Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377389 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

peki hangisi olacak öncekiler mi son fotodakiler mi? çünkü hem şekilleri farklı hem de precasta bağlanma sistemleri @bjk_mabet ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türker

off bunu ben canlı yayında gordum bjktvde ama cok iyi bir acı değildi sandımki koltukların dayanacagı yer diye kendimi beklentiye sokmustum ve korktugum oldu işte bundan dolayı cok ama cok canım sıkıldı cunku bircok bundan onceki stadlarda bu yoktu direk biz koltukları goruyorduk doalyısıyla stadın boskenki hali on numaraydı fakat bu bariyerler ne zaman cıktıki stadın goruntulerini leşe cevirdi ve bizdede bundan olacagını suan anlıyoruzki cok canım sıkkın birde kale arkalarında aglar oalcak tamda nefret ettiğim ikinci bir detay :(( neyse yapıcak birsey yok sevmesekte begenmesekte bunlar standartlar yapılması mecbur olan detaylar:((
kale arkalarında ağ olmayacak üstelik yapılması mecburi değil toki arena ve ş saracoğlunda da yok . :)

Çevrimdışı ALI RIZA

cok ilginc bir calisma olmus emegine saglik tesekkurler :claps: :claps: :claps: :claps:
Mükemmel çalışma olmuş...! Eline sağlık

Çevrimdışı cisse557

@cisse557 son tribünüde yaptıktan sonra çatıya başladılar,çatıdan sonra çimi yenilemek zorunda kaldılar. :D
Demek oluyor ki kaçarı yok her türlü çim çatıyı bekleyecek. Sağol abi bilgilendirdiğin için nasıl yapmışlar araştırayım dedim de nerden nasıl başlayacağımı bilememiştim :)

Çevrimdışı WarrChief

Once insan sagligi ve can guvenligi, o diklikte insanlarin sevinc esnasinda dusmeleri kendileirne zarar vermelerini kimse istemez. Ben sahsen Olcayin 90+3 de fenere attigi golde ust katta olsaydim kendimi asagida bulurdum.  Ust katlara bu bariyerlerin konulmasi zaruridir ve konulmalidir.

son senelerdeki muhendislikte alınan yol bunu gerektiriyor demekki
yani sanırım eski stadlarda bu sekilde bir diklik yok dolayısıyla koymuyorlardı yada o zamanın kuralları bunu gerektirmiyordu

abi ilk bi gordum birinci katta bunu sasırdım ve üzüldüm yani dedim bu bu kata konmaz dedim ama mabetin dediği gibi hem deneme hemde bu katta olması muhtemel değil...

kale arkalarında ağ olmayacak üstelik yapılması mecburi değil toki arena ve ş saracoğlunda da yok . :)

valla abi sanki mabet olacak kesin gibi birseyler soylemişti aklımda oyle kalmıs ondan oyle dedim:D
olmaması gerekir bencede hatta su soruda var aklımda simdi sahanın baslangıcındaki prekastların  ucuna cam yada tel gibi birsey koymusalr tokininkine bizdede olacakmı bu?? tam anlatamadım ama resimde bulursam desteklerim bunu

resmide buldum sanki hapiskane gibi sacma ama bizdede oalcaktır muhtemel benzer uygulama @bjk_mabet  hocam bellimidir burası nasıl olacak??
[ Son Düzenleme: 10 Aralık 2014, 15:21:42 WarrChief ]

Çevrimdışı ahmetx

çatıyla kafayı bozdum :lol:,şu çatıdaki şeffaf polikarbon genişliği  ve ptfe kalitesi aynı olsun stadımız resmen sınıf atlar. :sevinc
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ZEKI

son senelerdeki muhendislikte alınan yol bunu gerektiriyor demekki
yani sanırım eski stadlarda bu sekilde bir diklik yok dolayısıyla koymuyorlardı yada o zamanın kuralları bunu gerektirmiyordu

abi ilk bi gordum birinci katta bunu sasırdım ve üzüldüm yani dedim bu bu kata konmaz dedim ama mabetin dediği gibi hem deneme hemde bu katta olması muhtemel değil...

valla abi sanki mabet olacak kesin gibi birseyler soylemişti aklımda oyle kalmıs ondan oyle dedim:D
olmaması gerekir bencede hatta su soruda var aklımda simdi sahanın baslangıcındaki prekastların  ucuna cam yada tel gibi birsey koymusalr tokininkine bizdede olacakmı bu?? tam anlatamadım ama resimde bulursam desteklerim bunu

resmide buldum sanki hapiskane gibi sacma ama bizdede oalcaktır muhtemel benzer uygulama @bjk_mabet  hocam bellimidir burası nasıl olacak??

Ben alt kata degil ust katlara konulacak diye soyledim zaten

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

toki arenada var..fatih terim stadinda konya arenada..yani yeni yapilan her stata kale agi var abi..saracoglu önceden yapildigi icin cok sansli..ne kale aglari var nede üst katlar icin demir korkuluklar sirf kiskandigim nokda bu.. :D

Çevrimdışı ALI RIZA

yazılar küçük görünüyor ne yapmam lazım? @ALI RIZA
@ahmetx  tarayıcının görünüm menüsünden  yakınlaştırmayın %100 yapabilirsin...! Yada ctrl basılı tutup maus üstündeki joistick ileri alarak sayfayı büyütebilirsin a

Çevrimdışı metin06carsi

Tottenham maçına bilet isteyen irtibata geçsin 1 tane bilet var

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx  tarayıcının görünüm menüsünden  yakınlaştırmayın %100 yapabilirsin...! Yada ctrl basılı tutup maus üstündeki joistick ileri alarak sayfayı büyütebilirsin a
teşekkürler @ALI RIZA

Çevrimdışı toonch

Mabet bombayı attı gitti. Buralar karışır.
Ben şahsen en baştan beri bir merkez şaft üzerine dizili olmasını istiyorum.
Neden mi?
Prekastları her koltuk için delmek yerine her koltuk grubu için delmeniz gerekiyor. Yani daha az delik.
Montaj kolaylıkları oluyor. Kırılması durumunda daha kolay değiştirilebiliyor. Tabi tasarımına bağlı.
Değişiklik yapmak çok kolay. Hangi kulüptü hatırlamıyorum ama Discovery de gösterilen bir belgeselde benzer bir koltuk vardı.
Takım avrupa maçlarında koltuk aralıklarını arttırıp uefa nın kriterlerine uyuyor kapasite düşüyordu.
Lig maçlarında ise federasyonun isteklerini karşılayacak şekilde koltuklar sıklaştırılıyor kapasite arttırılıyordu.
Böyle birşey mümkün müdür bilmiyorum.
Bütün bu gelişmeler umarım Beşiktaş için hayırlı gelişmelerdir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Vodafone Arenadan bildiriyorum !
Yeni açık orta kolonlardan 2 kolondaha kalıplanmış  :sevinc yeni,açık son tablanın demirlemesi bitmiş , arkadaki tablamın demirlemeside bitmek,ızere  :sevinc Eski açık ta testere kiriş betonlamıyor :sevinc yeni açık orta Kolonlara denk gelem kirişler İskele kurularak yükseltilmeye başlanmış :sevinc Çalışmlar üst düzeyde , Fotoları 1 Saate atacağım , Ayrıca Numaralıda yatay kirişlkerin demir orumude başlamış  :sevinc Yeni açıtada Yatay kirişlerin ( bilezik ) kalıplaması başlamış bugün yarın beton atılır  :sevinc
Böyle yaptın heyecan soktun bizleri hadi ama resimler nerde :bandit:

Çevrimdışı cisse557

çatıyla kafayı bozdum :lol:,şu çatıdaki şeffaf polikarbon genişliği  ve ptfe kalitesi aynı olsun stadımız resmen sınıf atlar. :sevinc
Türkiyede yapılan yeni statların çatı, çim işini Ahmet abiye bırakmak lazım  :ok:

Çevrimdışı İrfan

toki arenada var..fatih terim stadinda konya arenada..yani yeni yapilan her stata kale agi var abi..saracoglu önceden yapildigi icin cok sansli..ne kale aglari var nede üst katlar icin demir korkuluklar sirf kiskandigim nokda bu.. :D

saraçoğlunda korkuluk var geçen brezilya maçına gittiğimde dikkatimi çekmişti  :bandit:
We are Electric..!

Çevrimdışı ahmet türker

tokideki gibi fb stadında da var üstelik dört tribünde de var ,konuyu anlamadın galiba kardeşim kale arkası file farklı bir şey dortmund un stadına bak ne demek istediğimi anlarsın , eren kardeşim . :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı bjk_mabet

peki hangisi olacak öncekiler mi son fotodakiler mi? çünkü hem şekilleri farklı hem de precasta bağlanma sistemleri @bjk_mabet ?
alt ve üst katlardaki koltuklar ayni özellikte sadece montaj farklılığı var çok az...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmetx

alt ve üst katlardaki koltuklar ayni özellikte sadece montaj farklılığı var çok az...
abaküs sistemliler yukarıda olacak galiba @bjk_mabet ?

Çevrimdışı Samet Karabıyık

abi aklıma şey geldi. Olabilitesi var mı acaba. Kale arkalarına takılacak koltukların dortmund modeli gibi sökülüp takılması için değişkenlik göstermesi olabilir mi. ? yani yeni açığa sökmesi takması daha kolay koltuklar monte edilebilir mi ?

Çevrimdışı ahmetx

koltuk arkası çizgiler bizi yanıltmış,meğerse aynıymış. :D

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

tokideki gibi fb stadında da var üstelik dört tribünde de var ,konuyu anlamadın galiba kardeşim kale arkası file farklı bir şey dortmund un stadına bak ne demek istediğimi anlarsın , eren kardeşim . :)

fener stadina yapildigini yeni ögrendim..ahmet abi  top tribüne gitmemesi icin kale arkasina asilan ag dan bahsetmiyormusunuz yoksa benmi yanlis anladim ? kafam karisdi :D

Çevrimdışı ahmetx

abi aklıma şey geldi. Olabilitesi var mı acaba. Kale arkalarına takılacak koltukların dortmund modeli gibi sökülüp takılması için değişkenlik göstermesi olabilir mi. ? yani yeni açığa sökmesi takması daha kolay koltuklar monte edilebilir mi ?
neden yeni açığa?

Çevrimdışı WarrChief

federasyonun ozel izin vermesi gerekiyormus ve bizim passoligden doalyı boyle birsey olamaz gibi gorus cıkmıstı bizim konusmalardan yani coktan konusuldu bu fikir