Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6373589 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Açıkçası testereleri mobil vinç ile bitirirler ümidiyle yazdım.

Çevrimdışı ahmetx

Bu stadda gkhnsngr in dediği gibi sadece tribünle çatı arası boşluk olmaması. Gerisi tamamen berbat( Bizim stada göre. Standardımız  vodafone arena olunca çıtayı çok yükselttik)  Adamlar prefabrik stad yapmışlar. Kaplamayla ,alçıpanla işi bitirmişler.
yok abi o kadar da değil,belirttiğim sıkıntıları dışında  A kalite stad,bizim stadyumla ilgili kısmınıza katılıyorum lakin :tabe:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Su tablalari betonlasalar artik obitas arkada calismaktan tablalari birakti bi kac gundur heralde bu gece betonlama olacak calisma o yonde sutun ve kiris isleride iyi duzeyde bu ay sonuna kadar ne kadar sutun ve testere dikilecek gorecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

Açıkçası testereleri mobil vinç ile bitirirler ümidiyle yazdım.
Uğraşmazlar mobille sanmıyorum.

Su tablalari betonlasalar artik obitas arkada calismaktan tablalari birakti bi kac gundur heralde bu gece betonlama olacak calisma o yonde sutun ve kiris isleride iyi duzeyde bu ay sonuna kadar ne kadar sutun ve testere dikilecek gorecegiz

Naçizane bana şimdiye kadar Obitaş kalıpçıları (malzemeleri yeteri kadar döndüremediklerinden ötürü olduğunu düşünüyorum) demircileri bekletiyordu. Şimdi malzeme bollaştığı için önden gidiyorlar. Kiriş kolon sayısıda arttıgı için tablaya zor dönüyor demirciler diye yorumluyorum ama tabla bittimi bu sayı aynı kalırsa daha hızlı gözükecekler sanırım.

Yağışlar imalatı etkilemeyecek durumda iken yüksek işlere yüklenmelerini tablaya tercih ederim açıkcası.

Çevrimdışı WarrChief

catı aparatlarının bu sekilde cılız gorunmesi güzel veya kotu olmasından cok beni meraklandıran catının kendisi oluyor
hakikaten cok zarif bir yapı olacak izlenimi veriyor bana

bu arada gecen gun konusulmustuya bizim stadın prekastların en tepe noktasıyla arsenalin stadıyla kıyaslanmıstı orada farklı bir  kaplama vardı hatırlıcaksınız ben belli kaynaklara sordum bunu kesinlikle arsenalinki gibi olacak dedi yani öyle koseli değil oval olacak dedi buna cok sevindim işte :ok:
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2014, 14:06:03 WarrChief ]

Çevrimdışı cagdas44

arkadaşlar merhabalar son 15 gundur sizi takib ediyorum. beşiktaşa aşıktım ama şimdi sizin sayenızde beşiktaş arenayla yatar ve kalkar oldum. sizi izlemek gercekten güzel

:hosgeldin iz

@SDemirsoy geçmiş olsun bol bol kemik suyuna çorba zamanı :)

@bir var bir yok testereler için kullanılacak mobil vinç bizim tekerlekli sarı devden olmak zorunda o da günlük kira ile çalışıyor ama Yeşil vinç daha geniş bir alanda hareket kapasitesine sahip ama mobil o kadar rahat hareket edemiyor ki özellikle numaralıya yakın tarafta bu alan daha da daralıyor ki o sadece hazırlanan testereyi yerleştirmek için kullanılabilir aşağıdan malzeme çekilmesi için yine yeşil dev lazım.

Çevrimdışı Burak Akay

Plaetlinin şoförü uyuyo galıba birisi taş atıyo uyandırmak için  :D
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmet türken

yok abi o kadar da değil,belirttiğim sıkıntıları dışında  A kalite stad,bizim stadyumla ilgili kısmınıza katılıyorum lakin :tabe:
Bizim stadda yapılan işçiliği kullanılan malzemeleri vs görünce diğerleri içgüveysiden hallice geliyor :D  .Yoksa hakkını yemeyelim olimpiyattan iyi Allah için :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı emredogum

Cati ile trubunler arasindaki bosluktan yagmur kar girip vs. girip taraftarin islanmasi gibi bi durum soz konusumudur yada ona gore birsey yapilacakmi ?

Birde yeni acikta loca olmadigi icin ust kat trubunu asagiya dogru biraz da uzucak sanirsam tam olarak alt trubunde kacinsi siraya denk geliyo ust kat baslangic yeri  :ebebe:

Çevrimdışı Samet Karabıyık

Abiler amcam ile yaklaşık 20 gün önce bir iddaya girdik. 1 ocağa kadar işaretlediğim yer hariç inşaatın kabası biter mi ? :)

sadece beton yapı tabi prekastlar falan hariç :)

Çevrimdışı Abdullah

Abiler amcam ile yaklaşık 20 gün önce bir iddaya girdik. 1 ocağa kadar işaretlediğim yer hariç inşaatın kabası biter mi ? :)

Üst kat kirişler dahilse bitmez mümkün değil.

Çevrimdışı murat

bitmez.üst kat testere kiriş hariç 15 ocağı bulur.ocak sonu testere dahil bitebilir.

Çevrimdışı ahmet türken

bitmez

bitmez.üst kat testere kiriş hariç 15 ocağı bulur.ocak sonu testere dahil bitebilir.

Bencede bitmez ama amca İhsan bey'se durum değişir  :D

Çevrimdışı ahmet türken

şubat 15 e kadar girseydin kazanırdın :D

Çevrimdışı Tolga

herkes söylemiş ama ben de yineleyeyim kesinlikle bitmez.Stadın komple kabası da Şubat ortası anca biter.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

nesine iddaya girdiysen git peşin peşin al derim 1 şubatta belki tribünler biterde gerçek anlamda kabanın bitmesi mart ayı :D @Samet Karabıyık

Çevrimdışı Samet Karabıyık

nesine iddaya girdiysen git peşin peşin al derim 1 şubatta belki tribünler biterde gerçek anlamda kabanın bitmesi mart ayı :D @Samet Karabıyık

Keşke kaybetsem de bitseydi. Ama öyle diyorsanız kazanmış sayıyorum ben kendimi :D Teşekkürler sayın abilerim :)

Çevrimdışı Tolga

Ben iyimser tarih olarak Şubat ortası dedim Mart'a bile sarkabilir.O değilde başkan bir de Aralık'ta biteceğini söylüyordu kabanın ne gerek var ki tarih vermeye yine tutmadı  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı ALI RIZA