Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379105 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

eski açıkta üstte son sutunda betonlanmış son testere kiriş için bu  hafta içinde iskele kurulumu başlayabilir numaralı birleşimi yükselene kadar şuan ki bölümü sınır kabul ettim son kiriş bitince eski açığı bitmiş ilan edeceğim :D
Eski açığın numaralı köşesi pek bir bahtsız çıktı yahu.  :ebebe:
Önce aylarca rampa bekledi, şimdi de her katta numaralıyı bekliyor  :kop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı yigitcan1903

:alala: ne garip tuhaf acayip bir soru :iscrewy:
sen geliyormusun öğleden sonra gazilere gel @yigitcan1903
maça gelecekler sıkı giyinin yarın olimpiyatın tadına varacaksınız büyük ihtimal :evillol:
Bu cevabı almak istemiştim  :evillol: Yarın görüşürüz

Çevrimdışı Efe

@Efe yarın yavukluna kavuşacaksın :D
evt abi baya oldu görmeyeli bi bakalım nasıl olmuş güzelleşmiş mi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Eski açığın numaralı köşesi pek bir bahtsız çıktı yahu.  :ebebe:
Önce aylarca rampa bekledi, şimdi de her katta numaralıyı bekliyor  :kop:

abi tam 3 hafta bu aydan bi numaralı tabla bi eski açık tabla bi numaralı bi eski açık diye giderlerse ocak ilk hafta 3.tablaya erişirler ocak sonuna kadarda testere kirişleri falan bitirirler diye düşünüyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TURKahvesi

konudışı:

dayanamadım k.bakmayın gerekirse silebilirsiniz bir müddet sonra

Eurocup son 32 takım eşleşmelerinde M grubunda Beşiktaş İF,gs ve P.Karşıyaka aynı grupta yer alabilir böyle bir eşleşme ihtimali var ilginç kere ilginç  :)
[ Son Düzenleme: 11 Aralık 2014, 00:35:20 Özgür ]

Çevrimdışı ALI RIZA

yeni açık alt kat bence sorun orda tünel yok ara kat açık kalırsa ses kaçar ordan ve soğuk olsun rüzgar olsun içerde orda arkanın kapanması lazım kapanacakmı belli değil tribün ısıtması yok bu kocaman bir sorun baskı yapılacaksa bunun için yapılmalı artık bu detayların konuşulması gerekiyor boğazın havasıda az değildir koca olimpiyatta koydukları reklam tabelaları yüzünden çizgileri göremiyoruz burda buna önlem alınmalı vodafone sponsorumuz ama kenar reklamları ya vodafone kullanmasın yada renklerini değiştirsin kırmızı mahvediyor maçı izletmiyor insana itici geliyor sonrasında
makette tüneller dışındaki yerlere aslında örülü duruyor kapalı bakalım o zaman gelsin de ne çıkacak karşımıza...!

Çevrimdışı CanEmre

abi tam 3 hafta bu aydan bi numaralı tabla bi eski açık tabla bi numaralı bi eski açık diye giderlerse ocak ilk hafta 3.tablaya erişirler ocak sonuna kadarda testere kirişleri falan bitirirler diye düşünüyorum :)
Aynen artık kabanın kuyruğunun ucuna geldik. Ama numaralıda çift yüz, tek yüz çok perde işi var. Eski açık önden gitse ay sonuna bitmiş olurdu. Eski açık üst katta da yapılacak iş kalmadı gibi zaten.
Amaaan neyse, prekastlar, çatı kolonlaarı derken arada biter hepsi  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-proje-gorselleri/?action=dlattach;attach=12617;image

bu resimde..yeni acik ara katinda loca gibi camlar var yanlarida taraftarin giris cikis yeri..orasi loca olmasada böyle loca gibi camlarlara kapatilip icerisini güzel seyler yapilabilir.Hem Akustik hem görüntü hemde kulanis acisindan daha iyi olur sanki..koca ara kati taraftari dolasim alani olmaz herhalde..baskan orayida kulanmisdir..en cok merak etigim yerlerden biri orasi :D

Çevrimdışı Efe

Aynen artık kabanın kuyruğunun ucuna geldik. Ama numaralıda çift yüz, tek yüz çok perde işi var. Eski açık önden gitse ay sonuna bitmiş olurdu. Eski açık üst katta da yapılacak iş kalmadı gibi zaten.
Amaaan neyse, prekastlar, çatı kolonlaarı derken arada biter hepsi  :ok:

evt ocak ilk haftası baya baya bitmiş olacak stad üst kat kirişleri sayarız artık gün gün onlara bakarız :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta arkadaki tablayıda bitirmişler gibi cuma gecesine son tribün tablasında kalıplama biterse betonlama başlar artık belki arkadaki tablada onla birlikte betonlanır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı safakseref

yakşamlar. tanıtım filmindeki gibi iki loca arasında elektronik panolar olacak mı? makette göremedim.

