Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6373330 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

bide gündüz biri yazmıştı santiyeden bundan sonra ilk ayrılacak vinç yeşil vinç olur diye..

Ama  bence  ilk ayrılacak  olan çiçeklerin sarı vinçi olacaktır.
çiçeklerin son kurulan vincinin önümüzdeki seneyi görme ihtimali zayıf görse bile en fazla ocak ortasını görür

Çevrimdışı izorlu85

tablalar bitti sadece beton yok bu aralar nedense zor geliyor o yuzden betonlama olmadi bi kac gune bitecek betonda stad son duzlukte artik 11 aralikta hemen belestepedeyim

Maşallah sağlam stad yapıyoruz ne  demir kaldı (28lik) ne beton kaldı  istanbulda sömürdük  :biggrinking: :biggrinking:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

çiçeklerin son kurulan vincinin önümüzdeki seneyi görme ihtimali zayıf görse bile en fazla ocak ortasını görür

abi sarı olan son kurulan işte. ora kısımda sadece 2.kat testere krişleri ve kolonları kaldı 6 tane testere kirişi 12 13 tane  kolon kaldı onlar yapılınca sökülür.
obitaş bence 2 vincinide birlikte söker gider ama stadı en son çiçeklerin mavi vinçi terkeder gibi geliyor rampadan dolayı..

Çevrimdışı izorlu85

sizlere iyi geceler dostlar.

Ben bu aralar çok sık giremeyecem  yeni bi migros şubesi açıyoruz ve oraya müdür yardımcısı olarak terfi aldım ve hummalı bi çalışma var. sabah erken kalkıcam onun için sizelere iyi geceler tekrardan...  :sleepzz: :sleepzz: :sleepzz:

Çevrimiçi Necmi

Vallaha korkulur Başkandan , Sponsorluğun yanında Klimalarıda Kitledi kAldeye :biggrinking: :biggrinking:
700 tv yide koça kitledi :evillol:  bildiğim kadarıyla bütün tesisat malzemesini drenaj borularını falan kaldeye kitledi adamlar sponsor olduklarına pişman olmuştur bu arada tuvaletlerde vitra kullanılıyor pahalı ürünler birilerine kitlenmediyse Başkan kalkıp pahalı ürünleri hayatta almaz :evillol:

Çevrimiçi Necmi

sizlere iyi geceler dostlar.

Ben bu aralar çok sık giremeyecem  yeni bi migros şubesi açıyoruz ve oraya müdür yardımcısı olarak terfi aldım ve hummalı bi çalışma var. sabah erken kalkıcam onun için sizelere iyi geceler tekrardan...  :sleepzz: :sleepzz: :sleepzz:
kolay gelsin iyi geceler

Çevrimiçi Necmi

abi sarı olan son kurulan işte. ora kısımda sadece 2.kat testere krişleri ve kolonları kaldı 6 tane testere kirişi 12 13 tane  kolon kaldı onlar yapılınca sökülür.
obitaş bence 2 vincinide birlikte söker gider ama stadı en son çiçeklerin mavi vinçi terkeder gibi geliyor rampadan dolayı..
yok en son obitaş vinçleri terkeder arkada çok iş var rampa seyyar vinçle yapılır o vinç prekast montajını engeller o yüzden tutmazlar @izorlu85

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 10 Aralık 2014, 01:01:06
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
700 tv yide koça kitledi :evillol:  bildiğim kadarıyla bütün tesisat malzemesini drenaj borularını falan kaldeye kitledi adamlar sponsor olduklarına pişman olmuştur bu arada tuvaletlerde vitra kullanılıyor pahalı ürünler birilerine kitlenmediyse Başkan kalkıp pahalı ürünleri hayatta almaz :evillol:
:kop: :kop: :kop: yeminle kahkaha attim ya Allah basimizdan eksik etmesin

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 10 Aralık 2014, 01:02:49
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Bugun yeni acik tablada beton dokumu yapildi degil mi arkadaslar ?? :alala:

Çevrimdışı poedr

@Necmi , @Efe yeni açık tablalar döküldükten sonra numaralı birleşiminden başka bir ekiple testere kiriş ve üst çatı ankraj ekibinin imalata başlayıp ortalarda birleşme şansı varmı, teknik o0larak mümkünmü?  belki bir bilginiz vardır. yoksa ocak başı hedefine yetişemeyecek gibi duruyor.yoksa biz yine ocakbaşında rakı, kebapla efkarlanacakmıyız?
sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aynen @Necmi abi biliyorum onu :D Klimaları ve bütün tesisatı Kaldeye kitledi :biggrinking: :biggrinking: Adamlar birde üstüne Sponsorluk parası ödüyorlar :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozeratalay

İyi geceler arkadaşlar.Forumu bayadır takip ediyordum artık üye oliyim dedim  :D Çok forumlara yazı yazan biri değilim ama İnşaat Müh. okuyorum belki bildiğim birşey açıklamada yardımcı olurum diye düşündüm.Tekrardan herkese iyi geceler.

Çevrimdışı ilhan

İyi geceler arkadaşlar.Forumu bayadır takip ediyordum artık üye oliyim dedim  :D Çok forumlara yazı yazan biri değilim ama İnşaat Müh. okuyorum belki bildiğim birşey açıklamada yardımcı olurum diye düşündüm.Tekrardan herkese iyi geceler.
:hosgeldin

Çevrimiçi Necmi

@Necmi , @Efe yeni açık tablalar döküldükten sonra numaralı birleşiminden başka bir ekiple testere kiriş ve üst çatı ankraj ekibinin imalata başlayıp ortalarda birleşme şansı varmı, teknik o0larak mümkünmü?  belki bir bilginiz vardır. yoksa ocak başı hedefine yetişemeyecek gibi duruyor.yoksa biz yine ocakbaşında rakı, kebapla efkarlanacakmıyız?
yapılır mümkün ama yapacaklarını sanmıyorum burda aylardır ocak sonunu görür diyorum gerçek anlamda kabanın bitmesi de mart sonunu bulur gibi geliyor iki firmada ocak sonu anca bitirir tribünleri sonra obitaşın arkada işleri var ama bu bir buçuk aylık sürede arkadada çalışma olacaktır iyi bir performans gösterirse obitaş eş zamanlıda bitirebilir boş verin artık kabaya bitti gözüyle bakabiliriz firmaların hızları önümüzdeki günlerde dahada artacaktır artık final yapıyorlar

Çevrimdışı ozeratalay

Soru başkasına ama cevaplamak isteği geldi :D Normalde mümkün ama yapılırmı bilemem.

Çevrimdışı FARUK

hoşgeldiniz  :ok:  :hosgeldin

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Yarın Öğleden Sonra Stada gidecem , Yarın Fotolar Benden Arkadaşlar :busted_cop:
özel isteği olan varmı , Foto açısı olarak :bandit: :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Yarın Öğleden Sonra Stada gidecem , Yarın Fotolar Benden Arkadaşlar :busted_cop:
özel isteği olan varmı , Foto açısı olarak :bandit: :bandit:
eski açık numaralı köşe arka taraflara uzanabilirsin güzel olur

Çevrimdışı ALI RIZA

:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin