Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6373664 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Abdullah

arkadaşlar merhabalar son 15 gundur sizi takib ediyorum. beşiktaşa aşıktım ama şimdi sizin sayenızde beşiktaş arenayla yatar ve kalkar oldum. sizi izlemek gercekten güzel
@65VAN1903 Hoş geldiniz  :)

Çevrimdışı ahmetx

arkadaşlar merhabalar son 15 gundur sizi takib ediyorum. beşiktaşa aşıktım ama şimdi sizin sayenızde beşiktaş arenayla yatar ve kalkar oldum. sizi izlemek gercekten güzel
:hosgeldin
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Eyüp Emir

Mustafa yeni resimler sitesinde var arkadaşlar 94 resim hücum

Çevrimdışı demir_kArtAl

Selamlar abiler kırdık bileği teşekkğr ederim herkese geçmiş olsun dilekleri için sol el ile telefondan takip etmek Zorbirde sol elle pek yazaöıom stat bitti mi ? :D

geçmiş olsun kardeş, nasıl kırdın ya.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı 65VAN1903

Abiler benim merak ettiğim iki konu var bjk.. ts maçıyla ilgili. Gökhan töre cok egoist deyilmi ileriki maçlarda Beşiktaşa sıkıntı yaratırmı .. bilicin oyuncularla olan diyaloğu mesala cenk tosunla yaptığı mesala yumruk Tokuş turmasi sonrada futbolcularimizda bir simarikliga neden ola bilirmi. . Düşüncelerinizi merak ediyorum şimdi den teşekkür ederim.

Çevrimdışı ahmet türker

Selamlar abiler kırdık bileği teşekkğr ederim herkese geçmiş olsun dilekleri için sol el ile telefondan takip etmek Zorbirde sol elle pek yazaöıom stat bitti mi ? :D
haydaaaaa.geçmiş olsun samet kardeşim ,hemen iyileşirsin inşallah.

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı 65VAN1903

Çevrimdışı Haldun

Abiler benim merak ettiğim iki konu var bjk.. ts maçıyla ilgili. Gökhan töre cok egoist deyilmi ileriki maçlarda Beşiktaşa sıkıntı yaratırmı .. bilicin oyuncularla olan diyaloğu mesala cenk tosunla yaptığı mesala yumruk Tokuş turmasi sonrada futbolcularimizda bir simarikliga neden ola bilirmi. . Düşüncelerinizi merak ediyorum şimdi den teşekkür ederim.
saha icerisi aile yeri gayet normal cenkle olan diyalogu saha disi ise patronun yeri bilic de patronlugunu gosteriyordur saha disinda davranmasi gerektigi gibi davraniyordur. Ben gokhanin bencillik yaptigini dusunmuyorum sadece kotu oyunundan dolayi bir hirs yapti dun hakkaten bencillik yapsaydi vurmasi gereken bir iki yerde vurur demba ba ya pas vermezdi ozellikle ilk yarida ozeti izlersen

Çevrimdışı Abdullah

Bu konuyu ve futbolla ilgili daha fazlasını gelin futbol başlığında konuşalım, tartışalım.  :)
http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201415-sezonu/besiktas-jk-futbol-takimi-201415-sezonu/5900/

Çevrimdışı ahmett.67

Bir ben mi benzetemiyorum,çok alakasız geliyor bana  :D

Bizim stat dışarıdan stadyumdan ziyade mabet, tapınak tarzı gibi duruyor. :icool:

Çevrimdışı kaanzor

Stad ortaya çıktıkça muhteşem bir görüntüsü olmaya başladı.

Rakip takım oyuncuları maçlardan önce altlarına bez bağlasalar iyi olur.  :evillol: :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ahmetx

Darısı bizim olsun Bordo da bitirdi stadını hibrit çime geçtiler,stad süper ama koltuk renkleri,çıkışlar ve merdiven genişlikleri tam bir fecaat.8:45 deki koltuk örneğini görmenizi tavsiye ederim.

[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2014, 12:23:23 Necmi ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Bizim stat dışarıdan stadyumdan ziyade mabet, tapınak tarzı gibi duruyor. :icool:
aynen.