Çevrimdışı Tolga

yakşamlar. tanıtım filmindeki gibi iki loca arasında elektronik panolar olacak mı? makette göremedim.
Olacak diye biliyorum ama daha bilgili arkadaşlar detaylı bilgi verirlerse iyi olur :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TURKahvesi

Olacak diye biliyorum ama daha bilgili arkadaşlar detaylı bilgi verirlerse iyi olur :)

eğer anladığım oysa olacak
bunuz bizzat kendim sormuştum aylar önce @bjk_mabet cevaplamıştı.

Çevrimdışı Tolga

Ben de öyle hatırlıyorum da emin olamadım :icool:

Çevrimdışı murat

Tanıtım filminin bilmemde @FARUK un yaptığı muhteşem olmuştu.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Aralık 2014, 00:50:19
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
yeni açıkta arkadaki tablayıda bitirmişler gibi cuma gecesine son tribün tablasında kalıplama biterse betonlama başlar artık belki arkadaki tablada onla birlikte betonlanır
Gokhana sordum abi bugun o tablayi normalde yarim gunluk isinin kaldigini ama yarin beton atilabilirmi kesin degil dedi...

Çevrimdışı safakseref

olur inşallah. estetik açısından çok mühim.

Çevrimdışı safakseref

eyvallah.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Aralık 2014, 00:52:07
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Olursa çok sekil olur bence , bayagi afilli duruyordu :)

Çevrimdışı safakseref

Tanıtım filminin bilmemde @FARUK un yaptığı muhteşem olmuştu.

görmedim. paslar mısın linki?

Çevrimdışı Sedat_BJK

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-proje-gorselleri/?action=dlattach;attach=12617;image

bu resimde..yeni acik ara katinda loca gibi camlar var yanlarida taraftarin giris cikis yeri..orasi loca olmasada böyle loca gibi camlarlara kapatilip icerisini güzel seyler yapilabilir.Hem Akustik hem görüntü hemde kulanis acisindan daha iyi olur sanki..koca ara kati taraftari dolasim alani olmaz herhalde..baskan orayida kulanmisdir..en cok merak etigim yerlerden biri orasi :D
taraftar stada girsin koltuğuna otursun ve yerinden hiç kalkmasın mı yani.. yeni açık kapasitesi büyük bir tribün. insanlar maça erken girecek, yiyecek içecek alacak. arada dumanlanacak. devre arası bir bardak çay için kuyruğa girecek. Taraftar odaklı olmayan stad değil akıllı stad, isterse uzay üstü olsun, rağbet görmez, keyif vermez.. şahsi kanaatim.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Efe

Gokhana sordum abi bugun o tablayi normalde yarim gunluk isinin kaldigini ama yarin beton atilabilirmi kesin degil dedi...

kalıplama 2 günden aşşağı sürmüyor yarın başlasalar anca cuma akşamına biter kalıplama ya cuma gecesi yada cumartesi gece betonlanır bence son tabla :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

taraftar stada girsin koltuğuna otursun ve yerinden hiç kalkmasın mı yani.. yeni açık kapasitesi büyük bir tribün. insanlar maça erken girecek, yiyecek içecek alacak. arada dumanlanacak. devre arası bir bardak çay için kuyruğa girecek. Taraftar odaklı olmayan stad değil akıllı stad, isterse uzay üstü olsun, rağbet görmez, keyif vermez.. şahsi kanaatim.

abi yanlis anladin o dedigim seyler zaten ordaki taraftarlar icin..bütün kati kapsiyacak sekilde demiyorumki zaten o alan cok büyük..tribüne giris hizasina yaparsin sadece..cocuklar icin konsol oyunlari olan oda yaparsin her türlü aktivite yapilir yani..cok mu ütopik oldu yoksa :)