Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6373050 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Nostalji yapalım istedim 6 aylık değişim... Sizce 6 ayda yapılan iş nasıl ? Daha iyi olabilir miydi ?

@Efe  abi tarihleri karıştırmadım bu sefer   :lol:

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ZEKI

Mustafa ellerine sağlık  :)

9 Aralık Resimleri.

Not: Lütfen reklamları tıklayarak elimizden geldiğince destek olalım beyler bayanlar :)
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

msg yazarken 2. dk da yediler renkliler

Çevrimdışı cisse557

Elektrik bedava nasılsa, ışıklandırma yapılır. Alt tarafı lamba parası değil mi
Yani 700 led ekranı para değil, 2 adet skorbord para değil, gece dış cephe aydınlatması para değil ayda 4 saat yanacak lambalar para. hmm anladım abi.

Çevrimdışı EmreTkgz42

ben gidenlere ölçün demiştim ama daha doğru dürüst stad resmi bile eklemediler.ne oldu bu Konya ya gidenlere telef mi oldular? :D
Daha çok sahayla oyunla ilgilendik doğal olarak bi dahaki sefer siz gelin biz ne bilelim doğru dürüst ölçmeyi falan :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Yani 700 led ekranı para değil, 2 adet skorbord para değil, gece dış cephe aydınlatması para değil ayda 4 saat yanacak lambalar para. hmm anladım abi.
Yanlış anladın sanırım, büyük bi maliyeti yok demek istemiştim. Mobile sıkıştım üzme beni

Çevrimdışı Barış Hoca

Diyorum ki bizde de şöyle çatı ışıklandırması olacak mı?

Stadın koltukları harika görünüyor, keşke bizim de stadımız komple siyah koltuklardan oluşsa.
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimdışı cisse557

Yanlış anladın sanırım, büyük bi maliyeti yok demek istemiştim. Mobile sıkıştım üzme beni
Pardon abi ben yanlış anlamışım o zaman :)

Çevrimdışı WarrChief

boyutu ne kadar artarsa maliyetide artar doğru orantılı
makul fiyat ve boyutta çok satılır diyorum ben  :biggrinking:

fransaya gitmiştim psg store girdiğimde stadlarının maketi oyuncularının tek tek hepsinin oyuncakları yüzlerinin oldugu balonlar vs bircok yaratıcı sonuclar gordum fiyatlarıda makuldu yani burdan cıkan sonuc su biz hayli iyi yoldayız cok seviniyorum...

hele barcanın stadının oldugu maket efsanedir bircok boyutu vardır onu ornek alırlarsa efsane olur
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2014, 22:41:59 WarrChief ]

Çevrimdışı Deniz

Stadin cevre duzenlemesi de cok zaman alacaktir.bunlari farkli bir ekiple calisip yapariz sanirim?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

fransaya gitmiştim psg store girdiğimde stadlarının maketi oyuncularının tek tek hepsinin oyuncakları yüzlerinin oldugu balonlar vs bircok yaratıcı sonuclar gordum fiyatlarıda makuldu yani burdan cıkan sonuc su biz hayli iyi yoldayız cok seviniyorum...

hele barcanın stadının oldugu maket efsanedir bircok boyutu vardır onu ornek alırlarsa efsane olur
Su puzzle i yapsalar yeterde artar

Çevrimiçi murat

Stadin cevre duzenlemesi de cok zaman alacaktir.bunlari farkli bir ekiple calisip yapariz sanirim?
stadın çevre düzenlemesi çok çabuk bitecektir de şu eski duvarlar uzun sürecek.