Çevrimdışı 65VAN1903

saha icerisi aile yeri gayet normal cenkle olan diyalogu saha disi ise patronun yeri bilic de patronlugunu gosteriyordur saha disinda davranmasi gerektigi gibi davraniyordur. Ben gokhanin bencillik yaptigini dusunmuyorum sadece kotu oyunundan dolayi bir hirs yapti dun hakkaten bencillik yapsaydi vurmasi gereken bir iki yerde vurur demba ba ya pas vermezdi ozellikle ilk yarida ozeti izlersen

ama abi o pası vermiş olsaydı daha güzel olurdu...ben mac sonu rıdvan hocayı dınledım gökhan töreye 7 yıldız verdı ..bence o pası vermış olsaydı kötü oynadı yada 7 yıldız falan..bence

Çevrimdışı Abdullah

ama abi o pası vermiş olsaydı daha güzel olurdu...ben mac sonu rıdvan hocayı dınledım gökhan töreye 7 yıldız verdı ..bence o pası vermış olsaydı kötü oynadı yada 7 yıldız falan..bence
Stat başlığında futbol konuşmayalım bu konuya futbol başlığında devam edelim lütfen.  :busted_cop:
http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201415-sezonu/besiktas-jk-futbol-takimi-201415-sezonu/new/#new

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmet türker

rıdvanı ve hıncalı her zaman ölçü alma,bunlar taraf olan insanlar ,tarafsız gibi davranırlar ama alttan alta kuyunu kazarlar ,bazen ters bariyer yaparlar bu insanların her dediğine inanma ,sence kaç yıldız ona bak ,futbol o kadar zor ve anlaşılmaz bir şey değil ,bu insanlar kendilerine ihtiyaç duyulsun diye futbolu anlaşılması zor bir oyunmuş gibi göstermeye çalışırlar ,gökhan töreyi ve diğer futbolcuları anlamaya çalış değerli kardeşim ,futbolda en üst seviyede olmak için biraz egoist olmaya da ihtiyaç vardır ,gökhan töre o pozisyonda golü atsaydı bütün türkiye bir hafta bu golü konuşacaktı . :)

Darısı bizim olsun Bordo da bitirdi stadını hibrit çime geçtiler,stad süper ama koltuk renkleri,çıkışlar ve merdiven genişlikleri tam bir fecaat.8:45 deki koltuk örneğini görmenizi tavsiye ederim.

En çok hoşuma giden tarafı çatının iç  kısmı ve tribün çatı arasında herhangi bir boşluk olmaması (eski kapalımız gibi) gerçekten o stadyumda oluşabilecek atmosferi düşünemiyorum.

Çevrimdışı 65VAN1903

rıdvanı ve hıncalı her zaman ölçü alma,bunlar taraf olan insanlar ,tarafsız gibi davranırlar ama alttan alta kuyunu kazarlar ,bazen ters bariyer yaparlar bu insanların her dediğine inanma ,sence kaç yıldız ona bak ,futbol o kadar zor ve anlaşılmaz bir şey değil ,bu insanlar kendilerine ihtiyaç duyulsun diye futbolu anlaşılması zor bir oyunmuş gibi göstermeye çalışırlar ,gökhan töreyi ve diğer futbolcuları anlamaya çalış değerli kardeşim ,futbolda en üst seviyede olmak için biraz egoist olmaya da ihtiyaç vardır ,gökhan töre o pozisyonda golü atsaydı bütün türkiye bir hafta bu golü konuşacaktı . :)

eyvallah abi..

Çevrimdışı ahmet türken

Bu stadda gkhnsngr in dediği gibi sadece tribünle çatı arası boşluk olmaması. Gerisi tamamen berbat( Bizim stada göre. Standardımız  vodafone arena olunca çıtayı çok yükselttik)  Adamlar prefabrik stad yapmışlar. Kaplamayla ,alçıpanla işi bitirmişler.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı KUMANOVALI

:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Yeşil vinç yılbaşı olmadan sökülürmü acaba.