Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6372539 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Su puzzle i yapsalar yeterde artar
Bu statta çatal merdiven yok. Onun yerine bol bol bol bol çıkış kapısı var. Yani neymiş ya çatal merdiven ya çıkış kapısı. :ok:

Çevrimiçi Necmi

DNS değiştirerek çözüldü. Abi konu açılmışken bir soru sormak isterim, tarihi! duvarın yenilenmesi ne kadar sürer? Çünkü o duvar tek tek numaralandırılıp sökülecek bildiğim kadarıyla. Birde her 2 kulenin dış yanlarında yıkımdan sonra oluşan merdiven izleri falan var. Buralara muhtemelen yeni taş kaplama arasında renk ton vb farklar olmaz mı? Kaplama senin işin, buyur çık o zaman işin içinden
büyük ihtimal staddan söktükleri taşları kullanırlar ama öylede bir mecburiyet yok aynı taşın yenisinide kullanılabilinir tarihi eser restorasyonlarında yeni taş kullanmıyorlarmı her halukarda kullanacakları taş yapılardan daha eski oluyor :kop: mesela küfegi kullanacağız 300 yıl önce kullanılan küfegiyle aynı yaştadır öyle üzerinde oyma işçiliği falan yokki değerli olsun zaten inönünün eski kaplamasınıda benim iş arkadaşımın amcası yapmıştı :D yani eski bir şey değil ama daha öncede dediğim gibi bir eserin tarihi eser olabilmesi için onu korumak gerekir her şeyi yıkarsak gelecekte dönemimizi anlatan eser bırakamayız o yüzden korumak önemlidir, mümkün olduğunca sağlam şekildede korunması taraftarıyım

ysariusta

• Ziyaretçi

büyük ihtimal staddan söktükleri taşları kullanırlar ama öylede bir mecburiyet yok aynı taşın yenisinide kullanılabilinir tarihi eser restorasyonlarında yeni taş kullanmıyorlarmı her halukarda kullanacakları taş yapılardan daha eski oluyor :kop: mesela küfegi kullanacağız 300 yıl önce kullanılan küfegiyle aynı yaştadır öyle üzerinde oyma işçiliği falan yokki değerli olsun zaten inönünün eski kaplamasınıda benim iş arkadaşımın amcası yapmıştı :D yani eski bir şey değil ama daha öncede dediğim gibi bir eserin tarihi eser olabilmesi için onu korumak gerekir her şeyi yıkarsak gelecekte dönemimizi anlatan eser bırakamayız o yüzden korumak önemlidir, mümkün olduğunca sağlam şekildede korunması taraftarıyım
Süre konusunda bi şey dememişsin abi

Çevrimiçi Necmi

valla anlayamadım kolon falan heralde dönüş bölümünde  :)
@Efe bu kamera sana hiç yaramadı uzak kamerayla daha iyi gözlemliyordun :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Sırf Efe mi abi, dönecek diye bekliyorum, bu tarafa bakıyorum; geri kameraya bakınıyorum gene aynı yere dönmüş. Sanki sabit kameraya bakıyorum

Çevrimiçi Necmi

Süre konusunda bi şey dememişsin abi
hımm yapana kalmış birde işi kestiremiyorum yeni taşmı kullanacaklar yoksa eskisiylemi yapacaklar bunu sökülecek taşlar belirler belki sökerken dağılır ve yeni taş kullanmak zorunda kalırlar o zaman kulelerde yenilenir yani orası ucu açık bir iş birde sadece duvara sabitlenmeyin orası yola kadar komple düşünülecek çevre düzenlemesi de yapılacak ve işin bir bölümü belediye kordineli olacaktır yol düzenlemesi trafik ışıklandırması stadın önünde bir cep yapılacak sanırım otopark girişini yolda tehlike oluşturmadan sağlayabilmek için bence bir seneye yayılır bu süreç

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

valla anlayamadım kolon falan heralde dönüş bölümünde  :)
Vallaha Bende niye göremiyorum Diodum @Necmi Abi İmdada yetişti :D
Biz zaten göremiyoruz :D Sende Göremezsen yandık @Efe abi :bawling: :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

çözmem biraz zaman alıyor ışıklar tam vuruyor kameraya emin olmadan söylemiyorum yanlış bilgi olmasın diye :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

çatal merdiven istemiyoruz muhabbeti ne oldu acaba, bir bilgi var mı?
Çatal merdiven konusu açmayın :akuma:

Çevrimdışı Efe

şuan eski açıkta kalıplanan öndeki  kolona beton atılıyor yeni açıktada tabla için mikserler bekleniyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hafriyat kamyonu yine sahada boşalttı şimdi kasasını :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

ysariusta

• Ziyaretçi

Çatal merdiven konusu açmayın :akuma:
Hoşgeldin  :kop: kapattım kendi adıma.
@Necmi abi sağ ol. Maç oynansın da orası bir sene olsun. Dün gece rüyamda statta maç oynandı, baya iskelelerin üzerinden falan geçip gittik maça. Ona bile razıyım.

Çevrimdışı ahmet türken

Cati mslzemrleri ne oldu acaba?sadece 4 tane ditek dikildi. Gumrukten cektilerse hepsini cekmislerdir.Acaba ardiyeyemi indirdiler. Gumrulte kalamaz antrepo fiyati yuksektir. Demorajida ciddi para tutar. Ama millilestirip simdiden kdv ve gumruk vergisi odememek icin cekmedilerse birsry diyemem. Bizim baskan sinegin yagini hesapkayacagindan hangisini tercih etti metsk ettim dogrusu

Çevrimiçi Necmi

Cati mslzemrleri ne oldu acaba?sadece 4 tane ditek dikildi. Gumrukten cektilerse hepsini cekmislerdir.Acaba ardiyeyemi indirdiler. Gumrulte kalamaz antrepo fiyati yuksektir. Demorajida ciddi para tutar. Ama millilestirip simdiden kdv ve gumruk vergisi odememek icin cekmedilerse birsry diyemem. Bizim baskan sinegin yagini hesapkayacagindan hangisini tercih etti metsk ettim dogrusu
hepsi bu  :alala: bu kadar geldi diye biliyorum :D

Çevrimdışı izorlu85

bu dört parça deneme  amaçlı gelmedi mi stada hepsi gelmedi diye söyledilerdi bi ara sanırım..  :alala: :alala:

Çevrimdışı izorlu85

necmi abi bu hafriyat nerden taşınıyor stada az önce kamyon boşalttı gitti. veya neden stada boşaltılıyor..  :alala:

Çevrimiçi Necmi

bu dört parça deneme  amaçlı gelmedi mi stada hepsi gelmedi diye söyledilerdi bi ara sanırım..  :alala: :alala:
hee Başkan söz verdi başlanacak diye aha başlandı işte :D

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 10 Aralık 2014, 00:19:45
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Baskan o yagi alir en yuksek fiyattan kasaplara uykuluk diye satar abi :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Ali Rızada giremiyormuş  :kop: :kop: :kop:
o eskidendi artık bitti @Necmi abi yokluğum belli miydi  :bandit:
Giremeyen arkadaşlar telden gidenler için...! 3 g vs kapatın tekrar açık siteye rahat girersiniz...!
wifi den ve evdenkiler için : Modem kapatın pc yeniden başlatın tamamdır...! tarayıcınızı temizleyiniz...!

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

sözünde durdu başkan :D :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 10 Aralık 2014, 00:21:00
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Fimret Baskan Fikret Baskan  :lol: adamin kafasinda 1000 tane tilki dolaniyor bininin de kuyrugu birbirine degmiyor :)

Çevrimdışı Efe

ocak-şubatta anca gelir diğer aparatlar çelik halatlar vs
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85