Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6372457 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı emredogum

Bu konu benimde kafamı çok kurcalıyor. Maketlerde ve görsellerde o bölüm hep açık görünüyor, yağmurlu ve rüzgarlı havalarda üst katlarda oturanların çekecekleri var öyle bi durum olursa..
Ins ona gore bir sistem yaparlar yoksa ust kattakiler icin skinti olucak gibi

Çevrimdışı FARUK

kaba inşaat başlamadan öncede yapılmıştı
çatıda önemli bir iş normaldir o kadar para veriyon  :biggrinking:
herblokta yaptılar diye hatırlıyorum :)
17m euro az değil :)

Çevrimdışı TØLGA

Fırsattan istifade biz de içten canlı yayın görürüz.  :D
youtube kanalına flen atarlar inş. ben uyuyom o saatte  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı emredogum

Orada kısmen düşmeye karşı bir önlem alınacaktır ama tüm boşluk kapatılmayacaktır ki. Yeni açık aşağıya doğru daha uzamayacak dikkat edersen zaten kapalı tarafında net olarak o sarkmayı görürsün, numaralı tarafında o kadar net olmasa da yine belli

Bencede asagiya dogru uzamamasi daha mantikli olucaktir ama sanki bir kac basamak yani locanin oldugu kisim kadar asagiya inmis

Çevrimdışı Deniz

Vodafone Arena twitter hesabından ama muhtemelen yeni çekilmemiş
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

bu baya eski deniz yeni acik tablalara bak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İrfan

Bir ben mi benzetemiyorum,çok alakasız geliyor bana  :D

@ahmetx abi yeni dönebildim işten kaynaklı :) valla kolondan ötürü galiba :)  :D
We are Electric..!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yapma bunu @Deniz Yapma bunu  :evillol: :evillol:
Hadi yeni açıktaki tabladan anlamadın diyelim , Kolonlardan ve Numaralıdaki tablalardan ve kiriş demirlerindendemi anlamadın Eski Foto olduğunu :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

bu baya eski deniz yeni acik tablalara bak
Aynen abi ama fotoyu yeni gördüm ben ışıklarla falan çok güzel olmuş  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

SPORX.COM ‏@sporx  31 sn.31 saniye önce
Vodafone Arena'nın çatısının direklerinin dikilmesine başlanması nedeniyle 10 Aralık Çarşamba günü 10:30'da kurban kesim töreni yapılacak.

Çevrimdışı TØLGA

Vodafone Arena'nın çatısının direklerinin dikilmesine başlanması nedeniyle 10 Aralık Çarşamba günü 10:30'da kurban kesim töreni yapılacak.
sen yazılanları okumuyonmu denizcim ben paylaştım 5 dk önce zaten :fkr:

ekleme 30 dk olmuş hatta  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Tolga paylaşmıştı yukarıda  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

sen yazılanları okumuyonmu denizcim ben paylaştım 5 dk önce zaten :fkr:

ekleme 30 dk olmuş hatta  :evillol: :evillol:
Ben sporxten teyit ettim  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı ahmet türken

Stadın dış kolonlarından içe doğru baktığında destek kolonları var şu an filizler ona dayandığı için alçalma var gibi,
Ama ben yanlış bilmiyorsam bu testere kirişler o kolonlara dayandıktan sonra bir kaç basamak daha çıkacak. Yani son basamaklar dışardan bakınca havada gibi duracak.

Eski açık orta bölümde böyle yapılmıştı.

Yanlış bilmiyorsam resimdeki gibi olacak

alçalma olmaması lazım abi kapalı tarafından 13. testere kirişte de 1 basamak daha yükselip numaralı tarafındaki simetriği olan testereye kadar sabit devam ediyor

Teşekkürler

Tamda Yahmin ettiğim gibi @Efe abi :) Gökhan Turkmen Gecikmeli beton bu akşam dökülecek yazdı , ve Neden geciktiğini söyledi , Betonda sıkıntı vardı halledildi bu akşam Tabla betonlanacak dedi :iscrewy:
Günlerdir Söylüyordum Oyak Beton , Beton yetiştiremiyor bence diye @Efe abi :iscrewy: :bandit:

Çevrimdışı ahmet türken

@FARUK hocam Nereledesiniz :alala:
Bjk mabet ve Gökhan turkmen Foto atmış , Yukleyebilirmisiniz :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı TØLGA

[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2014, 18:16:16 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Tamda Yahmin ettiğim gibi @Efe abi :) Gökhan Turkmen Gecikmeli beton bu akşam dökülecek yazdı , ve Neden geciktiğini söyledi , Betonda sıkıntı vardı halledildi bu akşam Tabla betonlanacak dedi :iscrewy:
Günlerdir Söylüyordum Oyak Beton , Beton yetiştiremiyor bence diye @Efe abi :iscrewy: :bandit:
betonlansinda gsrisi cok onemli degil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak

Soranlar olmuş ancak sanırım net bilgi yok şu sıralar (önceki konularda sanki konuşuldu diye hatırlıyorum) çatı ile tribünlerin arasının boş olup olmayacağı sorulmuştu. Bence sesin içerde kalmaması ve hava sirkülasyonu için arası açık bırakılacaktır, aksi halde ses içerde anlaşılamaz hale gelir diye düşünüyorum.