Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6375656 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
korkuluklar bana biraz yüksek gibi geldi. ama koltuksuz anlamak zor tabi.

Haklısın keşke monte edilmiş koltuklar önünde görseydik. Bende o yüksekliğe boru çapı biraz büyükmü olsa dedim. Ama vardır standardı ve tabiki bildikleri. En kötü paint ustamız eli iyileşince yapar  :tabe:

Çevrimdışı ACAB1903

daha önce soran oldu mu bilmiyorum. Yeni Açık üst kat orta bloğun en üstünde bi kaç basamak azalma var.. Nedenini bilen var mı? scoreboard için desen değil.. kameralar için mi acaba?

Çevrimdışı Efe

Eski acik ust testere kiris betonlaniyor dun kaliplamasi bitmisti kaldi 2 adet simdilik eski acik ustte alt taraf yukselene kadar  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

daha önce soran oldu mu bilmiyorum. Yeni Açık üst kat orta bloğun en üstünde bi kaç basamak azalma var.. Nedenini bilen var mı? scoreboard için desen değil.. kameralar için mi acaba?
azalma yok daha yukselecek arkaya iskele kurmalari lazim onlar en arka sutunlara tutturulmuyor ortadan cikan kolon tutacak bi kac sira arkaya dogru gidiyor eski aciktaki gibi olacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Haklısın keşke monte edilmiş koltuklar önünde görseydik. Bende o yüksekliğe boru çapı biraz büyükmü olsa dedim. Ama vardır standardı ve tabiki bildikleri. En kötü paint ustamız eli iyileşince yapar  :tabe:
korkuluklar alt kata konmayacaktir ust kata konmasi gerek dusmemek icin bu konan korkuluklar biraz buyuk belki baska bisey icindir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ya bence microsoftun bedduası yüzünden eli kırıldı :) Öyle paint mi olur bunlar hep microsoftun işi  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

korkuluklar alt kata konmayacaktir ust kata konmasi gerek dusmemek icin bu konan korkuluklar biraz buyuk belki baska bisey icindir
Tribünlerdeki en ön veya en arkadaki sıralara konulacak bir düzen gibi geldi bana.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yash26

Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı GPekcan

Fikret Başkan'ın kurban kesme töreni sonrası açıklaması: Vodafone Arena’nın artık kaba inşaatını tamamlayıp çatı imalatına başladık.
 :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı Deniz

Fikret Başkan'ın kurban kesme töreni sonrası açıklaması: Vodafone Arena’nın artık kaba inşaatını tamamlayıp çatı imalatına başladık.
Kabanin tamamlanmasi marti bulur :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

ihsan Coşkuna göre kasımda bitmişti takılmayın bu kadar bunlara  :lol:
Yanliz aylar gectikce yeni sezona yetismicek hissi oluşuyo bende yaa  :iscrewy:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

işaretlediğim koltuk mu?
bu koltuklar abaküs koltuklardan ama siyahları nerede?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cisse557

evt koltuk ama diger takilanlardan farkli biraz
ne için acaba bu koltuklar  :alala:

Çevrimdışı ahmetx

numaralıya takılacak vip koltuklar olabilir mi?(50 cm genişliğinde)
[ Son Düzenleme: 10 Aralık 2014, 12:47:13 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cisse557

numaralıya takılacak vip koltuklar olabilir mi?(50 cm genişliğinde)
Vip koltuklar için vodafonearena.com da deri koltuklar diyor

Çevrimdışı ahmet türker

yok Ahmet abi kabadan sonraki işler parasal derttir iş hacmi olarak dert olmaz para sorunuda çözüldü sanırım dert kalmadı paran varsa ince işleri çok hızlı yaparsın farklı farklı ekipler aynı anda çalışır çatı ve çim yapılırken içerdede ince işler büyük çoğunluk yapılır sorun kabadan çıkıp onlara yol vermektir düzgün bir planlamayla çok hızlı yürür
durum bu vaziyette ise , hiç kimse enseyi karartmasın her şey olumlu gidiyor agustosta stad açılır . :)

Çevrimdışı TØLGA

Saka bir yana bu gökhan türkmen ya projeden habersiz bisey bildiği yok yada biz cok yanlış biliyoz
Yeni acik orta taraf yükselmiycek flen diyor :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

Saka bir yana bu gökhan türkmen ya projeden habersiz bisey bildiği yok yada biz cok yanlış biliyoz
Yeni acik orta taraf yükselmiycek flen diyor :biggrinking:
yükselecek tolga kardeşim rahat ol , o kardeşin projeden haberi yok . :tabe:

Çevrimdışı TØLGA

yükselecek tolga kardeşim rahat ol , o kardeşin projeden haberi yok . :tabe:
bende öyle biliyorum zaten ahmet dede işin ilginç tarafı
Obitasın elemani yeni acıkda calısıyo nasil bilmiyo ona şaşırdım  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

[ Son Düzenleme: 10 Aralık 2014, 13:27:12 Rebel_Eagle1903 ]
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA