Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6375628 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Caner

Zaten bu numaralıda ilk kurulan vinç önce gitsin de orada da prekast başlasın. Prekastı yapan firmaya gerçekten nedendir bilinmez çok güveniyorum, ama, prekastın da çatıyı bekletmesini hiç istemiyorum. Ne kadar takılırsa o kadar kar. Bu ay sonuna kadar prekast olarak eski açık çok büyük oranda altı üstlü bitmeli, yeni açıkta alt katta kalan kısımlar tamamlanmalı, ve olursa inceden numaralıya başlanmalı.

Bu arada @bjk_mabet abimize baya zamandır merak ettiğim ve buralardaysa cevaplamasını rica ettiğim bir soru sormak istiyorum. Eminim bu sorunun cevabını çok kişi bekliyordur. Çim işleri çatı bittikten sonra mı başlayacak, yoksa çatı havaya kalktıktan sonra da başlayabilecek mi? Yani eş zamanlı götürülebilecek mi? Çünkü bence inşaatın - en azından futbol oynamaya yetecek kadar- bitiş tarihini belirleyecek yegane olay bu.

Çevrimdışı Anıl

@Necmi abi ben tribün kabası kirişler dahil ocak sonu biter demiştim, sen bana nah biter demiştin  :alala::alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi ben tribün kabası kirişler dahil ocak sonu biter demiştim, sen bana nah biter demiştin  :alala::alala:
evet hatırlıyorum çok gülmüştüm  :kop: :kop: :kop: Direk Nah biter demişti  :kop: :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

eski açık numaralı köşe arka taraflara uzanabilirsin güzel olur
Tamamdır @Necmi Abi elimden geldiğince Her yerden kare almaya çalışıcam :ok: En son 15 Gün önce gitmiştim Bakalım ne kadar değişiklik olmuş :bandit:
@Necmi Abi Bu arada bjk_mabetle İletişime geçtim sonunda :sevinc Çok Yardımcı oldu sağ olsun :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

evet hatırlıyorum çok gülmüştüm  :kop: :kop: :kop: Direk Nah biter demişti  :kop: :kop:
Şimdi @Necmi abi de ocak sonu biter diyor :alala:

Çevrimdışı Deniz

@ozeratalay  :hosgeldin .İnşaat mühendisi olman için bu forumu takip etmen yeterli  :D.ben 2. anadalımı burda yapıyorum  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Şimdi @Necmi abi de ocak sonu biter diyor :alala:
araya girmem  :evillol: pazarlığınızı iyi yapın  :kop: ben genel izleyiciyim ama tribün kabası 15 ocakta biter...! komple kaba otoparkla şubat 1 haftası bulur...!

:kop: :kop:
@ozeratalay  :hosgeldin .İnşaat mühendisi olman için bu forumu takip etmen yeterli  :D.ben 2. anadalımı burda yapıyorum  :evillol:
:kop: :kop: :kop: Naptın sen @Deniz Koltuktan düştüm Vallaha

Çevrimdışı Anıl

araya girmem  :evillol: pazarlığınızı iyi yapın  :kop: ben genel izleyiciyim ama tribün kabası 15 ocakta biter...! komple kaba otoparkla şubat 1 haftası bulur...!
Birde baya ayrıntılı hesaplama yapıp sonuna da bence ocak sonu biter demiştim, çok net bi şekilde nah geldi :D :by2: Bu arada Ocak 15 imkansız @ALI RIZA abi :)
[ Son Düzenleme: 10 Aralık 2014, 01:39:04 anilt ]

Çevrimdışı Anıl

Şubat ayına tribün kabası sarkarsa Eski Açık-Numaralı köşeden dolayı sarkar ancak maksimum 10 gün sarkar. Şubat 15 itibariyle tamamen çatıya yoğunlaşılır :)

Çevrimdışı FARUK

15 ocak erken bence
çiçeklerin mesela 22-23 tane üst testere yapması gerekiyor 5 günde bir 2 tane betonlasa bile 55 gün yapıyor
demem o ki hızlanmamız gerek :)

Çevrimdışı cisse557

Birde baya ayrıntılı hesaplama yapıp sonuna da bence ocak sonu biter demiştim, çok net bi şekilde nah geldi :D :by2:
Bende Ocak Sonuna Biteceğini düşünüyorum , Ocak-Şubat ın çok sert Geçecegi söyleniyor :by2: Allah Emekçilerimizin yardımcısı olsun :iscrewy:

Çevrimdışı Anıl

Bende Ocak Sonuna Biteceğini düşünüyorum , Ocak-Şubat ın çok sert Geçecegi söyleniyor :by2: Allah Emekçilerimizin yardımcısı olsun :iscrewy:
Şubata sarkacak gibi, Şubat sonunu bulmasa bari :by2:

Çevrimdışı ALI RIZA

Birde baya ayrıntılı hesaplama yapıp sonuna da bence ocak sonu biter demiştim, çok net bi şekilde nah geldi :D :by2: Bu arada Ocak 15 imkansız @ALI RIZA abi :)
inkansız diye birsey yoktur...! 35 gün var az süre değil...!

