Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6372543 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Bu arada Vodafone Arena maketi için A.CemiL KENT ‏@BJKCemiLKent 
 . Planladık. İnşallah yakın zamanda .:-))) Sözleşme aşamasındayız.

diyor haydi hayırlısı  :claps: :claps:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Bu arada Vodafone Arena maketi için A.CemiL KENT ‏@BJKCemiLKent 
 . Planladık. İnşallah yakın zamanda .:-))) Sözleşme aşamasındayız.

diyor haydi hayırlısı  :claps: :claps:
Boyutu nasıl olacak ki  :alala: Çok küçük olmaz umarım  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Boyutu nasıl olacak ki  :alala: Çok küçük olmaz umarım  :bandit:
boyutu ne kadar artarsa maliyetide artar doğru orantılı
makul fiyat ve boyutta çok satılır diyorum ben  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

boyutu ne kadar artarsa maliyetide artar doğru orantılı
makul fiyat ve boyutta çok satılır diyorum ben  :biggrinking:

Farklı seçenekler olsun  :bandit: Yalnız bunu Kartal Yuvası konusunda konuşmak lazım ufaktan gidelim istersen.  :bandit:

Çevrimdışı İlhan SÜVARİOĞLU

İyi akşamlar arkadaşlar üst tribünler çok dik gibime geldi. yanılıyormuyum?

Çevrimdışı TØLGA

İyi akşamlar arkadaşlar üst tribünler çok dik gibime geldi. yanılıyormuyum?
39 derece kadarcık birde küsüratı var  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı melih

konya stadının tribün açılarını bilen var mı ?
Temelinde aşk var!

Mustafa ellerine sağlık  :)

9 Aralık Resimleri.

Not: Lütfen reklamları tıklayarak elimizden geldiğince destek olalım beyler bayanlar :)

Çevrimiçi murat

konya stadının tribün açılarını bilen var mı ?
ben gidenlere ölçün demiştim ama daha doğru dürüst stad resmi bile eklemediler.ne oldu bu Konya ya gidenlere telef mi oldular? :D

Çevrimiçi murat

9 Aralık Resimleri.

Not: Lütfen reklamları tıklayarak elimizden geldiğince destek olalım beyler bayanlar :)
:claps:

Çevrimdışı cisse557

Diyorum ki bizde de şöyle çatı ışıklandırması olacak mı?

Çevrimdışı TØLGA

boğazın incisi olacak dediklerine göre bence bundan dahada iyi olacak  :super:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cisse557

boğazın incisi olacak dediklerine göre bence bundan dahada iyi olacak  :super:
Onda hiç şüphem yok dış kolonları ışıklandırıp şahane bişey ortaya çıkaracaklardır da çatı kolonları için de yapılacak mı bi şeettireyim dedim :D

Çevrimiçi Necmi

Türkiye Stadyumları sayfasının kaynak vermeden paylaştığı fotoğrafları uzun bir mücadele sonucunda sildirdim.  :) Bundan sonra bunlara bu fırsatı vermemek için lütfen fotoğrafları foruma yükleyerek paylaşın.  :tabe:
:) Dostum hırsa gerek yok tabiki emeğe saygı göstermeliler ama orda resimleri görenlerde Beşiktaşlı yaptıklarımızı forum için değil Beşiktaş için yapıyoruz. Bizi bulan zaten aramıza katılıyor bulamayanlarada bir şekilde bilgi ulaşmış oluyor tabiki kaynak göstermeleri daha şık olur ama esas önemli olan Beşiktaş taraftarının doğru şekilde bilgilenmesidir. @Abdullah bizim yapacağımız tek şey resmi burda kendi sunucularımıza yüklemek bununda ana nedeni resimler diğer sunucularda kalmayacak bellli süre sonra silinecek kaybolup gidecek burda en azından koruyabiliriz arşiv yaparız gelecek yeni Beşiktaşlılar için

Çevrimiçi Necmi

9 Aralık Resimleri.

Evet Mustafa arkadaşımızın bu desteğe ihtiyacı var resimlere bakarken reklamları tıklamak bir dakikanızı almaz. Buda onun sunucu masraflarını çıkartmasına yardımcı olur.