Çevrimdışı Deniz

stadın çevre düzenlemesi çok çabuk bitecektir de şu eski duvarlar uzun sürecek.
Otopark giris cikislari ve yuruyus yollari oyle kolay degil abi yine zaman gerektirir onlar da
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı WarrChief

Su puzzle i yapsalar yeterde artar

he abi aynen budur işte birbirine gecmeli tamamen bize bırakılmıs birsekilde  cokda guzel bu sekildede olursa süper olur...

bu arada tarih 19 nisanda ilk prekastlarr

Çevrimdışı Efe

Nostalji yapalım istedim 6 aylık değişim... Sizce 6 ayda yapılan iş nasıl ? Daha iyi olabilir miydi ?

@Efe  abi tarihleri karıştırmadım bu sefer   :lol:

:kop: :kop: bu muazzam değişim insanı hayrete düşürüyor hergün takip ettiğim için hiç bişey anlamıyorum ama bu gifle çok net herşey tebrik ediyorum obitaşı çiçekleri ve fikret başkanı :claps:
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2014, 22:55:13 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Eray_Steiermark

:) Dostum hırsa gerek yok tabiki emeğe saygı göstermeliler ama orda resimleri görenlerde Beşiktaşlı yaptıklarımızı forum için değil Beşiktaş için yapıyoruz. Bizi bulan zaten aramıza katılıyor bulamayanlarada bir şekilde bilgi ulaşmış oluyor tabiki kaynak göstermeleri daha şık olur ama esas önemli olan Beşiktaş taraftarının doğru şekilde bilgilenmesidir. @Abdullah bizim yapacağımız tek şey resmi burda kendi sunucularımıza yüklemek bununda ana nedeni resimler diğer sunucularda kalmayacak bellli süre sonra silinecek kaybolup gidecek burda en azından koruyabiliriz arşiv yaparız gelecek yeni Beşiktaşlılar için

Abi valla bravo  :claps:

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta tabla betonu başlayacak galiba fışkırıtıcı yanaştı  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

fışkırıtıcı hazırlanıyor tabla betonu başlayacak artık önemli bir tabla daha bu gece bitecek son tablada bi kaç güne betonlanacaktır artık yeni açıkta tabla demeye bıktım vallahi :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

3D maket süpermiş @ZEKI , ya şundan yaptıracan çinde hem İnönü hem vodafone arena şeklinde satacaksın. Geliri stada yatıracaksın.  :s20: @Necmi abi sağ ol. Yanlız konu dışı yapmışken tam olsun. Gene 4 yediler ya la  :kop: :kop:

Çevrimdışı iyimserure

arkadaşlar, Toki arenanın merdiven boşluklarına bakın, çatalı da var çiftlisi de var teklisi de var karman çorman bir düzen, ama maçlarda çok kötü görünmüyor, o yüzden bu kadar takmayın bizim çatallara!

Çevrimiçi Necmi

3D maket süpermiş @ZEKI , ya şundan yaptıracan çinde hem İnönü hem vodafone arena şeklinde satacaksın. Geliri stada yatıracaksın.  :s20: @Necmi abi sağ ol. Yanlız konu dışı yapmışken tam olsun. Gene 4 yediler ya la  :kop: :kop:
çözüldümü sorunun :D @Yunus

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

eski açıkta beton var şuan :)
@Efe Abi , Eski açıkta Yatay kiriş mi betonlanıyor :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ysariusta

• Ziyaretçi

çözüldümü sorunun :D @Yunus
DNS değiştirerek çözüldü. Abi konu açılmışken bir soru sormak isterim, tarihi! duvarın yenilenmesi ne kadar sürer? Çünkü o duvar tek tek numaralandırılıp sökülecek bildiğim kadarıyla. Birde her 2 kulenin dış yanlarında yıkımdan sonra oluşan merdiven izleri falan var. Buralara muhtemelen yeni taş kaplama arasında renk ton vb farklar olmaz mı? Kaplama senin işin, buyur çık o zaman işin içinden

Çevrimdışı Efe

@Efe Abi , Eski açıkta Yatay kiriş mi betonlanıyor :alala: :alala:

valla anlayamadım kolon falan heralde dönüş bölümünde  :)
Şampiyon Beşiktaş JK