Saraçoğlu merdivenlerinde yer değişikliği yaptılar bu şekilde onay alındı yapacak bir şey yok diyenlere duyurulur.
  :claps: :claps: :claps: :claps: tercüme oldunuz fikirlerime bende bunu anlatmak istedim defalarca ama forumda nedense tepki gördüm. Beşiktaş taraftarı bir çok toplumsal olayda fikirlerini belirtmiş, olaylara müdahil olmuştur ama konu stat olunca taraftarımızın eli ayağı bağlandı. Şu koltuk düzeni ve çatal merdiven konusunu yönetime iletip değiştiremiyor baskı kuramıyor isek bize yakışmaz. Kimse çıkıp projeye sabit kalınacak demesin. Bazı şeyler değişebilir yeterki sesimizi duyuralım ve istekli olalım

Çevrimdışı FARUK

Bu koltuklar abaküs le takılmıştı
Alt kısımdan vidalama yapılıyor avantajı bu alt kat için bence

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

resimleri bir turlu gonderemiyorum  @Abdullah facesini link attı arkadaşlık istegi gonderdim gelmio diyor neler oluyor ya :alala: :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cagdas44

yok üst katta korkuluk olacağından abaküs üstte olacak montaj kolaylığı açısından (mabedin dediğinden anladığım)

Aslında onun tam olarak abaküs olduğundan da emin olmamak lazım, şuan bildiğimiz montaj için alt kattan farklı bir sistem kullanılacak bu direkt abaküs anlamına gelmiyordur

Çevrimdışı Efe

resimleri bir turlu gonderemiyorum  @Abdullah facesini link attı arkadaşlık istegi gonderdim gelmio diyor neler oluyor ya :alala: :alala: :alala:
whats ap tan yolla emre
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

Fotolar yeni geldi yükleyeceğim birazdan  :)

Çevrimdışı mhmtkartal

Mabet bombayı attı gitti. Buralar karışır.
Ben şahsen en baştan beri bir merkez şaft üzerine dizili olmasını istiyorum.
Neden mi?
Prekastları her koltuk için delmek yerine her koltuk grubu için delmeniz gerekiyor. Yani daha az delik.
Montaj kolaylıkları oluyor. Kırılması durumunda daha kolay değiştirilebiliyor. Tabi tasarımına bağlı.
Değişiklik yapmak çok kolay. Hangi kulüptü hatırlamıyorum ama Discovery de gösterilen bir belgeselde benzer bir koltuk vardı.
Takım avrupa maçlarında koltuk aralıklarını arttırıp uefa nın kriterlerine uyuyor kapasite düşüyordu.
Lig maçlarında ise federasyonun isteklerini karşılayacak şekilde koltuklar sıklaştırılıyor kapasite arttırılıyordu.
Böyle birşey mümkün müdür bilmiyorum.
Bütün bu gelişmeler umarım Beşiktaş için hayırlı gelişmelerdir.
bu bilginiz inşallah yönetim tarafından da düşünülmüştür. Güzel bi ayrıntı

Çevrimdışı ONUR KOLCU