Çevrimdışı Abdullah

:) Dostum hırsa gerek yok tabiki emeğe saygı göstermeliler ama orda resimleri görenlerde Beşiktaşlı yaptıklarımızı forum için değil Beşiktaş için yapıyoruz. Bizi bulan zaten aramıza katılıyor bulamayanlarada bir şekilde bilgi ulaşmış oluyor tabiki kaynak göstermeleri daha şık olur ama esas önemli olan Beşiktaş taraftarının doğru şekilde bilgilenmesidir. @Abdullah bizim yapacağımız tek şey resmi burda kendi sunucularımıza yüklemek bununda ana nedeni resimler diğer sunucularda kalmayacak bellli süre sonra silinecek kaybolup gidecek burda en azından koruyabiliriz arşiv yaparız gelecek yeni Beşiktaşlılar için
Abi haklısın fakat kısmen haklısın bence. Fotoğrafı Beşiktaşlılara aktarırken kaynak paylaşmak çok zor olmasa gerek. Foruma yüklendiğinde onu bir şey yazmadan paylaşsa da önemli değil çünkü zaten kaynağı belirtmiş oluyor. Ama hem kaynağı vermeden paylaşıp hem de bu yanlışı uyarıya rağmen sürdürmeleri bir hataydı ben de bu hatayı düzelttirdim.
Fotoğrafı paylaşırken kaynağını yazmak kimseye bir şey kaybettirmez aksine emeğe saygı göstererek güzel bir davranışta bulunmuş olur. İnşaat daha başlamadan önceki zamanlarda ben de fotoğrafları paylaşırken kaynak yazmıyordum paylaşıp geçiyordum. Ama birisi bu konuda bir uyarıda bulundu haklı olduğunu fark ettim ve ondan sonra kaynağıyla birlikte paylaştım. Amaç daha çok kişiye ulaşmak iken emek sahibine saygısızlık yapılmak zorunda değil.  :)

Çevrimiçi Necmi

ben gidenlere ölçün demiştim ama daha doğru dürüst stad resmi bile eklemediler.ne oldu bu Konya ya gidenlere telef mi oldular? :D
tecrübesiz kadro gitti anca maça bakmışlardır :evillol: takımdan bu kadar uzak olunca trans halinde maçı izlemişlerdir. Sen olsan stadın projesini bile çıkartırdın @MURAT

Çevrimdışı asi_kartal

saatçiden haber var mı ya aralıkta çatı projesini açıklayacaktı :alala:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Abdullah

saatçiden haber var mı ya aralıkta çatı projesini açıklayacaktı :alala:
Aralığın sonlarına doğru açıklar herhalde  :iscrewy:

Çevrimiçi murat

tecrübesiz kadro gitti anca maça bakmışlardır :evillol: takımdan bu kadar uzak olunca trans halinde maçı izlemişlerdir. Sen olsan stadın projesini bile çıkartırdın @MURAT
konyada bir maç daha olsun beraber çıkartırız :D

Çevrimdışı Efe

Aralığın sonlarına doğru açıklar herhalde  :iscrewy:
bu gidisle mabet ondan once aciklar bence :)
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Elektrik bedava nasılsa, ışıklandırma yapılır. Alt tarafı lamba parası değil mi

Çevrimdışı baro19

Bu stad hayatta bu seneye yetişmez :( seneye sezon başı açarsak iyi...

Çevrimdışı WarrChief

ben konya maçından sonra caydım şahsen maçta merdiven boşluklarını görebildinizmi?? :biggrinking:

fakat bu bosluksuzluk avrupadaki maclarda da olursa ceza geliyor biliyorsunuz dimi?:))
yani catala hayır kacarı yok