Çevrimdışı ozeratalay

:kop: :kop: Haklısın valla forumu sahaya götürsek inşaat sıkıntısız devam eder  :D

15 ocak erken bence
çiçeklerin mesela 22-23 tane üst testere yapması gerekiyor 5 günde bir 2 tane betonlasa bile 55 gün yapıyor
@FARUK Hocam Yarın Stada gidiyorum Resim çekmeye Saat 3-3:30 gibi Resimleri sana nasıl ulaştırabilirim :alala: Foto yüklemeyi bilmiyorum Henüz :alala: Facebook adresin falan varsa oraya atabilirim :ok:

Çevrimdışı Anıl

inkansız diye birsey yoktur...! 35 gün var az süre değil...!
Üst kat kirişler hariç olabilir ancak kirişler dahil imkansız :)

Çevrimdışı ALI RIZA

15 ocak erken bence
zaten birşey kalmadı sadece testereler kalacak...! obitaş tablayı atarsa testere yönelecek ekip olarak 2 ayrılacak otopark ve testere diye...!
çiçekler numaralı testerelere başladılar eski açık köşe kat 1 bitirmeleri 1 hafta 10 günü bulacaktır hızlarına bakılırsa artmış görünüyor...! geriye kalan sürede sadece tabla ve testere örecek ekip olarak testere kiriş ekibi artacaktır...!

Şubata sarkacak gibi, Şubat sonunu bulmasa bari :by2:
Vallahi Bi İzin Çıksa Gitsek Demir taşısak , Ytong taşısak , Çay yapsak , elimizden geldiğince her turlu Amaleligi yapsak , Bir nebze Yardımımız olsa , elimiz Ayağımız bağlı :s20: :s20:
Eminim Benim gibi düşünen Binlerce Hatta Milyonlarca Beşiktaşlı var :ok:
He En büyük yardım maçlara gitmek , Yuvalardan alış -Veriş yapmak tabiki :ok: Onuda yapıyorum elimden geldiğince , Ama Orada en Azından Bir gün çalışmak bile Paha biçilemez bence :iscrewy:

Çevrimdışı FARUK

@FARUK Hocam Yarın Stada gidiyorum Resim çekmeye Saat 3-3:30 gibi Resimleri sana nasıl ulaştırabilirim :alala: Foto yüklemeyi bilmiyorum Henüz :alala: Facebook adresin falan varsa oraya atabilirim :ok:

siteye yüklemek çok basit aslında, hem çektiğin orijinal boyutta atabilirsin foruma.
yapamazsan da özelden yazıyorum gerekeni kontrol et :)

Çevrimdışı ahmet türker

:kop:  :kop:

Çevrimdışı FARUK

zaten birşey kalmadı sadece testereler kalacak...! obitaş tablayı atarsa testere yönelecek ekip olarak 2 ayrılacak otopark ve testere diye...!
çiçekler numaralı testerelere başladılar eski açık köşe kat 1 bitirmeleri 1 hafta 10 günü bulacaktır hızlarına bakılırsa artmış görünüyor...! geriye kalan sürede sadece tabla ve testere örecek ekip olarak testere kiriş ekibi artacaktır...!

üst testerede çalışan sayısını artıramadık ki hiç hep iskele/kalıp sıkıntısı oldu
obitaşta iskele çiçeklere göre daha fazla olmasına rağmen yine sıkıntı oluşturdu
inş. bunu çözebiliriz

üst testerede çalışan sayısını artıramadık ki hiç hep iskele/kalıp sıkıntısı oldu
obitaşta iskele çiçeklere göre daha fazla olmasına rağmen yine sıkıntı oluşturdu
inş. bunu çözebiliriz
Bize Üst katta Çalışan İşçi sayısı Kotası koydular diye biliyorum :alala: :alala:
15 Kişiden fazla İşçi çalıştırmamız yasak diye biliyorum hatta :alala: :alala:
Yasaksa Neden yasak peki :alala: Toki stadlarının 2.ci katları Hızlı bitiyor , Onlara işçi kotası koymuyorlar :akuma: Neden bize Kota koyuyorlar :akuma:

Çevrimdışı Tolga

Şubat sonu Mart başına bile sarkabilir duruma göre sonuçta kışın en sert geçtiği döneme girdik.Her zaman havalar güzel olmayacak bir yağmur yağdığı zaman çalışmaların ne kadar yavaşladığını sizler daha iyi biliyorsunuz o yüzden en iyimser tarih Şubat ortası ama dediğim gibi Mart ayına da sarkabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...